Twitch забороняє стріми азартних ігор для сайтів без ліцензії

З 18.10.22 стрімінговий сервіс забороняє трансляції в яких наявні слоти, рулетка та інші азартні ігри із сайтів, не отримавших ліцензію в США та інших країнах. Одразу ж під заборону потраплять сайти Roobet, Duelbits, Rollbit та Stake, та компанія запевняє, що цей список буде розширюватись. 

Заборона на стріми буде частковою, так користувачі надалі зможуть вести стріми спортивні ставки, фентезі-спорт та покер. По відношенню до цих ігор зміни поки що не плануються. 

Такі заборони були розглянуті та прийняті після численних зверненнь стрімерів щодо ситуації з азартними іграми на платформі. Ключові блогери навіть грозились забастовкою, якщо Twitch не розбереться з ситуацією. 

А ось що сказав Alexander Korsager, Сhief operating officer of safe gambling advice site Time2play:
“Ми підтримуємо розвиток подій. Стрімери Twitch часто просували небезпечні гемблінг-застосунки. Те, що вони транслювали, не було реальністю азартних ігор. Найчастіше це були нереалістичні демонстрації постійних виграшів (ред. – хе-хе, арбітражники, доброго дня). Немає сумніву, що це перемога для всіх, хто відноситься до азартних ігор, як до розваги, але не хоче бути обманутим. Стріми розважальних ігор залишаться. Єдина відмінність – це будуть тільки платформи, відповідаючі правилам захисту користувачів”

Читайте українське, поширюйте українське! Підписуйтесь на наш Telegram та Instagram

0