$6 000 на гемблінгу з розсилок за 3 місяці

$6 000 на гемблінгу з розсилок за 3 місяці

Кейси — найчутливіший тип контенту в арбітражних медіа. Вони завжди комусь не подобаються і викликають сумніви. Одні вбачають в них приховану рекламу, а інші кажуть, що всі цифри намальовані в «Пейнті». 

Ми запускаємо рубрику «Пахне смаженим», де публікуватимемо сумнівні кейси по заливу без прихованих сенсів та брендингу. Сьогодні у нас перша історія, герой якої 3 місяці збирав емейли німців та розсилав листи з рекламою казино. 

Читайте і приймайте для себе рішення: ✅ вірити чи ❌ ні. 

Збір поштових скриньок та розсилки

Автор кейсу збирав емейли через відкриті канали, але не розкриває джерела. На пошук перших кількох тисяч адрес витратив 3 місяці, але потім справа пішла швидше. Арбітражнику гарно допоміг менеджер партнерки, в яку він планував заливати трафік. 

Веб рекомендує новачкам поринати в особливості ГЕО, щоб пришвидшити процес збору даних. Наприклад, згідно з даними Statista електрону пошту в Німеччині юзають 80% інтернет-користувачів. 

Від себе додамо, що більшість відкритих баз віджаті і з них навряд можна витиснути конверсії. Але якщо вдасться отримати доступ до приватних списків за інтересами, можна розраховувати на заповітні депи. 

В базі веба були користувачі трьох найпопулярніших поштових провайдерів Німеччини:

  • web.de.
  • gmx.net.
  • gmx.de.

В якості платформи для розсилок обрали платформу UniOne. Вебу вона сподобалася завдяки відсутності модерації та високій швидкості доставки листів. Автор кейса юзав десктопний приватний софт і налаштував відправку через SMTP-сервер. 

Листи на 20 000 отримувачів розсилалися кілька тижнів. Структура була простою: клікабельне зображення, текст та кнопка дії. Шаблони німецькою показали себе набагато краще, ніж аналогічні темплейти англійською. 

Результати

Арбітражник обрав для розсилок офери трьох популярних iGaming-брендів: ICE, Jet, Slott. Під Німеччину йому запропонували ставки від 90 до 180 €, але найкраще конвертив офер з найнижчою ставкою — RD 1:5. 

Виплата нараховувалася за кожного верифікованого гравця з депозитом від 10 €. Судячи зі стати, Click2Reg склав 10%, що досить непогано для такого сорса.

Статистика з партнерки

Висновки робіть самі, але враховуючи мінімальні витрати на трафік, зв’язка виглядає привабливо. Але чи вдасться повторити досвід веба на практиці — передбачити неможливо. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0