Як купити Telegram Stars і Premium за криптовалюту

Як купити Telegram Stars і Premium за криптовалюту

Телеграм поступово трансформується в екосистему, яка закриває все більше потреб користувачів. Нещодавно розробники додали в месенджер власну валюту — Telegram Stars. Зірками можна оплачувати контент и робити подарунки друзям. 

Підготували швидкий гайд, який допоможе купити Stars або підписку Premium за криптовалюту з мінімальними фінансовими втратами. Читайте, користуйтеся і не платіть комісію перекупам. 

Як оплатити сервіси Telegram за крипту

Telegram Stars анонсували в червні 2024 після чергового оновлення месенджера. Деякий час прозорої моделі купівлі зірок не було, тому найбільш зацікавленим юзерам доводилося брати їх через перекупщиків. 

Одна з головних проблем на шляху до вигідної купівлі внутрішньої валюти — комісія Google Play та App Store, а також курсові різниці при використанні локальних валют. Також іноді виникають труднощі з пошуком меню, яке відповідає за зірки. Зазвичай допомагає оновлення Telegram. 

Ціна за 1 000 зірок в залежності від виду оплати:

  • Android — $24,31;
  • iOS — $26,10;
  • Windows — $18,71.
як купити зірки в Telegram stars

Різниця між десктопною і «яблучною» версіями складає $7,39 (28%). Переплачувати немає сенсу, тому краще купувати зірки за криптовалюту. Якщо потрібні 10-20 тисяч зірок, різниця в цифрах буде суттєвою.

У перекупів на форумах та спеціалізованих майданчиках більш приємні ціни, але походження зірок невідоме. Вони цілком можуть бути зі збручених акаунтів і перевірити «чистоту» не вдасться. 

Середня вартість 1 000 зірок у селерів — $18. Але до цього треба додати 2% комісії платіжних систем і наявність російських провайдерів типу СШП. Більшість продавців з боліт, а це red flag.

середня вартість Stars

Нещодавно додали альтернативний варіант купівлі зірок через платформу Fragment за TON. В сервісі також можна купити Telegram Premium за криптовалюту. Зарахування виконується моментально після списання монет.

Для оформлення замовлення на зірки треба авторизуватися через будь-який гаманець TON, обрати акаунт і необхідну кількість зірок. Для порівняння 1 000 Stars наразі продають за $15. Сервіс не враховує коливання ціни «Тонів» — вартість зафіксована в доларах.

вартість телеграм старс в тонах

Зірки необов’язково додавати на свій акаунт, можна подарувати їх будь-якому користувачу. Головне, щоб на балансі була необхідна кількість монет і оплата пройшла успішно. 

Вартість Telegram Premium на Fragment не відрізняється від десктопної версії месенджера, але зникає необхідність платити фіатом. Можно обміняти USDT на TON і спокійно купити підписку. 

придбання підписки телеграм старс

Зірки можна використати для запуску реклами каналу через Telegram Ads. В цьому варіанті з обмежень по ГЕО тільки Німеччина. Можна таргетувати рекламу на українських користувачів та не платити комісію агенціям. 

реклама в телеграмі

Telegram Stars з’явилися 2 місяці тому, але протестувати їх встигли лише деякі користувачі. Якщо до цього не хотіли вводити дані картки в Telegram, можете використати криптовалюту і задонатити зірки улюбленому каналу чи переказати друзям. 

0
Підписуйся