Чи вдасться заробити на криптогрі Binance?

Чи вдасться заробити на криптогрі Binance?

Хом’як більше не в тренді, але нові P2E проекти з’являються як гриби після дощу. Тепер на черзі і великі криптовалютні біржі — Binance, OKX і ByBit вже запустили власні продукти для широкої аудиторії.


Сьогодні розбираємось, чи є сенс витрачати час на криптогру Binance Moonbix. Проаналізуємо наявну інформацію та розглянемо лайфхаки для підвищення ефективності ігрового процесу. 

Що відомо про Moonbix bot?

17 вересня в Телеграм-каналах почали форсити нову «тапалку» нібито від Binance. Блогери посилалися на сторінку з правилами, яка дійсно вела на офіційний сайт біржі, але агенти підтримки надавали суперечливі відповіді.

Binance згодом відреагувала і підтвердила, що гра від їх платформи, але її злили до офіційного анонсу і треба дочекатися релізу. Станом на 26 вересня, Moonbix bot вже функціонує, проблем із зарахуванням ігрових поінтів немає. 

Механіка гри створена з відсилкою до легендарної Gold Miner. Гравцю треба зібрати якомога більше золотих кульок і не чіпати міни. За один раунд цілком реально заробити до 300 поінтів. 

В боті є додаткові завдання, за які можна отримати кілька десятків балів. Найбільше дають за прив’язку аккаунту Telegram до Binance, але це на власний розсуд користувачів. Ще можна отримати 10% від поінтів, які зароблять запрошені друзі, але з обмеженням до 50 000 з одного реферала. 

Всього за тиждень Moonbix bot набрав 16 млн користувачів, але про нагороди в крипті поки мова не йде. В політиці конфіденційності вказано, що «ігрові монети жодним чином не пов’язані з фіатом або віртуальною валютою і використовуються як зображення лише для ігрового процесу».

В каналі з анонсами є натяк про аірдроп, але деталі не дають. Скоріше за все, користувачам насиплють мінімальну кількість BNB або інших монет за певними критеріями. Хайп зараз несеться, але мільйонами гравців не можуть просто так дати навіть кілька сотень доларів. 

Цікаво, що у пабліку вже з’явилися десятки ботів для накрутки балів в Moonbix bot. Користуватися їми дуже ризиковано, адже в більшості відомих криптоігор була система захисту від автоматизованого фармінгу монет. Зазвичай розробники позбавляють чітерів дропу без можливості на подачу апеляції. 

Будувати прогнози щодо профітности криптогри від Binance можна безкінечно, але як ситуація буде розвиватися далі — побачимо вже по факту. Наразі можна просто спокійно збирати бали і не зациклюватися на одному продукті.

0
Підписуйся