Чим affiliate-менеджер може допомогти новачкам: інтерв’ю з Юрою, AM WhoCPA

Чим affiliate-менеджер може допомогти новачкам: інтерв’ю з Юрою, AM WhoCPA

На звʼязку сьогодні партнерська мережа WhoCPA і вони підготували для вас бомбічне інтерв’ю з Юрою, їхнім affiliate менеджером.

У цій статті ви знайдете багато корисних порад, як для новачків, так і для досвідчених байєрів, а також дізнаєтесь про шлях Юри у арбітражі 🙂

Гайда читати!

1. Привіт, Юра! Розкажи трошки про себе: чим займався до того, як став менеджером, як потрапив у сферу арбітражу?

Quotes

Я чув та стикався з арбітражем раніше, тому що працював з товаркою. Але більше приділяв уваги клієнтам, спілкуванням з постачальниками та пошуком нових товарів, ніж конкретно маркетингу та рекламним кампаніям. А ще про арбітраж мені багато розказували мої друзі, які давно працюють в арбітражі. 

Юра
affiliate менеджер WhoCPA

 2. Чому ти вирішив зайти саме у арбітраж? 

Quotes

Ця сфера мені сподобалася своїм драйвом та швидкістю. На мою думку, тут просто неможливо нудьгувати та зловити швидке вигорання. 

Юра
affiliate менеджер WhoCPA

 3. Що найскладніше для новачків (окрім пошуку бюджета, звісно:))?

Quotes

Багато новачків не можуть одразу розібратися у великому потоці інформації та просто почати свій перший залив)

Юра
affiliate менеджер WhoCPA

4  Що ти порадив би новачкам? 

Quotes

a. Ретельно вивчити оффер та гео. Чим глибше буде ваше розуміння, тим легше буде створювати рекламні матеріали та залучати цільову аудиторію.

b. Тестуйте різні варіанти крео та лендінгів, щоб визначити, що найкраще працює з вашою цільовою аудиторією.

c. Тестуйте різні варіанти, щоб визначити, що найкраще працює з вашою цільовою аудиторією.

d. Уважно читайте та дотримуйтесь правил та умов партнерської програми.. Арбітраж може вимагати часу, щоб досягти значних результатів. Будьте терплячими та наполегливими, не бійтеся вчитися на своїх помилках і постійно вдосконалюватись.

Юра
affiliate менеджер WhoCPA

 5. Чому ти вирішив стати менеджером?

Quotes

Мені подобається спілкування та допомагати іншим. Тому я вважаю, що менеджер – це в першу чергу друг, помічник та наставник)

Юра
affiliate менеджер WhoCPA

6. Як та чим ти допомагаєш новачкам?

Quotes

Коли до нас звертається новачок, ми намагаємося дати все для швидкого старту. Це може бути: допомога з креативами, допомога з пошуком та підбором конвертящого лендінгу та будь-які технічні питання, які стосуються запуску рекламної кампанії. Ми ніколи не залишаємо як новачків, так і вже досвічених арбітражників сам на сам зі своїми проблемами) 

Юра
affiliate менеджер WhoCPA

 7. Як ти допомагаєш обрати гео та оффер новачкам?

Quotes

Так як мені теж хочеться бути в курсі та знати як працює арбітраж на практиці – я особисто тестую наші оффери та різні джерела трафіку. Тому у мене знання не тільки теорії, а є ще і реальна практика. І коли до нас звертається новачок – я намагаюся дізнатися максимально більше інформації, щоб запропонувати найбільш влучний оффер для майбутнього вебмайстра.

Юра
affiliate менеджер WhoCPA

 7. Як ти вважаєш, який найкращий оффер у вас ж на даний момент? 

Quotes

На мою думку, найкращий оффер – це той, який популярний у цільової аудиторії та для нього можна легко знайти ідею для крео та для самого лендінгу для старту. Один з найкращий по конверту офферів зараз – це [6387] Diamin jar [MX]. Ставка для вебів з гарним обʼємом від 21$ – тому це просто топовий оффер на данний момент.  

Юра
affiliate менеджер WhoCPA

8. Розкажи неочікуваний кейс у твоїй роботі. 

Quotes

Ой, це цікава історія:) Якось до нас прийшов новачок. Я знайшов звʼязку на спай-сервісі та вирішив дати йому. І завдяки цій звʼязці у новенького вийшло давати нам від 50ти лідів на день протягом двох тижнів! Сказати, що я був у приємному шоці – нічого не сказати:)) 

Юра
affiliate менеджер WhoCPA

Команда WhoCPA завжди допомогає та підтримує усіх вебмайстрів. Вони допоможуть робити крео, ленди, а також  нейтив переклади. 

Якщо ви працюєте з нутрою, то приєднуйтесь до WhoCPA та отримайте найбільший профіт на кожний витрачений шекель! 

Бути разом WhoCPA це вигідно для ROI:)

0