EASY LINKS: новий софт з PWA застосунками від Traffic Squad

Good days are coming, адже Traffic Squad готові до лончу власного софту Easy Links PWA, який закриє всі питання, що стосуватимуться PWA для твоїх запусків. Забирай подарунок від Easy Links в кінці статті, це крутіше ніж FreeSpins.

Що таке PWA від Traffic Squad?

Автоматизовані процеси. Зекономлений час. Hot статка. Постійні депи та ще 1000 та 1 перевага, цікаво правда?😎 Якщо по факту – ми створили Telegram-бот, який зробить все за тебе, але поки ще не навчився приносити кави (ми поправимо цей bug). 

Як працює EasyLinks від Traffic Squad?

Степ 1. Налаштуємо 1 раз і буде працювати all lifetime.

Якщо ти вже юзаєш найпопулярніші трекери Binom або Keitaro для своїх запусків – вітаємо, ти можеш обрати наш сорс Easy Links у списку доступних шаблонів. Але, не переживай, in case, якщо використовуєш будь-який інший – служба турботи Easy Links допоможе налаштувати всю технічну частину, просто напиши, що потрібна допомога.

Як обрати сорс Easy Links
Як обрати сорс Easy Links

Степ 2. Ось тут починається fire.

Найшвидший спосіб створити посилання для PWA – залетіти в Telegram-бот. В меню обираємо «Посилання», далі бот запитує усі потрібні дані: посилання на кампанію з трекеру, піксель з ФБ та токен, запропонує налаштувати клоаку (по гео чи ключу) і додати лінк на whitepage.

Бот, який створить лінку для PWA
Бот, який створить лінку для PWA

Степ 3. Забирай свій лінк для PWA, cкажи easy?

Наш бот видасть згенероване посилання, де ти зможеш налаштувати PWA під себе. Назва, опис, відгуки, коменти, крео – весь результат відразу можна побачити у правій стороні екрану.

Конструктор для створення PWA

А тепер трішки про tech особливості: ми сейвимо весь траф. Відправляємо конверсії 2-х типів – web та apі. Знаємо, що shit happen, тому якщо відвалюється токен – ти все одно будеш отримувати web-конверсії.

Кому і скільки скинути, аби підключити Easy Links?

Вирішили без зайвих рухів, все можна зробити прямо в Telegram-боті. Пакет можеш вибирати з 7 доступних. Price може бути 25 USD до 1000 USD, very-very affordable. Ціна залежить від кількості посилань, які тобі потрібні – чим більше пакет обираєш, тим вигідніше кост лінки. Якщо хочеш просто потестити, то можеш обрати пакет «Once upon a time», який коштує всього 25 USD, де буде доступна одна PWA (25 USD). Ціна пакету «Biggest of» буде 1000 USD і тобі відкриється доступ до 200 PWA (5 USD). Весь прайс можна переглянути тут @pwacarebot

Ну і pleasure крутих запусків! Cтавай early bird та записуйся в лист очікування в нашому Telegram-боті з 23.03 до 31.03 та забирай свої перші Free PWA. Ми безкоштовно дамо доступ до пакету «Once upon a time» та докинемо можливість створити ще 2 лінки. Записатись можна тут @pwacarebot

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0