Кейс по Snapchat на $4 608 + поради експерта по роботі з джерелом трафіку

Кейс по Snapchat на $4 608 + поради експерта по роботі з джерелом трафіку

Snapchat як джерело трафіку рідко фігурує у кейсах та мануалах, але деякі веби і команди активно працюють з соцмережею під західні ГЕО. Особливо профітно сорс розкривається у поєднанні з дейтинг-оферами.

Сьогодні тимлід нетворку Adepti Ads Дмитро, разом з Head of Media Buying Point2Web Антоном, дадуть поради по роботі зі Snapchat і покажуть свіжий кейс по заливу на дейт.

Snapchat як джерело трафіку

Щоб оцінити перспективність будь-якого сорса, достатньо подивитися звіти по аудиторії в розрізі ГЕО, демографічних характеристик, платоспроможності. Цифри є у відкритому доступі, знайти їх можна за кілька хвилин. 

За даними аналітичних звітів, Snapchat може похизуватися авдиторією у 414 млн активних користувачів щоденно і 750 млн щомісяця. Соцмережа охоплює 90% населення віком 13-24 років та 75% населення віком 13-34 років у 25+ країнах світу.

статистика Snapchat

В середньому, користувачі додають більше 5 млрд знімків щоденно і проводять в застосунку 30 хвилин на день. 49,2% юзерів — чоловіки, але в кожному ГЕО цифри можуть відрізнятися.

Серед топових країн Snapchat багато багато представників tier 1-2 держав: США, Канада, Британия, Англія, Німеччина, Франція. Відповідно, соцмережа непогано заробляє і підходить під генерацію УБТ трафіку на офери з різних вертикалей партнерського маркетинга. 

статистика зростання Snapchat

На практиці представники Adepti Ads визначили, що для досягнення максимальної ефективності можна використовувати такий сетап:

  1. Рекламна кампанія з бюджетом оптимізації на рівні адтсетів — бюджет від $70-100. 
  2. В одній кампанії використовуються 2-4 адсети, кожен з яких має від 4 до 6 оголошень.

Використовуючи даний сетап, вдається ефективно тестувати різні підходи та отримувати максимально якісний трафік для дейтинг оферів зі Snapchat.

Кейс по роботі Snapchat

Кейс від афілейтів Adepti протягом періоду з 1 по 29 лютого 2024 року. Лили на офер 94 The Local Date CPL US [DOI].

  • CPA-нетворк: Adepti Ads
  • Команда: Point2Web
  • Спенд: $3 732
  • Ревенью: $4 608
  • Профіт: $876

Приклад креативу, який використовувався:

Стата по проливу нижче. CR 6,37%, EPC $0,38. Як бачимо відхилених конверсій немає, всі 768 цільових дій зараховані та оплачені. Середня виплата $6.

статистика з AdeptiAds

У Adepti ви знайдете безліч пропозицій для роботи зі Snapchat, які дозволять використовувати потенціал цієї платформи. Незалежно від вашого досвіду та обсягу бюджету, менеджери підберуть для вас офер, що відповідає цілям та потребам.

Ось лише декілька унікальних офферів по Snapchat з каталогу:

Крім того, нетворк надає повний спектр підтримки та консультацій, щоб веби могли максимально ефективно працювати з різними джерелами трафіку, зокрема Snapchat, і досягати значних результатів.

Q&A з експертом по Snapchat

Що вебам треба знати про Snapchat?

Потрібно добре розуміти продукт, який збираєтеся просувати, оскільки аудиторія Snapchat специфічна і відрізняється від інших соціальних платформ. Контент переважно створюється для розваги користувачів. 

Дмитро, тимлід нетворку Adepti Ads

Наскільки реально генерувати стабільний УБТ? Виходячи з покриття ГЕО, чи є шанси отримувати ліди з «преміальних» країн?

УБТ зі Snapchat — реальність, але треба вкладати багато зусиль, які не завжди виправдовують себе. Більша частина аудиторії дійсно з tier-1 країн.

Дмитро, тимлід нетворку Adepti Ads

Чому зі Snapchat заливають переважно на дейт? Сорс можна поєднувати з іншими вертикалями?

Дейтинг реально просувати практично з усіх сорсів. Головне, щоб вертикаль не була заборонена платформою. Юзер в Snapchat приходить відпочити і подивитися цікаві відео-маски та інший контент, якщо адаптувати офер під його потреби, будуть шанси на успіх.

Дмитро, тимлід нетворку Adepti Ads

Який бюджет потрібен для роботи з Snapchat Ads? Чи є трабли з модерацією?

Стартувати можна з $50-70 дейлі, далі все залежить від KPI та об’єму цільової аудиторії конкретного ГЕО. Модерація лояльна, якщо дотримуватися правил. Але вона часто проходить у ручному форматі.

Дмитро, тимлід нетворку Adepti Ads

Наскільки складно будувати інфраструктуру під сорс: платіжки, акаунти, проксі?

Якщо працювати через агентські БМ жодних проблем з розхідниками не буде.

Дмитро, тимлід нетворку Adepti Ads

На що робити ставку в креативах під дейтинг?

Гарно бустять відеокреативи з гарною якістю і динамічним сюжетом. Статика в рази нижче за ефективністю. 

Дмитро, тимлід нетворку Adepti Ads

Отже, Snapchat — не просто платформа для спілкування, а і потужний інструмент для дейтинг вертикалі. Сорс пропонує безліч можливостей для досягнення успіху, але ключ до цього — правильна стратегія та офери, які пропонує Adepti Ads. 

Реєструйтесь в Adepti Ads та монетизуйте трафік з професіоналами у дейтингу! У рядок Company Name вставляйте промокод SNAP10 та отримуйте +10% до першої виплати, працюючи з будь-яким джерелом трафіку.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся