Як заливати трафік на крипту + приклади та поради експерта  | #яклити

Як заливати трафік на крипту + приклади та поради експерта  | #яклити

Хлопці заробляють на p2p, мужики – заливають трафік на крипто-оффери. В сьогоднішньому матеріалі розбираємо: на які оффери краще лити прямо зараз, які ГЕО та аудиторію підбирати, з якими трафік сорсами працювати, яким повинен бути прелендінг і чи потрібен він взагалі, що там по креосам, та інше.

В матеріалі тебе чекає підбірка креативів, прелендів та лендів, а також рекомендації по збільшенню ROI і профітному заливу на крипту від медіабаїнгу наших друзів. Заробляй на арбітражі крипти як чоловік, let’s fu*king go! 👇

Що потрібно знати про крипто-оффери в CPA

По-перше, рекламні мережі не вважають рекламу крипти сірим, або чорним напрямком, і в цілому повинні ставитись до ваших кампаній лояльно. По-друге, крипта заливається набагато краще, ніж, наприклад, гембла, тому що кожний оффер пропонує користувачу найголовніше — заробити гроші. До того ж хайп самої тематики також грає на руку арбітражнику. Але є нюанси… 

І тут треба трішки розібратись, що собою являють крипто-оффери. Якщо провести невеличкий ресерч, то загальна картинка буде такою: бінарні опціони, трейдінг, стейкінг, навчання майнінгу або торгівлі криптою. Але зазвичай клієнтам просто пропонують заробляти на волатильності крипти, зазвичай біткоіна за допомогою інвест-ботів. 

Ось декілька прикладів:

  • Bitcoin Trader — автоматизована торгівельна платформа, де користувачам треба внести депозит, обрати монету або токен, а далі, крипто-бот, який копіює угоди досвідчених трейдерів, все зробить за тебе. Арбітражник заробляє на кожному депозиті, які будуть вносити його ліди.
  • BitIQ — клієнт реєструється на сайті та вводить свій номер телефону, брокер (точніще call-центр) дзвонить йому та пропонує почати торгівлю. Той вносить депозит, зазвичай не менше $250 та арбітражник отримує конверсію.

Але оті самі нюанси: 

  • Більшість крипто-офферів — мають сумлінну репутацію, точніше кажучи далеко не всі рекли можуть гарантувати клієнтам те, що обіцяють. Тому ці оффери краще просувати з повним набором гембло-нутрового арбітражника — вайтпейджем, прелендом та клоакою. Що нівелює толерантність рекламних мереж до тематики в цілому.
  • FB та Google все одно триггеряться: в креосах не повинно бути зображення готівки, зірок та відомих людей, елементів адалту та інше. 

Також треба пам’ятати, що рекламні мережі поки що виконують діюче законодавство країн, де транслюється реклама. Тому лити трафік на країни, де крипта під забороною також треба використовуючи клоаку. Це Алжир, Болівія, В’єтнам, Індонезія, Киргизія, Ліван, Марокко, Пакистан та Еквадор.

Однак все це дрібниці, бо натомість арбітражник отримує жирні виплати за FTD, має багато ГЕО для зливу та велику платоспроможну зацікавлену аудиторію для арбітражу трафіку. Тому давайте переходити до суті. 

Як лити трафік на крипто-оффери в CPA-маркетингу

Щоб розпочати в том, як лити трафік на крипту, новачку потрібно визначитись з основними моментами: яке ГЕО та аудиторію обрати, що потрібно бути в крео, потрібен преленд чи ні, якщо потрібен, то який. Давайте підемо по порядку.

Які ГЕО та аудиторія підходять для зливу на крипту

Вся тематика криптовалют — це перш за все про інвестиції (нехай вибачать нас криптани), тому тут не буде зайвим досвід інших офферів в ніші інвестицій в рамках фінансової вертикалі. Тобто основний пул ЦА в багатьох випадках — чоловіки віком від 30 та більше, які дивляться на крипту, як на спосіб додатково заробити.

Але це буде дуже грубе порівняння, бо крипта — це все ж таки про комп’ютерний всесвіт, де балом правлять зумери, які прагнуть не просто заробити, а заробити швидко. Згідно статистики, в США аж 18% студентів мають крипту, тому планку віку варто переглянути під час тестування. 

