TerraLeads випустила новий офер для схуднення: що відомо про конвертний Keto Coffee

TerraLeads — це прямий нутра-рекламодавець та СРА-мережа, яка працює у сфері вже понад 8 років. У партнерки є власний кол-центр, відділ R&D та більш як 3000 worldwide-оферів. В січні 2024 року TerraLeads презентувала новий ексклюзивний продукт — порошок для схуднення Keto Coffee. Дізнайтеся більше деталей про те, кого може зацікавити цей офер, як його краще рекламувати та яких результатів слід очікувати від заливу на новинку.

Keto Coffee — це продукт для схуднення на основі натуральних інгредієнтів. Офер представлено у вигляді порошку, який необхідно просто розчинити у воді та отримати корисний протеїновий коктейль з приємним кавовим ароматом і смаком. Продається порошок у банці, яка забезпечить правильне зберігання продукту та легко поміститься у будь-яку сумку.

нутра рекламодавець keto coffee terraleads

«Понад мільярд людей у ​​всьому світі страждають від надмірної ваги та ожиріння. Створюючи Keto Coffee, ми детально ознайомилися з особливостями нашої цільової аудиторії: смаками та уподобаннями; звичками та шаблонами поведінки; проблемами, з якими покупці часто зіштовхуються на шляху до ідеальної фігури; мотивами при ухваленні рішення.

Ми проаналізували ринок, розробили близько 20 варіантів та протестували їх разом із продуктами конкурентів. У результаті отримали офер, який враховує всі ці фактори та допомагає людям із зайвою вагою досягти максимальних результатів, докладаючи мінімум зусиль».

CEO TerraLeads Євген Микитенко

Спектр застосування Keto Coffee досить широкий. Він призначений для людей, які хочуть схуднути швидко, легко та безпечно. Також продукт допоможе покупцям, які зіштовхуються з проблемами підвищеного апетиту, хронічної втоми, незбалансованого харчування, целюліту та поганого стану шкіри.

В чому секрет ефективності Keto Coffee? 

За це відповідають активні компоненти продукту. Інгредієнти підібрано і скомбіновано таким чином, щоб запустити природні механізми схуднення шляхом активації кетонових тіл. Це допомагає «перепрограмувати» організм на генерування енергії з жирових відкладень, а не з білків та вуглеводів, що надходять із їжею.

Завдяки цьому ефект від застосування Keto Coffee схожий на той, що з’являється в результаті дотримання кето-дієти. При цьому споживач не зобов’язаний кардинально змінювати свої звички: втрата ваги відбувається природно, безпечно, без необхідності регулярно відвідувати спортзал або дотримуватися суворої дієти. Це робить Keto Coffee ідеальним продуктом для людей, які хочуть позбутися зайвих кілограмів, але не готові змінювати свій спосіб життя заради схуднення.

Чи варто лити на Keto Coffee?

Звісно! Рекламодавець вже провів спліт-тестування з цим продуктом. Результати перевершили всі очікування: Keto Coffee посів перше місце за конвертом серед найбільш популярних оферів для схуднення.

Наразі Keto Coffee доступний у таких країнах:

  • Іспанія (ES);
  • Португалія (PT);
  • Румунія (RO);
  • Греція (GR);
  • Італія (IT);
  • Угорщина (HU).

Частка дорослих із надмірною вагою у цих та інших країнах ЄС становить від 37 до 58 %, тому профіт від цього офера обіцяє бути дуже високим.

keto coffee terraleads

На що робити ставку?

Рекламуючи Keto Coffee, варто звертати увагу цільової аудиторії на проблеми, які допомагає вирішити офер. Зокрема, продукт підійде для таких цілей:

  • боротьба із зайвою вагою;
  • контроль апетиту;
  • збільшення витривалості;
  • боротьба зі втомою;
  • розв’язання проблем зі шкірою;
  • підтримання молодості та краси;
  • покращення загального самопочуття.

Також слід звернути увагу на головні переваги продукту: 

  • швидкий результат без особливих зусиль;
  • склад на основі натуральних інгредієнтів;
  • високий рівень якості та безпеки;
  • інноваційна формула;
  • простий спосіб застосування;
  • приємний смак та аромат;
  • вигідна цінова пропозиція.

Офери TerraLeads стабільно показують високий відсоток конверту та апруву, а тому новий Keto Coffee має всі шанси зробити революцію на ринку засобів для швидкого, ефективного та безпечного схуднення. До речі, цей офер також бере участь у масштабній грошовій акції Cash Rally з призовим фондом понад 250 000 $

Щомісяця партнерка розігрує $10 000 та інші круті призи, а в червні 2024 року відбудеться суперфінал, переможець якого забере головний приз — понад 100 000 $. Для участі у розіграшах необхідно зареєструватися у TerraLeads, лити на акційні офери та обмінювати зароблені монети на лотерейні білети. Тому у вебів є шанс не тільки отримати значний профіт, але також стати володарем великого виграшу.

Пройдіть міні-гру та отримайте бонус до виплати

Спеціально до виходу офера партнерка створила мінігру Labyrinth зі своїм маскотом — тихоходою. За сюжетом, він хоче привернути увагу красуні-менеджера, щоб отримати бонус до виплати за новий Keto Coffee. Але тихохода значно погладшав за новорічні свята. Тепер йому потрібно пройти лабіринт і зібрати всі коктейлі для схуднення, щоб повернутися у форму і справити враження на дівчину. Кожному переможцю тихохода подарує бонус: +1 долар до виплати за кожен апрув за оффером Keto Coffee протягом тижня!

Встигніть скористатись вигідною пропозицією: допоможіть тихоході пройти лабіринт і отримайте бонус для Keto Coffee, щоб не тільки зробити кампанії ще вигіднішими, а й накопичити більше акційних монет для участі в розіграшах Cash Rally!

keto coffee terraleads

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0