Розіграш навчання по трафіку: як отримати максимум 

Розіграш навчання по трафіку: як отримати максимум 

Даруємо навчання та консультації експертів по трафіку з Meta, Google, TikTok. Рік тому війна змінила життя кожного українця. Сьогодні ми хочемо змінити життя декотрих із вас. “Палай” медіа анонсує великий giveaway! Прийняти участь може кожен українець 🇺🇦

Ти можеш забрати не один, а одразу декілька лотів за донати, підписки на Telegram-канал та Instagram нашого проекту. Уважно читай умови посту, бо кожен лот розігруємо за різні дії

Дати проведення розіграшу: 02.02 — 09.02

Хто може прийняти участь в розіграші

Основні умови дуже прості і вони зазначені на зображенні нижче:

Хто може прийняти участь в розіграші

З кожним переможцем ми зв’яжемось особисто та попросимо підтвердити свою національність дуже простим для кожного українця способом. Просимо ставитись до цього з розумінням, ми просто не хочемо аби у розіграші приймали участь представники ворожих країн.  


Лоти та умови по розіграшу для кожного з них

В цьому розділі описані лоти, які можно виграти, та умови по розіграшу кожного з них.

Лот №1: за найбільший донат

VIP тариф на курсі по таргетованій рекламі “0-100” від Влада Лиманюка + курс по гемблінгу з GoogleAds від TRAFFBRAZA із можливістю потрапити в команду!

Що потрібно зробити: задонатити на благодійність на наші реквізити (не хвилюйтесь, ми надамо прозору звітність по розпорядженню коштами)

Ревізити для донатів:

Карта: https://send.monobank.ua/jar/8sS2eKCgeq

USDT TRC20: TQhi7HMq5dwpj4uxWAnewVGWZnvhWigcjT

USDT ERC20: 0x034a1f9720d61c67261a62c4ef20c74f57b00ab6

Якщо вам потрібні інші способи оплати, напишіть нам в телеграм, ми знайдемо рішення. 

Чому це цінно:

  • VIP тариф на курсі “0-100” з особистими консультаціями Влада Лиманюка – це можливість отримати новую актуальну професію таргетолога та навчитись базі по арбітражу трафіку прямо на курсі. Середня оцінка учнями курсу 9.4/10. Більше 2100 випускників, 8 потоків навчання за 4 роки;
  • Курс по гемблінгу з GoogleAds від TRAFFBRAZA – компанія проводить навчання для відбору новачків в штат. Тільки практичні та актуальні знання, які використовують сьогодні.

Чому йому можна довіряти:

  • Влад Лиманюк, founder навчальної компанії «0-100» та рекламної агенції «Marketing 0-100», сертифікований експерт в рекламі Meta з опрацьованим рекламним бюджетом клієнтів більше 2 млн $ та один з найвідоміших таргетологів України. 
  • TRAFFBRAZA – найефективнішая арбітражна команда, одні з лідерів в генерації якісного Google трафіку.

Отже, задонативши на благодійність ви можете отримати VIP тариф на курсі значно дешевше та отримати не один, а одразу два корисних навчання та ще й можливість в майбутньому стати частиною арбітражної команди TRAFFBRAZA.

Лот №2: за підписку на Telegram-канал та коментар під постом розіграшу

PRO тариф на курсі по таргетованій рекламі “0-100” від Влада Лиманюка + консультація Вадима Волочнюка, співзасновника арбітражної команди Improve Team та спікера блоку про арбітраж трафіку на курсі “0-100”.

Що потрібно зробити: підписатись на Telegram-канал “Палай” медіа та залишити будь-який коментар під постом з розіграшем.

Умови конкурсу від Improve Team

Чому це цінно:

  • PRO тариф на курсі “0-100” – це можливість отримати новую актуальну професію таргетолога та навчитись базі по арбітражу трафіку прямо на курсі. Навчання проходить під керівництвом досвідчених кураторів. Середня оцінка учнями курсу 9.4/10. Більше 2100 випускників, 8 потоків навчання за 4 роки;
  • Консультація від Вадима Волочнюка, співзасновника команди Improve Team та спікера блоку курсу “0-100” про арбітраж трафіку. На консультації ти зможеш задати всі цікавлячі питання по трафіку та роботі арбітражної команди. 

Чому цим людям можна довіряти:

  • Влад Лиманюк, founder навчальної компанії «0-100» та рекламної агенції «Marketing 0-100», сертифікований експерт в рекламі Meta з опрацьованим рекламним бюджетом клієнтів більше 2 млн $ та один з найвідоміших таргетологів України. 
  • Вадим Волочнюк – експерт в ніші affiliate з пʼятирічним досвідом, три з яких будує арбітражну команду. Заливають вертикалі gambling, betting, mobile apps. Основні джерела трафіку: Facebook + apps, Google (PPC) та ASO.

Лот №3: за підписку на інстаграм “Палай” медіа та коментар під постом розіграшу

PRO тариф на курсі по таргетованій рекламі “0-100” від Влада Лиманюка + консультація Вери Соболєвої, співзасновниці арбітражної команди TRAFFBRAZA.

Що потрібно зробити: підписатись на Instagram “Палай” медіа та залишити будь-який коментар під постом з розіграшем.

Вера Соболєва, умови конкурсу

Про цінність експертизи Влада ми писали вище, а от на консультації від Вери Соболєвої ви зможете дізнатись будь-які питання по функціонуванню команди, роботи з трафіком та швидкому старті в арбітражі. Хто знає, можливо це ваш шанс потрапити в TRAFFBRAZA.

Лот №4: серед всіх, хто донатить від 100 гривень і більше

5 місць на курсі по заливу e-Commerce офферів з TikTok з гарантованим стажуванням в команді 101 DOLLARS

Що потрібно зробити: донатьте за тими ж реквізитами більше 100 гривень та автоматично ставайте участниками розіграшу.

Ревізити для донатів:

Карта: https://send.monobank.ua/jar/8sS2eKCgeq

USDT TRC20: TQhi7HMq5dwpj4uxWAnewVGWZnvhWigcjT

USDT ERC20: 0x034a1f9720d61c67261a62c4ef20c74f57b00ab6

Якщо вам потрібні інші способи оплати, напишіть нам в телеграм, ми знайдемо рішення. 

умови конкурсу від 101 DOLLARS

101 DOLLARS – медіабаїнгова команда, яка має великий досвід у монетизації трафіку в різних вертикалях афілійованого маркетингу. Вони вже мають багато крутих кейсів роботи з вертикалями iGaming та eCommerce. Хлопці готові ділитись знаннями задля набору нових баєрів в команду. Зараз набирають 100 людей на курс, але для 5 переможців 101 гарантують працевлаштування на тестовий період в команду! 

Бонус для студентів курсу “0-100”

Для всіх, хто стане стендом курсу “0-100” цього потоку та звершить навчання з найбільшою кількістю балів HR директор команди WildWildLeads. Це можливість отримати персональні рекомендації та довести своє CV до практично ідеального, що автоматично збільшить шанси на співбесіду та вигідно виділить вас серед інших кандидатів. 

HRD WildWIldLeads

А резюме всіх переможці нашого конкурсу, що успішно завершать навчання “0-100”, пріорітетно розглянуть в HR’и українських команд: Improve Team, TrafficSquad, TRAFFBRAZA, WildWildLeads.

команди, що розглянуть резюме переможців

Прості дії. Корисні подарунки. Підписуйтесь на наші соцмережі, долучайтесь до благодійних донатів та вигравайте корисні знання та шанс змінити своє життя на краще.

Telegram | Instagram 

0