Google PPC & Discovery Workshop: інтенсивне навчання від Rocket Traffic

Медіабаїнгова команда Rocket Traffic відкриває набір на свій другий воркшоп по Google PPC & Discovery трафіку. Інтенсивне навчання буде проходити 5 днів в невеликій групі до 20 людей. Це вже не перший воркшоп від Rocket Traffic, минулого разу інтенсив зібрав перші відгуки та надихнув команду на повторне проведення.  

Ми слідкуємо за командою і спілкуємось з Rocket Traffic досить давно. Вони не були помічені в інфоциганстві або співпраці з ru-сегментом, тому робимо виключення по промо воркшопу. Довіряти чи ні — ваша особиста справа. Перш ніж приймати рішення про придбання будь-якого навчання, аналізуйте свіжі відгуки в інтернеті та керуйтесь власною думкою. 

редакція Палай медіа

Що вас чекає на воркшопі від Rocket Traffic?

Інтенсив проходить під наглядом куратора з трирічним досвідом, який в 2020 році успішно перейшов з Facebook на Google PPC. Більше 20 годин практики з налаштування реклами в PPC/Discovery на iGaming вертикаль. Навчання розраховане не на новачків, а більше орієнтоване на тих, хто хоче покращити свої навички, або володіє іншими джерелами трафіку та хоче їх змінити. 

Майстер-клас підійде тобі, якщо ти: 

  • хочеш змінити джерело (FB/TT/PUSH/IN-APP) на Google PPC;
  • маєш більше року досвіду роботи в affiliate-маркетингу і хочеш познайомитися з контекстною рекламою;
  • розумієш, на які вертикалі будеш заливати трафік;
  • професіонал в PPC рекламі, який хоче опанувати навички роботи із сірими вертикалями;
  • заливаєш PPC, але маєш проблеми з технічкою або витратними матеріалами.
rocket traffic

Якщо ви збираєтесь пройти воркшоп і одразу заробляти $10k на місяць та обирати собі Ferrari – цей інтенсив не для вас. Тут немає легких грошей. Медіабаїнг, особливо в PPC трафіку, потребує наявності стартових бюджетів для тестів і багато роботи.

Які бонуси на навчанні можна отримати?

Окрім навчального контенту по роботі з джерелом трафіку, ви отримаєте:

  • контакти надійних постачальників акаунтів;
  • контакти перевірених рекламодавців, які, за умови якісного трафіку, можуть перевести вас на модель передплати (коли ви заливаєте за бюджет рекламодавця);
  • необхідні для роботи сервіси зі знижкою;
  • безкоштовний клоакінг сервіс на місяць;
  • підтримка в чаті впродовж 2 місяців після завершення воркшопу.

Ми проаналізували відгуки та пошукали їх в тематичних чатах по affiliate-маркетингу. Нам не вдалось знайти негативні коментарі про інтенсив. З відгуками ви можете ознайомитись на сайті воркшопу, в тому числі і з невеликими інтерв’ю з учасниками минулого майстер-класу.

Якщо ви готові спробувати себе в Google PPC, реєструйтесь на воркшоп та опановуйте нове для себе джерело трафіку з досвідченим наставником.

Перш ніж приймати рішення про придбання будь-якого навчання, аналізуйте свіжі відгуки в інтернеті та керуйтесь власною думкою. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0