Оператор VBET став спонсором Асоціації футболу Аргентини (AFA)

VBet і Аргентинська футбольна асоціація (AFA) оголосили про трирічне регіональне партнерство. Це означає, що VBet тепер буде регіональним європейським партнером зі ставок для збірної Аргентини.

«Це партнерство є ключовим моментом для VBET, який поєднує наш бренд зі славетною спадщиною збірної Аргентини. Ми пишаємося співпрацею з такими світовими зірками, як Мессі, Ді Марія, Дібала, Фернандес та інші. Ми раді розпочати цю подорож і наблизити вболівальників до самого серця гри.»

Aragats Asatryan, VBet’s CEO

Наступні три роки БК буде значитися регіональним (європейським) партнером аргентинської національної збірної, яка тричі перемагала на ЧС.

«Ми дякуємо VBet, провідній компанії в європейській індустрії, за рішення приєднатися до аргентинської футбольної сім’ї в якості регіонального спонсора збірної Аргентини. AFA продовжує робити рішучі кроки на кожному з континентів, де вона присутня, консолідуючи стратегічні ринки і створюючи альянси з провідними компаніями в кожній галузі.

Ця угода дозволяє нашій Асоціації бути присутньою в кожному куточку європейського континенту і продовжувати зміцнювати наше лідерство в світі футболу. Ми вітаємо VBet, регіонального спонсора нашої Асоціації на всьому європейському континенті.»

Claudio Tapia, President of the AFA

📊 Минулого року завершилося партнерство вірменського оператора з французьким ФК “Монако”. У 2023 році закінчується партнерство VBET і ФК “Paris”, у 2024 році — закриється угода з Українською Прем’єр-лігою. До 2025 року логотип VBET буде світитися на шортах французького ФК “Ніцца”. Судячи з усього, футбол для VBET — сфера не нова і, мабуть, безпрограшна.

На українському ринку оператор, до речі, обґрунтовується все серйозніше: місяць тому, наприклад, амбасадором БК “VBET” став тренер збірної України з футболу.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0