Медіабаїнгова команда Traffic Devils стала резидентом «Дія.Сіті»

22.11 в реєстрі резидентів «Дія.City» з’явилися дві юрособи компанії. «Дияволи» продовжують утримувати пальму першості в успіх аспектах розвитку арбітражних проектів. 

скріншот з реєстру Дія Сіті. Traffic Devils

💡 «Дія.City» — особливий податковий режим для IT-компаній, який відрізняється низькими податковими ставками (9-18%), альтернативною моделлю найму співробітників (GIG-контракт), можливістю бронювання членів команди. 

👮 Також резиденти ніби захищені від перевірок і необґрунтованих розслідувань завдяки особливій процедурі процесуальних дій. На проведення будь-яких слідчих дій у резидентів «Дія.City» для правоохоронців розробили підвищений санкційний механізм. 

Але на практиці «захист не працює» — в лютому 2023 були обшуки у великої IT-компанії MacPaw, яка також є резидентом нового податкового режиму. 

Від себе додамо, що це перший приклад максимальної легалізації афілейт-проекту в Україні. Інші компанії згодом можуть спробувати повторити досвід Traffic Devils і обілити афілейт-бізнес.

P.S тепер ми точно знаємо, що в TD платять не менше 1 200 євро на місяць в гривневому еквіваленті. Якщо відтягували подачу резюме, не зволікайте!

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0