Кейс BigTraff: залив на офер Cosmolot через чат-ботів

Кейс BigTraff: залив на офер Cosmolot через чат-ботів

Кейсів по заливу на українську аудиторію мало, тому кожна свіжа success story на вагу золота. Сьогодні розказуємо про досвід заливу медіабаїнгу BIGTRAFF на офер першого ліцензійного онлайн-казино в Україні — Cosmolot. 

Кейс наданий командою BigTraff. Редакція не може перевірити його достовірність та не має відношення до співпраці між компаніями.

ГЕО: Україна
ПП: Cosmolot Partners
Період зливу: 07.2023
Джерело трафіку: Facebook
Модель оплати: CPA

Офер та умови

Команда BIGTRAFF працювала з офером Cosmolot за моделлю CPA зі ставкою $50 за кваліфікованого гравця. Джерелом обрали класичний для гембли майданчик — Facebook. 

Одна з головних переваг оферу Космолот — впізнаваність. Відповідно, вебам не потрібно сильно прогрівати потенційних гравців на реєстрацію. Достатньо мотивувати їх за допомогою привабливих смаколиків на кшталт фріспінів та полегшених умов за вейджерами. 

Креативи

Підходів до створення крео під гемблу багато, але багато арбітражників погодяться з тим, що краще всього працюють лаконічні креативи з яскравими ефектами. В кейсі вони також показали максимальну ефективність. 

У крео додали типові елементи: бонуси, скріншоти з зарахуванням виграшу та персонажів з класичних слотів. В кожному випадку була імітована кнопка CTA, яка натякала користувачам на дію.

приклади креативів

Воронка монетизації трафіку

Веби тестували багато підходів, але найприбутковішим виявився залив через чат-ботів. Після кліку по креативу юзер потрапляє на підписну сторінку з вибором месенджеру. Далі йому залишається обрати між Телеграмом чи Вайбером.

воронка монетизації трафіку

Наступний крок воронки — вітальні повідомлення з прогрівом на реєстрацію. Якщо користувачі переходили за посиланням та створювали обліковий запис — вони отримували наступне повідомлення з бонусами. Тих, хто зробив депозит також не обділили увагою. 

Розподілення аудиторії на гілки з персоналізованими розсилками гарно підіймає активність користувачів та позитивно впливає на ROI. Підписники бачать, що про них не забули і їм пропонують ексклюзивні бонуси. 

воронка монетизації трафіку

Результати

За місяць активної роботи вдалося отримати більше 200 депозитів. Точної суми автори кейсу не називають, але не складно прикинути, що вона складає ≈$10 000. ROI склав 75%+. 

Додаткова статистика по заливу:

  • click2sub(подписчик): 30%.
  • sub2reg: 14%.
  • reg2dep: 23%.

Гарні показники Reg2Dep підтверджують, що байєри потрапили в яблучко з креативами і з ретеншном у Cosmolot все чудово. Після вигорання креативів можна оновити підхід і заливати на ідентичну воронку.

Кейс BIGTRAFF доводить, що при заливі на українські гемблінг-бренди цілком реально отримати непоганий ROI та не витрачати час на вивчення бурж ГЕО з усіма витікаючими звідси проблемами.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0