$210 000 профіту на гемблі в Бразилії через Google Ads

$210 000 профіту на гемблі в Бразилії через Google Ads

Бразилія вважається одним з топових ГЕО в гемблі — веби багато років зливають трафік, і за цей час з’явилося багато локальних продуктів. Дехто скаржиться, що тримати ROI на високому рівні в BR стає складніше, але наш сьогоднішній кейс це спростовує.

«Пахне смаженим» — рубрика, в якій ми виставляємо сумнівні кейси на публічний розгляд. Читайте і приймайте для себе рішення: ✅ вірити чи ❌ ні.

Період: 04-08.2023
Офер: Blaze
Витрати: $154 765
Дохід: $365 016
ROI:
136%

Особливості зв’язки

Про Бразилію вже багато написано, багато новачків стартують в гемблі саме з цього ГЕО. Конкуренція в аукціоні є, але судячи по видачі спай-сервісів, можна заливатися зі стабільними об’ємами навіть за таких умов. 

Автор кейсу зазначає, що на BR його команда заливала більше сотні різних оферів і отримала гарний результат. В даному прикладі робота йшла з брендовим трафіком, а ROI компенсував усі витрати.

blaze casino


Цікаво, що команда працювала з брендовими ключами, хоча багато рекламодавців не приймають такий трафік і можуть заблокувати обліковий запис. Але у них проблем не виникло.

За назвою бренду на той момент Google Keyword Planner показував частотність в районі 1-10 млн, а за точним входженням ключа — 7 млн. Станом на травень 2024, цифри приблизно ті самі, але CPC трохи вищий. 

ключове слово

Після серпня 2023 команда зупинила кампанії, тому що конкуренція в моменті сильно виросла і почалося склікування реклами. Далі впав конверт і працювати в мінус ніхто не хотів. 

На скріншоті нижче приклад об’яви. В тексті бачимо стандартні фішки: швидка реєстрація, широкий вибір ігр, бонуси для нових гравців. У додаткових лінках є посилання на сторінки, які додають сайту трасту. 

приклад оголошення

Щодо акаунтів, то за весь час роботи використовували десятки профілів, більшість з яких відлетіли. Але деякі давали спенду на $20-50k. Скоріше за все, алгоритми Google тригерилися на брендовий ключ і банили без можливості відновитися. 

Брендові зв’язки відливати легше, ніж загальні кеї, але більшість реклів не дозволяють працювати з ключами, за якими вони самі просувають свій продукт. В цьому кейсі автор навіть реєстрував домен з назвою бренда — умови були близькі до еталону. 

Середній CPC зафіксувався в районі $0,15, але іноді стрибав до $0,3. В червні-липні ціна за клік почала різко зростати і вебам довелося обирати між продовженням кампанії і стопом. 

кейс по гемблінгу з google на br

Однією з головних проблем арбітражник називає постійну чистку ключів. Запуски по брендових кеях тягнуть за собою наслідки у вигляді показів за нерелевантними запитами, а це з’їдає бюджет. 

Для пошуку ключів з невеликою конкуренцією веб рекомендує слідкувати за SEOшними сайтами і дивитися, які бренди на них з’являються. Якщо Keyword Planner показує зростання показів на 30% і більше, є сенс протестувати зв’язку. 

Keyword Planner

Результати кампаній

Після 5 місяців активної роботи цифри були не такі гарні, як у фіналі. Команда отримала невеличкий мінус, але за рахунок дольотів ситуація змінилася в інший бік. Тому не варто сходу розраховувати на гарні цифри. 

Витрати склали $154 000, а дохід — $365 000. За рахунок дольотів автор кейсу заробив чистими $210 251, ROI 136%. Навіть через 8 місяців після зупинки компанії продовжують залітати депи і є ймовірність, що чистий профіт перетне позначку в $250 000.

Стата показує, що CR не перевищував 4%, а EPC однієї з кампаній склав $0,16. Показово, що ROI другої кампанії — 50%, витягнула інша, де було в 2 рази більше показів. Кількість конверсій 11 279, середня виплата — $33. 

кейс по гемблінгу з гугла на бразилію

Від себе додамо, що робота з брендовими ключами і маскування під продукт в більшості випадків веде до бану і відмови у виплатах. Тому слід заздалегідь чекати умови в описі оферу і домовлятися з менеджером. 

Такі кейси викликають сумніви, але вони цілком можуть бути реальними. Новачкам точно є що почерпнути для майбутніх запусків на tier-3 ГЕО. Пропонуємо кожному зробити висновки самостійно.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся