ROI 200%+ на гемблінг-офері в Південній Африці

ROI 200%+ на гемблінг-офері в Південній Африці

Веби давно освоїлися в tier-3 ГЕО, які тільки зі сторони виглядають безперспективними на фоні більш заможних країн. Сьогодні аналізуємо черговий кейс з ROI 200%+ під країну третього «ярусу».

“Пахне смаженим” — рубрика, в якій ми виставляємо сумнівні кейси на публічний розгляд. Читайте і приймайте для себе рішення: ✅ вірити чи ❌ ні.

Особливості зв’язки

Південна Африка — одне з тих ГЕО на яке арбітражники почали активно заливати ще кілька років тому. В чатах і на сайтах можна знайти багато кейсів під гемблу, нутру та інші вертикалі.

Автор кейсу зазначає, що в ніші досі є міфи з приводу ПАР. Нібито виплати низькі, трафіку мало і він не окупається. Насправді, якщо є офер з високим конвертом і конкуренція в аукціоні мінімальна, треба тестувати. 

Із заливом гембли на Південну Африку все склалося. Продукт класно конвертив, трафік коштував небагато порівняно з мейнстримними країнами, а в аукціоні Google Ads майже не було сусідів. 

Спеціалізація в Google Ads дала можливість отримувати високі об’єми трафіку і обходити модерацію. Нижче приклад об’яви, яка довгий час залучала користувачів на ленд. 

Автор також спалив кілька пошукових запитів, за якими відкручувалась реклама. Це типові кеї з високою частотністю і потенційно гарним конвертом, якщо продукт не завалює ретеншн. Брендові ключі не використовувалися через низьку популярність в конкретному ГЕО. 

В якості прокладки юзали трьохсторінковий ленд з інформаційним контентом про заробіток в інтернеті. Виглядає як типовий вайт пейдж, з яким сильно не заморочувалися. 

Результати проливу

З Google Ads вдалося отримати 122 000 кліків, 57 000 унікальних користувачів, 19 000 конверсій та 6 067 лідів. Загальний прибуток — $60 670, витрати приблизні $18 000. Чистий профіт складає близько $40 000. Точну цифру автор не порахує через втрату доступу до акаунтів Google Ads. 


Якщо взяти до уваги поточні дані, то ROI складає 237%, але веб вирішив зафіксуватися на планці в 200%+ через нестачу даних. Хоча дивно, що він не прокинув витрати у Keitaro. 

У підсумку веб відзначає, що не треба боятися тестувати незвичні ГЕО. Особливо коли є продукт з гарними результатами в інших країнах. Tier-3 дає можливість зрозуміти механіку роботи конкретного сорса без відчутних фінансових витрат. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0