Кейс: $19 914 на дейтингу в США з Facebook

Кейс: $19 914 на дейтингу в США з Facebook

Ринок дейтингу в США – один з найбільших за об’ємами у світі. Але закупати трафік досить непросто через високі CPM, вищий рівень конкуренції на аукціоні та особливості менталітету місцевого населення.

На зв’язку Adepti Ads і сьогодні ми ділимось кейсом наших афіліатів — медіабаїнгової команди Soft Buying. Розбираємо повну воронку по заливу дейтингу на США з Facebook: від вибору оферу до скріншотів зі статисткою. 

CPA-нетворк: Adepti Ads
Медіабаїнгова команда: Soft Buying
Період: 15.01.2024 – 26.01.2024
ГЕО: США
Офери: FlirtingNeighbors, NewNaughtyNeighbors
Джерело трафіку: Facebook
Спенд: $15 141
Ревенью: $19 914
Профіт: $4 773
ROI: 31,52%

Одразу зазначимо, що досягти успіху вийшло не одразу, перш за все була зроблена робота на стороні CPA-нетворку.

Пошуки офера

Нам були надані показники EPC, які необхідні були команді для заливу в плюс. Орієнтуючись на ці дані, ми перебрали майже всі доступні продукти і домовились з одним із найдійних рекламодавців за підвищену ставку зі старту — $8, замість стандартних $3-4.

Зазначимо, що команда Soft Buying давно працює з нашим нетворком, тому ми одразу змогли апнути ставки більше ніж у два рази, бо запевнили рекламодавця, що беремо продукт на тест власним медібаїнгом.

До речі, медіабаїнгова команда Soft Buying розширюється. Якщо ти крутий байєр та вмієш працювати з Facebook, заповнюй форму!

Окрім цього, узгодили щотижневі виплати, щоб не було просадки в оборотці. До речі, з нами ви можете домовитись за зручний графік виплат по будь-яким продуктам.

І, наостанок, після перших заливів ми узгодили щотижневі зідзвони з рекламодавцем, на яких отримували рекомендації по збільшенню CR по трафіку афіліатів. Команда залишалася профітною протягом всього періоду заливу з перших днів.

Отже, завершивши етап вибору офера, команда перейшла до підготовки до запусків. Давайте подивимось, що з цього вийшло.

Креатив: рекомендації по зображеннях та тексту

У даному випадку, максимально якісна та вимоглива аудиторія для обраного продукту – це чоловіки віком 45+. Тому були відібрані фото певної кількість дівчат від 25 років. Дуже важливим критерієм є зовнішність дівчат – для конкретного ринку (США) перевага була надана природній красі з мінімальним make up та відсутністю «пластики». Враховуючи особливості оферу, ми підготували відповідні креативи. 

Основний референс для креативу:

Це симпатична дівчина, до якої чоловік у віці 45+ не соромиться підійти на вулиці, чи у барі, та розпочати розмову та знайомство. Зважаючи на це, категорично не рекомендовано використовувати в креативах дівчат з «модельною» зовнішністю. Знайомство з «дівчиною з обкладинки» відлякує величезну кількість аудиторії.

Є думка, що високий ступінь відвертості та сексуальних елементів жіночого тіла критично впливає на конверт. Треба чітко розуміти, що на такому джерелі, як FB, голі фрагменти тіла та розмір відкритості декольте є серйозним тригером для реджекту креативу та навіть бану акаунта у майбутньому.

До речі, антураж фото теж має велике значення: «постановочні» студійні світлини дають гірший CR, ніж фото, що зроблені у домашній атмосфері, або у звичайній автівці, або на робочому місці в офісі.

Приклад  гарного фото:

приклад креативу

Вимоги до тексту:

Обʼєм тексту не має перевищувати трьох речень та повинен мати тільки ключову інформацію про офер. Зважаючи на попередній досвід, підхід до складання тексту не менш важливий, ніж пошук вдалого фото дівчат.

Офер Flirtingneighbors від Adepti Ads позиціонується, як легке спілкування без обовʼязків для дорослих чоловіків з дівчатами, які, можливо, живуть поруч. Саме тому текст у рекламі повинен мати інформацію про те, що на даному сайті чоловік може знайти дівчину, яку він міг бачити у супермаркеті в своєму кварталі, чи у тренажерному залі, де він займається спортом.

Також рекомендовано залишити наприкінці тексту заклик до дії «Зареєструйся за посиланням 👇» і т.д.

В текстах можна використовувати емодзі, але в мінімальній кількості та лише там, де це необхідно та доречно. 

Запуски: яку стратегію використовували

Основну стратегію запуску було направлено на сетап та оптимізацію певних великих компаній у FB, які у довгостроковій перспективі змогли принести великий обʼєм якісних лідів. Саме для цього було використано високолімітні агентські акаунти FB.

Adepti Ads допомагає з агентськими акаунтами своїм аффам. Реєструйтесь та питайте свого менеджера. 

На першому колі оптимізації  було відібрано креативи та тексти з найвищим CTR, а також відфільтровано креативи, що отримали бан від Facebook за «дорослий контент». Далі було проведено масштабні запуски рекламних компаній з відібраними креативами, та зроблено оптимізацію по аудиторії на рівні адсетів.

Статистика: з партнерки та рекламного кабінету FB

За неповну половину січня 2024 року (до 26.01) було отримано близько 2500 реєстрацій на продукті з середнім ROI у 31,52%, а прибуток склав $4 773

Статистика партнерської мережі:

статистика з партнерки AdeptiAds

Статистика одного з кабінетів Facebook:

дейтинг з Facebook AdeptiAds
дейтинг з Фейсбук AdeptiAds

Наша команда надає повну підтримку афіліатам не тільки по заливу оферів FlirtingNeighbors та NewNaughtyNeighbors, але й будь-яких інших продуктів в Adepti Ads до арбітражу. Якщо ви не знаєте, як стартувати, або масштабуватись в обраному ГЕО, ви завжди можете звернутись до менеджера та отримати консультації.

Реєструйтесь в Adepti Ads та монетизуйте трафік з професіоналами у дейтингу! В полі Company Name пишіть промокод PALAI10 та отримуйте +10% до першої виплати.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0