MGID вдосконалює налаштування та запуск рекламних кампаній за допомогою нової платформи на основі ШІ

MGID Ads використовує штучний інтелект для оптимізації кампаній, аналізу даних і створення креативів

Глобальна рекламна платформа MGID запустила оновлений дешборд MGID Ads із вдосконаленим функціоналом для самостійного налаштування і запуску рекламних кампаній. Нова платформа надає користувачам потужний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який містить функції на основі ШІ та вдвічі прискорює налаштування кампаній.

інтерфейс платформи

Інформативні підказки супроводжують користувачів MGID Ads упродовж усього процесу налаштування кампанії, від створення рекламних креативів до розміщення оголошень. А функції аналізу даних для покращення ефективності, розрахунку ціни за клік, покрокового налаштування трекінгу й можливість генерувати креативи за допомогою ШІ суттєво оптимізують процес запуску кампаній з MGID Ads.

У новому дешборді кількість показників кампанії збільшилася з 9 до 27, а ще тепер можна запустити 100 креативів за той час, за який раніше можна було запустити тільки один. Асинхронна перевірка також миттєво сповіщає користувачів про можливі помилки та надає докладну інформацію про те, як їх виправити.

У рекламодавців завжди багато роботи й бракує рук для її виконання, тому ми оновили MGID Ads, щоб максимально спростити роботу з нативною рекламою. Інтегрувавши ШІ в основу нашого нового дешборду, ми дали рекламодавцям можливість передати трудомісткі завдання технологіям і натомість зосередитися на приверненні уваги аудиторії, покращенні ефективності й досягненні вимірюваних результатів».

Олексій Чабан, Head of Sales в MGID

MGID — це глобальна рекламна платформа, яка надає брендам доступ до унікальної авдиторії світових паблішерів. Використовуючи технології ШІ, MGID забезпечує показ релевантної для користувачів реклами в безпечному для бренда середовищі. Компанія пропонує різноманітні формати, зокрема нативну, банерну та відеорекламу для якісної взаємодії з користувачами. Це дає змогу рекламодавцям підвищити впізнаваність бренду і збільшити продажі, а видавцям – нарощувати та монетизувати свою аудиторію.

Щомісяця MGID охоплює 900 млн унікальних користувачів 200 млрд показами реклами на 25 тис. світових паблішерів.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0