За даними American Gaming Association прибуток від азартних ігор в США в Q3 2023 сягнув $16,17 млрд

American Gaming Association (AGA) відвзвітувала про свій найкращий квартал в історії США. За Q3 2023 року прибуток від азартних ігор склав рекордні $16.17 мільярдів. А зростання YoY зафіксувалось на показнику в 6.1%. Так прибутки з ігорної індустрії в США зростають вже 11-й квартал поспіль.

AGA підкреслила, що ігорні компанії сплатили приблизно $3,4 мільярда податків протягом усього періоду, що на 4.7% більше, ніж минулого року. Асоціація також зазначила, що зростання iGaming сектору поширилося на всі його вертикалі, причому як онлайн, так і офлайн бізнеси генерували рекордні квартальні доходи за три місяці.

Сукупний дохід від традиційних ігрових автоматів і настільних ігор досяг $12,49 млрд за квартал, що на 1,8% більше, ніж у минулому році. А валовий дохід iGaming склав $1,52 млрд, що на 26% більше, ніж у минулому році.

Онлай та офлайн ставки на спорт також продемонстрували хороші результати: дохід від них зріс на 22,8% у річному обчисленні до 2,15 млрд доларів. Зростання відбулося в основному за рахунок штатів: Меріленд (онлайн), Массачусетс, Небраска та Огайо — штатів, які не були “у грі” ще рік тому. Gaming вертикаль налаштована на новий рекордний рік: за перші дев’ять місяців 2023 року американці зробили ставок на 79 мільярдів доларів, що на 32.7% більше, ніж торік.

У звіті також наголошується, що дохід ринку в 2023 році, за оцінками, фінально становитиме майже 10% у порівнянні з минулим роком. Цей рік стане третім поспіль, що встановлює рекорд з точки зору доходу сектору азартних ігор у США, незважаючи на прогнози в спаді прибутків на Q4 2023.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0