— Як би ви могли описати середньостатистичного представника ЦА в цій вертикалі?

Quotes

Ч/Ж 35+ в пошуку можливостей заробітку, пасивного прибутку, інвестування, фінансової стабільності, роботи в інтернеті, тощо. Цікавість користувачів додатково приваблюють криптовалюти та волатильність курса біткоіна. Окрім криптовалют можно використовувати воронки, пов’язані з традиційними об’єктами інвестування (золото, нафта, газ, акції компаній). За статистикою аудиторія 40+ конвертується набагато краще, тому при розробці підходів варто орієнтуватись саме на людей перед- та пенсійного віку.

Щодо ГЕО, то згідно логіки, арбітражнику також треба віддати перевагу заможним країнам, де більше населення можуть дозволити собі витратити гроші на депозити в криптовалюті. Але і тут є нюанси:
— в заможних країнах більшість інвесторів віддають перевагу менш ризиковим активам, розглядаючи крипту більше, як азартну іграшку (це вже питання до крео та преленду);
— а от якщо подивитись на статистику по країнам по кількістю власників біткоїнів, то тут скрізь будуть ГЕО tier-2.

А судячи з коментарів деяких арбітражників, ТОП ГЕО на 2022 виглядає так: країни Африки, Середнього та Близького Сходу, Іспанія, Італія, Португалія, регіони ЛатАм.

Стас
Head of Affiliate Departament

— Де найбільший попит на крипто-оффери? На яке ГЕО краще зливати новачку? tier-1, tier-2 або tier-3?

Quotes

Як правило здебільшого партнери, котрі вже мають якийсь успішний досвід в крипто-вертикалі, обирають tier 1-2. Але і на tier-3 можно робити ікси. Все залежить від підходу, від затрат які ви витрачаєте на трафік, від вашої ставки (котра в свою чергу залежить від CR, та якості трафіку).

Але новачку краще підійде щось не дуже дороге, де можно набити руку – СНД (зараз добре заходе Казахстан, Азербайджан, РФ – теж добре заходе але зараз важко сюди знайти крипто трафік, в зв’язку з останніми подіями). Також гарно підійде Латам, Польша.

Стас
Head of Affiliate Departament

Креативи для зливу на крипту

Стратегія просування крипто-офферів виглядає аналогічно тому, що роблять арбітражники в гемблінгу, але не на буржі, а в СНД-країнах. Тобто в крео ми повинні демонструвати успіх, дорогі речі та нативну інтеграцію зображення монет. При цьому, як казали вище, треба уникати типових тригерів.

Також треба відштовхуватись від локальних нюансів. Наприклад, в країнах СНД популярність інвестування лише набирає оберти, тоді як в США кожний відповідальний громадянин інвестує собі на пенсію. Також треба мати на увазі, що ваша конверсія — це депозит юзера, тому креос також повинен підштовхувати зробити деп, а не клікнути заради халяви. 

Але все це насамперед лірика, найоптимальнішим варіантом буде зайти в SPY та подивитись на що запускаються колеги.

Пуші:

TikTok/Instagram:

приклад 1
і ще один
і наостаночок 🙂

— Чи є якісь заборони з боку рекламодавців стосовно крео або прелендів? Можно приклади крео з вашої практики або з ПП? Що для ФБ та Гугла не треба розміщувати на крео?

Quotes

Тут все і просто, і складно водночас. Брокери в цілому готові працювати з будь-яким трафіком, якщо він зацікавлений в інвестиціях, заробітку, ну і звісно є фінансово стабільним (як мінімум у нього мають бути гроші на міндеп). В цілому краще не використовувати якісь тригери на креативах, по типу назв монет, біткоіна, тощо. Треба розуміти, що майже вся крипта запускається лише з клоакою. Тому треба шукати підхід який у першу чергу не буде банитись, але буде приносити потрібних нам кліентів. Ось, як приклад, фото креативів на Польшу. Але краще працюють звісно відео-креативи.

