Ракета знищила один зі складів CPA-мережі 7leads

Внаслідок ворожого обстрілу в ніч з 18 на 19 липня був уражений один зі складів CPA-мережі 7leads.biz, що є однією з найбільших товарних партнерок в Україні по кількості оферів. Склад був розташований у місті Одеса на ринку “7 кілометр”. Наслідки влучання ворожої ракети можна побачити нижче 👇

“Ніхто не постраждав, працюємо далі”, – офіційна заява 7leads після обстрілу

CPA-мережа вже зробила офіційну заявку з цього приводу, з текстом ви можете ознайомитись нижче.

У ніч з 18 на 19 липня, Російські виродки завдали масованого ракетного удару по Одесі, внаслідок цієї події, частина наших складів була частково або повністю знищена, була втрачена значна кількість товару. Це жахлива втрата, але ми вдячні, що всі члени нашої команди у безпеці.

Ми хочемо запевнити вас, що 7LEADS продовжує працювати у повному обсязі. Всі замовлення, які були зроблені, будуть надіслані, незважаючи на всі труднощі. Ми продовжуємо приймати нові замовлення, але просимо зважити на те, що можуть виникнути затримки з відправкою товару через поточну ситуацію.

Уточніть у вашого менеджера, які товари доступні для просування. Це дуже важливо для підтримки ефективної співпраці.

Слава Україні!

Керівництво партнерської програми 7leads

Команда редакції “Палай” висловлює слова підтримки та закликає партнерів з розумінням поставитись до можливих затримок у відправках та непередбачуваним стопом деяких оферів.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0