Санкції для 287 букмекерів та лотерей від Президента України

Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБОщодо запровадження санкцій проти букмекерських компаній та лотерей, які мають зв’язки з рф. Серед них Parimatch, Pokermatch, «Твоя беттінгова компанія» (1xBet), «Лео». Загалом це торкнулось 287 компаній, які мають відношення до грального бізнесу.

Parimatch вже опублікували офіційне звернення до президента, назвавши дії СБУ економічним та психологічним тероризмом щодо компанії та її працівників. Компанія стверджує, що від співробітників СБУ отримували лише погрози, залякування і вимагання. Бізнес назвав це спланованою кампанією проти бренду Parimatch.

Команда “Палай” медіа зв’язалась з партнерською програмою Parimatch Affiliates. Вони запевнили, що партнерська програма продовжує свою роботу на глобальному ринку в інших країнах. Прийом трафіку по Україні призупинено через тимчасові складнощі з ліцензією.

Parimatch Affiliates закликали чекати на офіційні апдейти та подальші кроки співпраці на наступному тижні. Більше інформації про ситуацію чекайте в нашій стрічці новин за декілька днів, коли з’являться офіційні анонси.

Рішення інших букмекерів наразі нам не відомі, чекайте на оновлення інформації.

Підписуйтесь на наш Telegram та Instagram. Читайте та поширюйте українське!

0