Як заливають на офери по збільшенню грудей

Як заливають на офери по збільшенню грудей

В нутрі існують десятки субвертикалей, кожна з яких має специфічні особливості. Деякі категорії оферів не висвітлюються медійно, але можуть генерувати профіт. Тому важливо шукати нові можливості для заливу з меншою конкуренцією. 

В новому матеріалі розбираємо субвертикаль оферів по збільшенню грудей. Розберемось, наскільки ця послуга актуальна для жінок та проаналізуємо воронку заливу трафіку. 

Цільова аудиторія оферів по збільшенню грудей

Запит на збільшення грудей високий у багатьох країнах. Згідно з дослідженнями, велика частка жінок хочуть інвестувати гроші в операцію по збільшенню об’єму бюсту. Навіть якщо ця сума перевищує середньомісячний дохід. 

Опитування 18 500 жінок в 40 країнах показало, що менше 30% респондентів задоволені розміром грудей. 48% хотіли б збільшити їх, а 23% — зменшити з медичних причин. 

Також дослідники зазначають, що невдоволення розміром грудей може негативно вплинути на емоційний стан, самооцінку та рівень щастя. Тому жінки активно шукають варіанти для вирішення питання. 

Інше дослідження  говорить про те, що 70% жінок незадоволені своїми грудьми. З початку 2000-х у Сполучених Штатах спостерігається стійка тенденція до збільшення кількості операцій на грудях.

Багато хто знає, що вартість маммопластики досить велика в Україні. Середня ціна складає від $5 000 до $10 000. Цікаво, шо в Америці прайс приблизно такий самий. Тому жінки часто розглядають альтернативні засоби, які можуть частково вирішити проблему. 

Жоден засіб крім хірургічної операції не може збільшити груди. Креми, мазі, фіточаї та магічні пігулки — плацебо. Але деякі з них сертифіковані і не шкодять організму, тому моральна дилема не стоїть на першому місці. 

Які офери пропонують партнерки

Продукти для збільшення грудей в партнерках — специфічний запит, тому треба витратити час на пошук. Щоб не писати менеджеру кожного нетворку, можна скористатися агрегаторами оферів.

Offervault пропонує 24 продукти з різними ГЕО і ставками. Наприклад, є BREAST ACTIVES з виплатою $49 на США за моделлю Straight Sale. Ленд простий і заточений під американського споживача. 

Ще один цікавий офер — гель Brestel від сітки Terra Leads з виплатою $29 на Індонезію. В цьому випадку рекл оплачує конверсію за моделлю Cash On Delivery (COD).

🏆 Каталог перевірених CPA-мереж та прямих рекламодавців у нутра-вертикалі

В каталозі багато оферів, але деякі приватні до списку не потрапляють. Тому якщо заливаєте нутру, запитайте у свого менеджера про наявність релевантних продуктів для тестів. 

Приклади воронок заливу 

Офер під збільшення грудей максимально простий, тому креативи, тексти и ленди будуть плюс-мінус стандартними. Потенційних клієнток цікавить користь за мінімальні гроші, і це гарний CTA для промоматеріалів. 

Можна орієнтуватися на креативи хірургічних клінік як в прикладах нижче. Але треба обов’язково показувати фото продукту, щоб користувачі розуміли, що вони отримають на пошті. 

Також зустрічаються і більш агресивні креативи, які повинні гарно конвертити. 

Є приклади з демонстрацією результату до-після, але їх якість на низькому рівні. Якщо докрутити механіку, результат буде кращим. 

Тізерні підходи точно конвертять гірше, ніж в 2010-х, але судячи з видачі спаїв, їх активно юзають і сьогодні. Тому варто протестувати кілька заходів у креативах і обрати для себе найефективніші. 

Знайти крео під конкретне ГЕО не проблема, але треба перебирати пошукові запити. Ленди краще робити свої на базі шаблонних варіантів партнерки. 

Ніша оферів по збільшенню грудей специфічна, але SPY-сервіси показують високу активність вебів. А це означає, що там можуть бути гроші та попит серед цільової аудиторії. Успіх в вертикалі, як і завжди, залежить від тестів та наполегливості. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся