Інтерв’ю з Ірою, Affiliate Manager Traffic Cake

Інтерв’ю з Ірою, Affiliate Manager Traffic Cake

На зв’язку Traffic Cake і сьогодні ми починаємо вести наш блог на “Палай” медіа . Перший матеріал – інтерв’ю з Ірою, нашою affiliate-менеджеркою.

Якщо ви хочете корпоративний або особистий блог українською на нашому сайті – пишіть в Telegram або на пошту [email protected]

З любов’ю, редакція “Палай

Іра – наша радість і гордість. Менеджерка, яка ніколи не сидить на місці, полюбляє досліджувати нове та відкривати цікаві рішення для покращення твого конверту. Сьогодні Іра розповість, як зміниться ринок у 2023 році, на що лити просто зараз і що обирати – застосунки чи PWA? Поїхали!

Розкажи про себе і як потрапила в арбітраж

Quotes

Я працюю в партнерській програмі Traffic Cake на позиції Affiliate-менеджера. Потрапила в арбітраж випадково, через друзів. Дізналася, що є такий напрямок, де багато цікавих людей, де є можливість працювати в кайф, подорожувати, знайомитися з новими людьми.

Водночас робота міксована, крім конференцій і спілкування з партнерами потрібно вміти аналізувати і приділяти цьому весь час, щоб мати певну базу знань, яка допоможе успішно рухатися далі. Мені це імпонує, тому я вирішила спробувати себе в цій сфері. 

Іра з Traffic Cake
Іра
Affiliate Manager, Traffic Cake

Розкажи про останній цікавий кейс у гемблі

Quotes

Розглянемо двох вебмайстрів, які працюють з ASO-трафіком. Ми взяли їх у приклад, тому що вони працюють з одним гео – Бразилія. Один вебмайстер використовує загальні та крос-бренд ключі, а другий використовує ключі різноманітних ігор, які набирають популярності в гео.

Незважаючи на те, що вони мали приблизно рівні обсяги трафіку, другий вебмайстер отримав більше профіту, тому що він вивчив ринок більш детально і приділив більше уваги локальним особливостям країни. Висновок: завжди вивчайте детальніше країну, з якою ви працюєте. Це запорука успіху!

Іра з Traffic Cake
Іра
Affiliate Manager, Traffic Cake

Застосунки чи PWA?

Quotes

Я теж ставила собі це питання, досліджувала думки різних вебмайстрів. Чесно кажучи – певної відповіді немає, все залежить від ваших зв’язок, від воронки, гео і так далі. У всього є свої тонкощі і нюанси, потрібно тестувати. Звичайно, ми знаємо болі звичайних застосунків і це очевидний плюс.

Вебмайстри давно звикли працювати з цим джерелом трафіку. PWA здавалося б майже те ж саме, щоправда там немає банів, але є і свої підводні камені. Знову ж таки, все залежить від веба, все потрібно тестувати. Знаходьте свої зв’язки і продовжуйте їх удосконалювати.

Іра з Traffic Cake
Іра
Affiliate Manager, Traffic Cake

На що заливати в найближчому майбутньому?

Quotes

Зараз топ наших гео – це Польща, Чілі і Бразилія.

Також активно працюємо з актуальними подіями під беттінг – зокрема IPL 2023 – прем’єр-ліга з крикету в Індії. На нашому оффері для цього гео є лендінг з коефіціентами, які автоматично тягнуться з продукту, під цю подію. 

Звісно, ставки залежать від вашого джерела трафіку і обговорюються індивідуально. 
Більше органіки – більша ставка.

Іра з Traffic Cake
Іра
Affiliate Manager, Traffic Cake

Топ джерел трафіку на 2023 рік

Quotes

Ми віддаємо перевагу контекстній рекламі, SEO, ASO-трафіку. Це і є мій топ на 2023 рік.

Іра з Traffic Cake
Іра
Affiliate Manager, Traffic Cake

Чи зміниться ринок у 2023 році?

Quotes

Безумовно! Можу сказати, що зараз усе рухається у бік динаміки. Користувачі стають більш вимогливими до того, що вони споживають. Вони стають більш розбещеними. Це говорить про те, що потрібно підбирати креативи до своїх кампаній таким чином, щоб у найкоротший проміжок часу піднести користувачеві свій оффер. Про це говорять зміни в самих соцмережах, коли все стає більш динамічним, але водночас інформативним. Використовуйте перші секунди з користю. 

Другий момент – усе рухається до персоналізації. Це включає в себе глибоке вивчення своєї ЦА, тому що люди бачать себе у складі певної групи та ідентифікують себе з нею. І що краще ви знаєте цю групу, то вищою буде довіра до вашої кампанії, що збільшить клікабельність за креативами та офферами. 

Третій момент – все будується на довірі. Все частіше багато білих майданчиків зі звичайними товарами додають до себе на сайт графу з відгуками, де ви можете побачити опис товару від споживачів, які вже випробували товар. На основі цього можна зробити висновок, що до всього користувачі ставляться подібним чином, вони хочуть бути впевненими в продукті і цей момент важливо враховувати.

Іра з Traffic Cake
Іра
Affiliate Manager, Traffic Cake

За якими вертикалями майбутнє?

Quotes

Звичайно, безумовно – гемблінг. Він завжди буде в топі і завжди буде конвертити. Завжди знайдуться люди, які хочуть відволіктися від реальності і просто пограти. Тому гембла і ще раз гембла!

Іра з Traffic Cake
Іра
Affiliate Manager, Traffic Cake

Плани на майбутнє

Quotes

Працювати, нарощувати обсяги, шукати нових вебмайстрів, працювати над новими креативними ідеями, знаходити ідеї для реалізації всіх планів, отримувати з цього профіт і бачити результат своєї роботи. Загалом – жити, подорожувати, радіти життю!

Іра з Traffic Cake
Іра
Affiliate Manager, Traffic Cake

Якщо ви маєте iGaming трафік та бажаєте його монетизувати з найвищим ROI – реєструйтесь в Traffic Cake та Іра власноруч допоможе вам знайти профітну зв’язку.

Читайте солов’їною та підписуйтесь на “Палай” медіа в Telegram та Instagram!

0