Як бустити кампанії за допомогою діпфейків і відеокреативів

Як бустити кампанії за допомогою діпфейків і відеокреативів

Статичні крео можуть давати високий CTR, але при заливі вдовгу гарний результат зазвичай приносять відеокреативи. За допомогою відео легше мотивувати потенційних клієнтів на виконання цільової дії.

Сьогодні у нас в гостях команда графічних дизайнерів Wild Creo, які створюють промоматеріали для різних вертикалей. Вони поділилися експертизою по роботі з діпфейками та відеокреативами. 

Чому відеокреативи дають гарний результат?

Байєри часто юзають комбінацію зі статики і відео, але в більшості випадків саме динамічні креативи дають результат в довгостроковій перспективі. Статичні креативи розкривають деякі характеристики продукту, а у відео можна вкласти багато сенсів. 

Розберемо переваги динамічних креативів, які роблять їх основним інструментом для заливів на різні вертикалі партнерського маркетингу. 

  • Емоційна залученість
    Завдяки відеокреативу легше викликати емоції, які стимулюють сприйняття і запам’ятовування інформації. Відео дозволяє комбінувати зображення, звук і текст, що створює багатошарову комунікацію, яку складніше отримати через текстові або статичні зображення.
  • Високий рівень взаємодії
    Відеоконтент у соціальних мережах отримує значно більше взаємодій порівняно з іншими форматами. У випадку із заливом трафіку це означає залучення клієнтів та високий CTR.
  • Персоналізація завдяки діпфейкам
    Діпфейки відкривають нові горизонти в персоналізації контенту. Завдяки штучному інтелекту можна створювати відео за участі будь-якої людини, що робить комунікацію більш цільовою та ефективною. 

Особистий досвід та звернення від знаменитостей чи інфлюенсерів країни ЦА створюють ілюзію особистого спілкування, що значно підвищує довіру та зацікавленість аудиторії. Але важливо враховувати особливості ГЕО. 

Процес створення діпфейків

Діпфейки стали потужним інструментом у світі цифрового маркетингу та розваг. За допомогою різних AI-тулзів можна створювати якісні відео з підміною обличчя та голосів персонажів. У сфері афілейт-маркетингу діпфейки широко використовуються для створення унікальних, переконливих креативів, що підвищують CTR і конверсії.

Шаблонні діпфейки бустять кампанії не так гарно, як рік тому. Але якщо докласти зусиль і зробити відео за кастомним сценарієм, можна розраховувати на кліки і конверсії. 

Одним з найважливіших аспектів реалістичних діпфейків є технологія синхронізації губ — ліпсінк. Вона забезпечує узгодження рухів губ зі звуковим рядом. Це важливо для переконливості діпфейка, особливо в випадках, коли голос синтезується або дублюється.

Як у WILD CREO працюють з діпфейками:

  1. Збір даних. Спочатку обираємо персонажа для креативу, далі шукаємо аудіо і відеоряд. 
  2. Використання AI. Працюємо з відео і аудіо в інструментах на базі штучного інтелекту.
  3. Анімація та плавність. Синхронізуємо рухи губ і обличчя зі звуковою доріжкою для створення реалістичного відео.
  4. Рендеринг та корекція. Без цього не буде максимальної реалістичності. 

За статистикою WILD CREO найчастіше діпфейки використовуються в таких вертикалях:

  • Гемблінг — реалістичні відео з виграшами та позитивними відгуками гравців значно підвищує довіру аудиторії.
  • Нутра — «відгуки» демонструють ефективність продуктів, що сприяє зростанню конверсій.
  • Крипта — переконливі ролики про успішні інвестиції та експертні поради, що стимулюють інтерес ЦА.
  • Інфобізнес — відгуки про курси та тренінги підвищують довіру до продуктів.

Діпфейк, як і будь-який креатив, повинен пройти модерацію. Знання потенційних причин реджектів є критично важливими для успіху кампаній. 

Такий діпфейк, скоріше за все, буде відхилений

Ось приклади найбільш поширених причин реджектів:

  1. Порушення політики платформи. Більшість рекламних мереж забороняють використання фейкових відео з публічними особистостями без їх дозволу.
  2. Невідповідність контенту. Діпфейки, які не відповідають загальному контексту або тематиці реклами, можуть реджектити. 
  3. Зловживання AI. Надмірне або неприродне використання діпфейків може виглядати підозріло та викликати недовіру у модераторів.

Діпфейки часто реджектять, але редагування і повторна модерація допомагають отримати «зелене світло» у аукціоні. Головне, не думати, що алгоритми легко обманути і працювати з ними в півсили.

Якщо вам потрібні якісні відеокреативи під гемблінг, нутру, крипту або інші вертикалі — звертайтеся до Wild Creo. Дизайнерки компанії швидко видають потрібний результат, і в більшості випадків крео успішно проходять модерацію. 

Без динамічних креативів не обходиться залив на будь-яку вертикаль партнерського маркетингу. Якщо хочете заощадити час — шукайте фрілансерів або можете збирати відео самостійно в сервісах, на кшталт, Canva. Але краще доручити задачу професіоналам і займатися заливами. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся