Черговий скам від iWild partners. Кейс Affstellar

На минулому тижні в арбітражних каналах з’явилася інформація, що партнерка iWild Partners не виплачує обіцяні гроші під приводом невиконаних KPI. Вони отримали порцію хейту, але на цьому проблеми не закінчилися.

До нас звернулися представники CPA-мережі Affstellar, які повідомили, що їм теж недоплатили за депозити. Як виявилося, це стандартна практика для iWild Partners.

Нижче приводимо хронологію подій від лиця Affstellar. Читайте, будьте обережні та не працюйте з партнерами, що мають сумнівну репутацію.

Хронологія подій

Ми переписувалися з рекламодавцем, обговорили умови, залили їм трафік від наших партнерів. Довго чекали на виплати і отримали лише €1 050 з гарантованих €2 520 .

Спочатку спілкувалися з менеджером Тіною, періодично вона нам надсилала умови, ми задавали питання, але співпраця не відбувалася. 

Згодом з’явився Олександр, перевірений для нас контакт, і як ми думали, давній друг. Він запропонував зробити тестовий запуск. Для цього запуску ми підібрали один з найкращих видів трафіку, який в нас був — АSO. 

Партнер, який лив трафік — наш давній та перевірений партнер. Спочатку нам пропонували певні умови, а потім домовилися про тест з гарантією повної оплати тестової капи.

Партнер почав лити трафік і коли ми вже очікували на звірку, у нас запитали чи був взагалі трафік (спойлер, був). А потім повідомили, що якість трафіку погана і потрібно зупинити залив. 

Олександр не може знайти трафік у статистиці

5 травня нам пообіцяли зробити виплату за 9 кваліфікованих гравців навіть хотіли обговорювати нові запуски. Ми погодились. 8 травня iWild повідомили, що «гроші будуть сьогодні».

Але зникли до 14 травня. 14 травня написали, що чекають відповіді від менеджера, їм потрібно трохи більше часу. Ііііі…перевіряють наш трафік на фрод. Хоча 9 гравців вже були підтверджені раніше.

Далі iWild partners зникли. Просто ігнор. А після довгої паузи повідомили, що трафік не пройшов антифродову перевірку та виплати не буде. До речі, дивний фрод, який робить повторні депи (це видно на скрінах репорту за червень та липень). До того ж, ми мали 9 кваліфікованих гравців і чекали виплати саме за них.

Запросили детальну аналітику по гравцях. І не отримали її. Натомість отримали в кінці червня — майже через 2 місяці виплату €1 050 за суму депів. 

Але, оскільки, ми зі свого боку виконуємо домовленості перед нашими партнерами, то оплатили вебу за всі депозити. Наша мета — чесна співпраця з нашими партнерами. 

Нижче статистика за 2 місяці заливу

Червень
Липень
Отримали €1 050 з обіцяних 2 520

Такі антикейси в афілейт-ніші, на жаль, повсякденне явище. Але радує, що є такі бренди як Affstellar, які готові покривати ризики вебам. В підсумку афілейт отримав гроші за свій трафік та не потрапив у касовий розрив. 

0
Підписуйся