Що нового в CMaffiliates: гемблінг, команда, майбутнє

Що нового в CMaffiliates: гемблінг, команда, майбутнє

До нас в гості завітали CMaffs (ex. CMaffiliates), щоб поділитись свіженькими новинами та своїм поглядом на розвиток affiliate-ніші, перспективність нових ГЕО та вертикалей. Ми запросили команду на Q/A, щоб дізнатись, що нового планується на найближчий рік, які тренди в гемблінгу вбачає CMaffs та навіщо їм ребрендинг. 

Підписуйтесь на Instagram та Telegram CMaffs, там регулярно постять корисний контент та оновлення українського нетворку.

Про все це по порядку, але спочатку давайте розберемось 👇

Хто такі CMaffs та чому їм можна довіряти?

В першу чергу варто сказати, що наша команда і її засновники це люди, які у сфері аффілейт маркетингу ще з часів, коли долар був по 8 😅 і у більшості тіми є досвід робити і в нетворках, і в медіабай командах, і збоку продукту. Тому рівень експертності і можливість поглянути на ситуацію під іншим кутом підтверджуються профітом і довготривалими бізнес стосунками з нашими аффілейтами, що є основним показником успішності для нас. 

Тому, якщо в когось є сумніви і наша комунікація в соц мережах недостатня для вас, завжди можна спитати про CMaffs по тематичних чатах в тг і ви отримаєте фідбек від когось незаангажованого. 

Ребрендінг і поява нової вертикалі

Ребрендінг для нас це можливість освіжити свій стиль. Вже після нашої появи на ринку почали з’являтись нетворки, які були схожі на нас візуально(логотипи, кольорова гама, тощо), ми  хотіли від них відрізнятися. Тому ми з радістю запрошуємо вас зацінити у нашій інсті чи в телезі, кому де зручно, і написати нам пару приємних слів 😉 

Окрім того, важливою подією цього року для нас стало повернення гемблінг вертикалі, тому ми хотіли освіжитися і стильно підкорювати нові горизонти. Нам хочеться відрізнятися, транслювати наші цінності і вибудовувати сильний бренд нетворку CMaffs. 

Доречі, правильно вимовляти (сіем)аффс, або смаффс, кому як зручно. Від довгої назви CMaffiliates ми теж вирішили відмовитись. Тому зміни є, але якість нашої роботи залишається незмінно високою. Всіх запрошуємо на тести!

Трендові ГЕО в гемблінгу в 2023 

Найбільший попит зараз на Латинську Америку, зокрема Бразилію, Чилі, Перу. Індія, Турція, Румунія, також показують хороші результати. Одним словом, по платним джерелам тенденція все більш відходить від Tier-1 країн. Також ще маловивченим, але дуже цікавим є ринок Африки, зокрема Замбії, Ніігеріїї, Танзанії.

Звідки заливати на гемблу: топ джерел трафіку

Рекламодавці зараз віддають перевагу більш якісним РРС та ASO, але FB досі лишається популярним та прибутковим. Багато рекламодавців готові приймати UAC.  За останній рік мало що змінилося по джерелам заливу. Нових, готових нарівні конкурувати з традиційними, не з’явилося. Якщо говорити про соло-вебмайстрів, багато переходять на УБТ, щоб підвищити свої ROI. 

А взагалі, на мою думку, працювати треба з тим джерелом, з яким вмієш. Лити в плюс можна з будь-якого.

Чому арбітражники працюють з нетворками, а не йдуть до прямих рекламодавців?

Не знаю, як у інших нетворках, а в нас ця історія завжди про чудовий сапорт з боку афіліет-менеджерів, які підберуть офери саме під трафік партнера. Також, це чіткі та прозорі умови по кожному оферу, які зрозумілі на самому початку. Звісно, ще кастомні ставки для гарних партнерів (куди ж без них), а іноді вони можуть бути навіть вищими, ніж дає рекламодавець напряму, бо ми вміємо домовлятися).

