Інтерв’ю з Тарасом, PR Manager в Traffic Cake

Інтерв’ю з Тарасом, PR Manager в Traffic Cake

Команда Traffic Cake вирішила поспілкуватися з людиною, яка завжди сидить по той бік екрану і бере інтерв’ю у гостей. Знайомтесь – Тарас, PR-Manager у Traffic Cake.

Тарас поділився своїм досвідом в аффіліейт-маркетингу. Він працював з білими нішами, потім був байєром у складі арбітражної команди і тільки потім потрапив до дружньої сім’ї Traffic Cake. Ми обговорили івенти, роль PR-менеджера в арбітражі та дізналися, яка команда Traffic Cake зсередини.

Не сміємо вас більше відволікати – насолоджуйтеся!

1. Розкажи про себе, як потрапив в арбітраж?

Quotes

Мене звати Тарас, я PR-менеджер Traffic Cake. Починав свій шлях в арбітраж із білих ніш, як і більшість.

Я працював у рекламній агенції близько двох років на позиції Media Buyer. Запускав кампанії у фб, гугл, підключав і налаштовував Tag Manager, Google Analytics. Тут я вперше зустрівся з сірими нішами (в моєму випадку нутра) і почав працювати з нею в гуглі. Мені зайшло, тому що білі ніші до того моменту мені знатно приїлися.

З агенції я пішов і через досить короткий час мене запросили в ізраїльську арбітражну команду, яка працювала виключно з криптою. Мені це було цікаво, хоч я мало що в цьому розумів. Я погодився, мене навчили нюансів вертикалі і я почав лити крипту з фб. Це було цікаво, але, як виявилося, не зовсім моє. Я завжди прагнув до чогось більш творчого, мені важко всидіти на одному місці, терпіння не вистачає.

А далі вже позиція PR-менеджер у Traffic Cake. Тут я і зрозумів, що я на своєму місці.

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

2. Чим займається піар-менеджер партнерської програми?

Quotes

Постійно потрібно генерувати нові ідеї для контенту, нові рубрики та підходи. Роботи для піарника в нашій індустрії завжди вистачає.

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

3. Чим займався до арбітражу?

Quotes

На першому курсі я активно шукав роботу, щоб заробити всі гроші світу. Тоді мені попалося оголошення, що треба щось продавати біля метро і гроші за словами були величезні. Зараз ми всі розуміємо, що справа пахне неприємно, але тоді я був зелений. Робота полягала в тому, що потрібно коптити каструлі паяльником, а потім на людях відмивати їх якоюсь “супер-губкою”. Плюс це була пізня осінь, а потрібно було вічно копирсатися в холодній воді. Я втік вже через кілька годин, розуміючи, що це не зовсім моя тема. Проте це був дуже корисний досвід.

Потім я знайшов роботу в колл-центрі, але там майже нічого не платили, хоча обіцяли золоті гори. Після я потрапив на свою першу серйозну роботу – PR менеджер у видавництві. Там я і провів півтора року, постійно роз’їжджаючи книжковими виставками, влаштовуючи автограф-сесії для письменників тощо. Але, по суті, найбільша частина часу йшла на пияцтво з письменниками і редакторами, вони цю справу дуже люблять. 

Далі рекламна агенція в Києві, де я працював із білими нішами. Там я провів близько двох років. А що було далі я вже озвучував у запитанні раніше.

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

4. Чим займаєшся у вільний час?

Quotes

Я люблю кіно, музику, книги. Люблю грати в теніс, бувати на природі, відкривати для себе нові місця. Фотографію люблю, мене часто можна помітити з фотоапаратом на вулицях Києва.

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

5. Опиши команду Traffic Cake

Quotes

Ми веселий та дуже відповідальний колектив. Наші партнери знають, що ми завжди прийдемо на допомогу, допоможемо з усім що стосується проливу трафіку і не тільки. При цьому ми часто і відпочиваємо з партнерами. Ми можемо разом повечеряти, класно провести час.

З колегами з Traffic Cake мені завжди приємно провести вечір. У нас дуже класний вайб у команді. Ми можемо сидіти в офісі цілий день і не набридаємо одне одному. Ми регулярно зустрічаємося поза офісом, щоб просто випити разом, поспілкуватися і відпочити. Ясна річ, що навіть на таких посиденьках ми регулярно обговорюємо роботу, але куди без неї.

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

6. Які бонуси та активності пропонує кейк?

Quotes

Ми намагаємося постійно щось генерувати нове, в плані контенту та акцій. Перед Новим роком ми придумали і розробили адвент-календар, щоб користувачі могли заходити і щодня забирати собі новий подаруночок. Також, хоч це і не новина, але ми намагаємося радувати наших постійних партнерів подарунками до свят, хоч би де вони перебували.