Стас
Head of Affiliate Departament
приклади статичних крео від Стаса
приклад відео-креатива від Стаса

Преленд для арбітражу трафіку на крипту

Гарний CR дають яскраві унікальні крео про “успішний успіх”, пасивний заробіток та невеликі вкладення. Це може бути новина, як крипта зробила когось мільйонером, як звичайний водій інвестував в 2020 році $650 в SHIBA, а в 2021 продав монет на $1 700 000 та більше ніколи не був онлайн.
Ось приклад статті з новостного прелендінгу на оффер Bitcoinprofitway.

Ще один преленд на популярний оффер — Bitcoin Era. Повна стаття з преленду в цьому документі.

Також колеги радять в прелендінг інтегрувати невеличкі інструкції по тому, як зареєструватись на сайті рекла, та які інші дії треба виконати, щоб п̶р̶о̶й̶ш̶л̶а̶ ̶к̶о̶н̶в̶е̶р̶с̶і̶я̶ юзер заробив гроші. Наприклад, якщо аппрув заявки надходить через КЦ, то можно зробити акцент саме на КЦ, що там сидять справжні експерти, які знають, як зі $100 зробити $1000.

У підсумку: на що лити та звідки???

Щоб не гадати на кофейній гущі, краще це питання адресувати своєму менеджеру партнерської програми. У великих та найдійних партнерів є достатньо даних по усім ГЕО, щоб допомогти обрати актуальний для арбітражу трафіку на крипту саме сьогодні.

— З яких сорсів ви отримуєте найбільше крипто трафіку: FB, Google (UAC/КМС), пуші? Є якісь незвичайні та непопулярні сорси?

Quotes

Мінімальний депозит в арбітражі крипти великий – $250. Тому для такого міндепу юзер повинен бути гарно розігрітий. І як наслідок найгарячіший і найзацікавленніший трафік отримуємо с Google. Другим номером логічно йде FB. Потім вже йдуть нативні сітки, пуші, email розсилки (якщо добра база емейлів, можно робити результати не гірші ніж в фб/гугл). Також зараз з’явився новий мейнстрім сорс – мобільні додатки під крипту, здебільшого їх зливають з UAC. Цей сорс показав дуже хороші результати.

З незвичайних сорсів є партнери, котрі шукають клієнтів в інтернеті: на дошках об’яв, у додатках для знайомств. Команди звісно не будуть працювати з такими сорсами, але для соло-вебів варіант непоганий. Один з наших партнерів вже зібрав цілу команду дівчат, котрі в тіндері знайомляться з чоловіками, і нативно пропонують їм підзаробити на інвестиціях в крипту, після чого діляться лінком.

Стас
Head of Affiliate Departament

— На який оффер можете порадити залитись?

Quotes

Якщо тільки починаєте працювати в цій сфері, то краще починати з чогось недорогого. Зараз добре заходе КЗ і АЗ. В більшості працюємо з цими офферами:
— https://clueabbey.info/
— https://cabletheme.info/

Є більш класичні оффери під бурж tier 1-2. Але вони дорожчі і запустити їх важче:
​​— https://weaknessface.info
— https://herddevote.info

Стас
Head of Affiliate Departament

Отже, якщо ти все ж таки хочеш заробляти на крипті (а не чекати поки твій біток виросте), ось тобі декілька порад для того щоб не налажати на старті:

  1. Відклади $1000-$3000 на тестовий запуск трафіку. Збільшений бюджет на тести пов’язаний з тим, що виплати за FTD коливаються від $250 до $1250, а десь і вище. Якщо бюджет $1000 або менше – розглянь tier-3 країни з більш дешевим трафіком та меншими виплатами.
  2. Скористайся Spy-сервісом та ознайомся з підходами, які заливають твої колеги прямо зараз. Також уважно перевір правильність перекладів текстів у креативах, на преленді та ленді. Враховуй національні особливості при створенні креативів.
  3. Починай тести з трафік сорсу з яким ти вмієш працювати. 
  4. Обирай надійну партнерку для заливу. Більше ПП знайдеш в розділі “Партнерки”.

Заходьте в нішу арбітражу на крипті правильно, не забувайте підписуватись на наш Telegram та Instagram. Поширюйте контент українською та долучайтесь до його створення!

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0