Як арбітражник може збільшити апрув у COD-нутрі: рекомендації від OMNI CPA

Як арбітражник може збільшити апрув у COD-нутрі: рекомендації від OMNI CPA

Будь-якому вебмайстру морально важко бачити, коли з 800 заявок валідними виявляються лише 575, а апрувнутими – лише 204. І хоча 35% AR – це ще непоганий результат, можна домогтися і більшого. У цій статті обговоримо, як арбітражник може вплинути на апрув, підвищивши якість свого трафіку, щоб операторам КЦ було простіше дотискати клієнтів.

Працюємо над високим CTR або як поліпшити креатив

Перше, що можна зробити – поліпшити метрики креативу, оскільки пріоритет в аукціоні залежить саме від них. Як це зробити?

Спосіб #1. Орієнтуємося на те, як FB оцінює рекламні оголошення. Для цього в статистиці є показники Quality Ranking, Engagement Rate Ranking і Conversion Rate Ranking. 

Показники в Facebook.

Поліпшення цих показників може істотно знизити вартість кліку і підвищити ефективність кампанії. Розглянемо кожну з цих метрик докладніше.

  • Quality Ranking. Ця метрика оцінює релевантність і цінність контенту для цільової аудиторії. Включає такі показники, як якість крео та реакції користувачів (наприклад, приховування оголошення або негативні коментарі). Щоб поліпшити цей рейтинг, важливо потрапляти в болі аудиторії та модерувати коментарі, запобігаючи негативу.
  • Engagement Rate Ranking. Оцінює залученість аудиторії, включно з лайками, коментарями та репостами. Поліпшити цей показник можна за допомогою тригерних заголовків, інтерактивного контенту (наприклад, опитувань) і публікації оголошень у години найбільшої активності ЦА.
  • Conversion Rate Ranking. Порівнює ефективність конверсії вашого крео з конкурентами і визначає його пріоритет в аукціоні. Оптимізація прелендів і перебір заголовків може допомогти поліпшити цей показник.

☝️ Окрім того, за рахунок оптимізації креативів за цими метриками можна поліпшити ранжування і, відповідно, зменшити вартість кліка.

Спосіб #2. Використовувати підхід з інфлюенсерами. Люди схильні довіряти рекомендаціям тих, кого вони вже знають і поважають. Створення креативів за участю популярних особистостей за допомогою нейромереж може істотно підвищити конверсію. 

Як це зробити ми розповідали в одному з наших матеріалів.

Спосіб #3. Якісний сторітеллінг та підхід «До/Після». Щоб підвищити апрув, ваш промо має наочно демонструвати ефективність продукту, посилюючи інтерес потенційних клієнтів. Важливо, щоб такі приклади мали реалістичний вигляд і були підкріплені достовірними даними. 

☝️ Додавання в креативи реальних кейсів з демонстрацією до/після із зазначенням термінів досягнення результату може значно підвищити довіру до продукту. 

Допрацьовуємо тексти прелендингів

Переважна більшість арбітражників адаптують преленди зі SPY-сервісів. Так, це робоча стратегія, але не варто сліпо міняти банку офера і посилання, оскільки часто статті пишуться незрозуміло ким і якість їхня досить сумнівна.

  • Віддайте текст на вичитку нейтиву, переклад через GPT або Deepl широко практикується у колег, але такі тексти рідко гарно конвертять. 
  • Пробуйте різні тексти, переконайтеся, що в них є тригери і хуки, які зачеплять користувача. 
  • Зробіть кілька прелендингів для різних сегментів ЦА і налаштуйте на них окремі кампанії. Це точно «підігріє» трафік.

Звісно, живі фото в статті та у відгуках, унікалізована шапка сайту, заголовки, сертифікати і розіграш знижок також впливають, але це вже досить дефолтні рекомендації. 

лайфхак

P.S. Якщо AR підвищити не виходить, можна піти в бік збільшення середнього чеку (нагадуємо, що в OMNI CPA платять за апсейли), переробивши свої промо-матеріали під курсове застосування препарату. 

Аналізуємо час запуску кампаній

Хоча вартість реклами в прайм-тайм зазвичай вища, цей підхід може окупитися за рахунок більш якісного трафіку і кращого навчання рекламних кампаній. Як знайти правильний час:

  • У різних країнах і регіонах пік активності може припадати на різний час, але стандарт – це проміжок з 19:00 до 23:00, коли люди сидять вдома на диванах після роботи і скролять стрічку. 
  • Перевірте статистику своїх минулих кампаній і визначте, в який час доби було отримано найбільшу кількість конверсій. 

Таким чином ми отримаємо більшу залученість, менше трешу, об’єми і якість трафіку, адже ввечері юзера ніхто не відволікає, він може приділити час читанню преленду і оформленню заявки. 

☝️ Хоча навантаження в цей період на аукціон ніхто не скасовував. 

Звужуємо таргет на конвертуючу аудиторію

У деяких ГЕО, наприклад, у Мексиці є кілька регіонів, у яких апрув нижчий, або в нього просто немає доставки/складнощі з логістикою. Як ви розумієте, такі заявки часто йдуть у невалід. 

Що можна зробити? Якщо продукт офера не доставляється в певні регіони, потрібно виключити їх із таргетингу: 

  • Йдемо в налаштування кампанії, тиснемо на «Add locations in bulk».
  • У спадаючому меню «Location type» обираємо, що душа забажає: міста, індекси, регіони, куди є доставка.  
  • Списки з поштовими індексами зручно генерувати через GPT. Просто говоримо, наприклад: «Дай списком усі поштові індекси Мексики, крім регіону Монтерей». Копіюємо і вставляємо.
додавання аудиторії в Facebook

☝️ Аналогічно можна проаналізувати, звідки у вас іде більше лідів і сфокусуватися на цій аудиторії/території. 

Додаткові рекомендації

Запитайте через менеджера основні причини відмов. Опрацюйте їх у своїх прелендингах і промо-матеріалах. Це допоможе знизити кількість відмов.

Проводьте A/B тестування, щоб визначити, який підхід працює краще. Використовуйте різні формулювання і стилі спілкування, щоб зрозуміти, що викликає найбільший відгук у вашої аудиторії.

Ну і не забувайте, що ви завжди можете обговорити можливості підвищення апрува з нами. Просто пишіть своєму менеджеру і ми разом розберемо кампанії і дамо рекомендації щодо поліпшення ваших рекламних матеріалів відповідно до наших скриптів КЦ. 

А також реєструйтесь в OMNI CPA та отримуйте готові воронки під залив нутри.

Наші менеджери: Dima, Emily, Yana, Jane. Наш Telegram-канал та Instagram. Будемо раді підписці! Всім профітних заливів.

0
Підписуйся