Висновки по івентах Sempro за 2023 рік

Висновки по івентах Sempro за 2023 рік

Кожен представник української афілейт-спільноти точно чув про Sempro та івенти, які вони організовують. В 2023 року холдинг Trionika повернув ринку офлайн-активностей найбільшу конференцію Sempro, яка пройшла у Києві вперше з початку повномасштабного вторгнення. 

Редакція «Палай» відвідала конференцію з власним стендом і навіть підготувала кейс по результатах Sempro. Ми були в захваті від організації та нетворкингу і обов’язково будемо відвідувати майбутні заходи.

Сьогодні у нас в гостях представники Sempro, які поділяться висновками івентів холдингу за 2023 рік і розкажуть про плани на 2024 рік. Передаємо їм мікрофон ↓

Яким був 2023 рік?

Привіт, спільното!

2023 добігає кінця, а отже настав час підвести підсумки. Цей рік став для Sempro роком трансформації в найкращому сенсі цього слова. Як театр починається з вішака, кожен проєкт починається з команди. Тож в першу чергу познайомимо тих, хто ще не знайомий з Sempro. 

Даніель — Community manager Sempro. Він займається розвитком спільноти та відповідає за успішні медіа-колаборації. 

Наталі — Operations manager Sempro. Відповідальна за розвиток проєкту, залучення нових партнерів та організаційні процеси.

У 2023 році вдалось втілити багато успішних ідей та форматів, що знайшли дуже теплий фідбек, як у аудиторії, так і партнерів. 

Quotes

Диявол криється в дрібницях, тому для мене важливо додавати якісь деталі, які створюють атмосферу на заході. Наприклад,в лютому на Unbreakable Party ми дарували кожному учаснику невеличкий подарунок — таку собі кишенькову гірлянду, адже на той час все ще були блекаути. Light it up with Sempro — просто, але як красиво.

Наталі
Operations manager Sempro
Quotes

Кожна зустріч — нова історія, яка пишеться командою, буквально з нуля.

Чергова така історія була написана в колаборації з Максимом — Marketing Team Lead PDL-Profit, де він закривав маркетингову частину одного з івентів.

Наша взаємодія з аудиторію та статистика охоплень зростала, буквально, на мемах і це було дуже круто! Окрім того, це допомогло створити правильний вайб навколо івенту нового, камерного формату – Gambling Kart.

Даніель
Community manager Sempro
Quotes

В свою чергу, акцент на камерності та кропіткій модерації учасників, дав нам та партнерам чергове підтвердження, що камерні івенти несправедливо недооцінені. Нетворкінг зростає в геометричній прогресії, адже увага приділяється кожному гостю.

Наталі
Operations manager Sempro

Підводячи підсумки, неможливо не згадати Sempro Conference 2023. Після довгої паузи, в жовтні цього року її провели вперше з початку повномасштабного вторгнення. Більше 1500 учасників, 20+ стендів, незліченна кількість партнерів, друзів, знайомих та колег зібрались уже восьмий раз під одним дахом, щоб разом з Sempro розвивати та рухати вперед SEO&Affiliate ринок в Україні.

Говорячи про івенти, вкотре дякуємо нашим захисникам та захисницям, завдяки зусиллям яких, ми можемо збиратись та проводити такі заходи. З початку 2023 року команда Sempro передала на благодійність 956 180 грн та $25 450 на допомогу.

Разом з усіма учасниками та партнерами, ми допомогти втілити в життя мрії п’ятьох людей! Впродовж 2023 року Sempro змогли акумулювати кошти на 5 біонічних протезів, які благодійний фонд Допомогатор реалізує в межах проєкту Regenerate Ukrainians

Протези розробляються та встановлюються українською компанію Allbionics безкоштовно для українців, що постраждали від війни. 

Надзвичайно важлива складова успіху в 2023 — сильні партнери. Завдяки ним ми можемо створювати ще більше можливостей для гостей, піднімати планку вище з кожним наступним заходом. 

Ми співпрацюємо з Everad, Cosmolot Partners, Favbet, GG Bet, Slots City, PinUp Partners, King Partners та з багатьма іншими брендами. Немає нічого ціннішого, ніж довіра в партнерстві. Ми розуміємо свою відповідальність і весь час працюємо над створенням win-win рішень.

Разом ми досягаємо неперевершених результатів від івентів, підсилюючи комунікацію між усіма учасниками, створюючи цінності для всієї спільноти однодумців.

Плани на 2024 

2024 рік — ювілейний, 10-й рік для проєкту Sempro Conference & Club. Рік становлення нових цілей, сенсів та візій. Рік нових викликів, можливостей та вдосконалення.

Вихід на 👀 європейський ринок, масштабування та залучення нових партнерів, нестандартні формати мітапів і конференцій, безліч нових ідей та колаборацій — далеко не весь список, що увійшов до стратегічних цілей Sempro на 2024 рік.

Одним словом — таке не пропускають 😉

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0