Також ми проводимо зустрічі в Києві і не тільки. У нас зараз у роботі багато проєктів, але всі вони потребують часу на розробку і реалізацію. Релізів за деякими чекати ще пару місяців як мінімум. Але один із проєктів ми зможемо анонсувати зовсім скоро. Буде цікаво.

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

7. Як виділятися серед конкурентів?

Quotes

Просто не робити те саме, що й усі. Не повторювати за конкурентами, а намагатися вигадувати якісь свої унікальності, які будуть тільки з вами асоціюватися. Розумію, це дуже легко сказати, але не так просто зробити. Проте в цьому і полягає робота піарника. Багато партнерок і арбітражних команд так роблять, дехто повноцінно “привласнили” собі формат інтерв’ю, наприклад, або прямих ефірів. Було б дивно робити ті ж студійні інтерв’ю, поки їх роблять майже всі. 

Тож інтерв’ю – це гарний засіб для знайомства, для співпраці та генерації цікавого контенту, але тоді потрібно трохи змінювати формат. Ось чому ми зробили рубрику 10 запитань в Instagram, де ми публікуємо інтерв’ю в кільцевій галереї. Це чудовий формат для інсти, тому що юзери цієї соцмережі люблять швидкий контент. Або Easy Geo в YouTube – відео, в яких ми швидко розбираємо аудиторію одного гео. За 1-2 хвилини ми розкриваємо всі деталі заливу на одну з країн. 

Мені дуже подобався формат прямих ефірів в інсті, ми вели їх з Ірою, нашою афіліат-менеджеркою, запрошували гостей. Але цей формат сильно не залітав за переглядами і за включенням аудиторії, тому ми його поки що стопнули. Можливо пізніше до нього повернемося, можливо переформатуємо. Поки сказати важко.

Для нас головна мета – це розуміти що і для чого ми робимо. Просто робити заради того щоб робити – це марнування часу.

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

8. Розкажи про ваш останній івент у Києві.

Quotes

Із задоволенням! Ми провели винну дегустацію в Києві 17 березня. Для цього ми орендували заклад, який працював тільки для нас. Також ми запросили професійного сомельє, який провів нам дегустацію вин регіону Шампань. Було круто і пізнавально. Опісля в зал винесли кальяни, були закуски. Всі змогли спокійно поспілкуватися і познайомитись. Зібрав після івенту невеликий фідбек – почув тільки позитив. Для нас було метою організувати зустріч із партнерами в приємній атмосфері. Щоб не було гучної музики і можна було спокійно поспілкуватися. Ми цінуємо кожного партнера і готові не просто працювати разом, а й товаришувати. 

Крім наших поточних партнерів на івенті були і потенційні партнери, друзі з індустрії. У нас була обмежена кількість місць, тому ми відкрили реєстрацію і довелося раніше її закрити, тому що місця скінчилися. Прошу вибачення у всіх, хто зареєструвався, але так і не зміг потрапити на нашу вечірку. У нас було понад 200 заявок, а місць на івенті в чотири рази менше. Наступного разу ми підберемо майданчик побільше.

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

9. Уже плануєте наступні заходи?

Quotes

Поки про це думати зарано, з минулого івенту минуло мало часу. Але подібних заходів явно має бути більше, відчувається, що люди в Києві сумують за офлайн зустрічами.

Ми б із задоволенням робили такі зустрічі частіше, але все ж таки організація івентів займає багато часу, якого зараз і так немає. Тому якщо у вас є цікаві пропозиції щодо співпраці та організації івентів – маякуйте!

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

10. На що заливати в найближчому майбутньому?

Quotes

Я раджу тестувати наш новий оффер Verde Casino на Польщу. 

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

11. За якими вертикалями майбутнє?

Quotes

Гембла буде актуальна завжди. Люди завжди потребуватимуть азарту, швидких грошей. Багато хто заходить покрутити слоти просто щоб розслабитися. 

Раніше скрізь стояли ігрові автомати, я трохи застав цей час. Коли я приходив у такі заклади, то важко було знайти вільний автомат для гри. По суті з того часу мало що змінилося, тільки формат самих слотів – вони переважно пішли в онлайн.

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

12. Плани на майбутнє

Quotes

Збільшення впізнаваності бренду, більше крутих форматів для контенту, більше знайомств, публікацій і трафіку!

Тарас піар менеджер Traffic Cake
Тарас
PR-Manager у Traffic Cake.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0