А ще ми швидко знаходимо потрібні офери, якщо раптом їх в нас ще немає. І що найважливіше, ми завжди налаштовані тільки на довгу співпрацю з партнерами та готові в це вкладати свій час і не тільки.

Яким має бути офер, щоб добре конвертити і приносити $$$

На це впливають багато факторів: 

  • мають бути підключені платіжні системи, що популярні саме в тому гео, де продукт хоче залучити користувачів. Також важливо мати крипто-платіжки в арсеналі;
  • популярні ігри на кшталт Aviator, Plinko, Gates of Olympus, Sweet Bonanza дуже позитивно впливають на залучення та утримання користувачів. Для вебмайстрів їх наявність – це додаткові можливості, які можна використати у своїх РК;
  • завжди в моді проста форма реєстрації. Купа непотрібних полів, коли гравець щойно прийшов та нічого не знає про продукт – явно зайва;
  • гарний ретеншн та спілкування з користувачами з боку продукту. Гравці люблять відчувати, що вони потрібні та важливі і з ними потрібно взаємодіяти одразу після реєстрації. Ліди – це не пачка пельменів в морозилці, які можна дістати, коли захочеш)

За ким майбутнє: соло баєри чи команди? З ким більше співпрацює CMaffs?

Трафік дорожчає, рекламодавці стають більш вимогливими до якості, для старту зараз потрібен більший капітал, ніж рік тому. Через усе це багато сольників або об’єднуються між собою в маленькі команди, або йдуть до великих розкручених, яким завжди потрібні баєри і де вони можуть просто заливати траф, а не бути «всім в одному» й робити крео, фармити акаунти і т.д. 

Але соло-баєри будуть завжди. На мою думку, саме завдяки їм знаходяться нові підходи, зв’язки та методи зробити траф дешевше. Креативність починає працювати в умовах обмежених ресурсів. Як я казав вище, багато хто з соло-вебмайстрів починає працювати з УБТ, щоб знизити свої кости.

Щодо співвідношення соло-баєрів та команд у CMaffs, то соло звісно більше, бо так зручніше працювати з великою кількістю оферів, отримати гарний сапорт і менеджера, який завжди домовиться з реклом) Та з командами ми також співпрацюємо і нам є що їм запропонувати.

Які у CMaffs плани на майбутнє?

Звісно, рости й розвиватися. Більше партнерів, більше ексклюзивних оферів. Хочемо вийти в ТОП, як і усі нетворки, що поважають себе. Подробицями ділитись не буду зараз. Краще потім поділимось результатами 🙂

Що для вас бізнес: люди чи чиста математика? На чому варто фокусуватись українським афілейтам, щоб досягти успіху?

Звісно що це люди. Люди є головним рушієм, тому дуже важливо будувати команду із однодумцями, людьми, чиї цінності та погляди співпадають. Команда це єдиний організм, що має рухатися в одному напрямку. 

Але тим не менш, наш бізнес це не волонтерська програма і ми спираємося на цифри. У всіх проектів є дедлайни, після закінчення термінів ми проводимо аналіз результатів, оптимізуємо процеси, пропрацьовуємо факапи і рухаємось далі вже базуючись на отриманому досвіді та показниках. Бізнес без математики неможливий, проте головною запорукою є саме люди в команді, які і забезпечують результат. 

Стосовно того на чому варто фокусуватися, ми вважаєм, що мало що відрізняє українських підприємців від не українських, окрім того, що співпраця з руснею це точно для нас ред флег. Ми працювали з східним сусідом і це була велика частка нашого ринку, але ми повністю відмовилися від нього. Тому наш основний фокус був і є зараз направленим на український та західні маркети. Чого бажаємо і іншим колегам.

Того фокусуватися треба на команді, працювати не тільки на свій результат, а й результат твого партнера, в нашому випадку це аффілейти і бренди, і донатити на ЗСУ, того що тільки завдяки українській армії ми маємо змогу продовжувати нашу роботу. Це 100% шлях до поступового успіху.

Реєструйтесь в CMaffs та заливайте азартний трафік із професіоналами своєї справи. Також підписуйтесь на проєкт в Instagram та Telegram.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся