Кейс на Польщу: $1126 профіту і ROI 84% з трьох авторегів на тесті mid-price схуднення 

Кейс на Польщу: $1126 профіту і ROI 84% з трьох авторегів на тесті mid-price схуднення 

Всім привіт, друзі! Ми на деякий час пішли з медіаполя, оскільки вирішили зосередиться на найважливішому – на оферах! Як і в інших вертикалях, у нутрі важливо тримати руку на пульсі, частіше оновлювати асортимент і вигадувати додаткові механіки, що спонукають користувачів до покупки. Чим ми в нашій партнерці і займаємося 🤘

Сьогодні ми хотіли б показати це на прикладі невеличкого кейсу від нашого партнера, який взяв на тест наш новий mid-price офер на PL (наше цільове ГЕО) і отримав 84% ROI. 

статистика заливу похудалки в ProfitPay

А щоб цей кейс вийшов ще й корисним, ми попросили нашого партнера розповісти детальніше про роботу з цією рекламною кампанією. Впевнені, багатьом буде корисно.

Загальна інформація щодо заливу

Привіт! Мене звати Роман, я працюю з нутрою близько 2 років соло. В основному лив Латам, потім Азію, а зараз активно тестую Східну Європу. Власне, все за стандартом, побачив у Telegram рекламу партнерки, списався з менеджером, поспілкувалися і домовилися потестити. Підкупило, що це прямий рекл, ставка одразу не погана.

Загальна статистика вийшла такою: 

  • Період проливу: з 24.04.24 по 14.05.24
  • Джерело трафіку: Facebook
  • Партнерка: ProfitPay
  • Офер: Sanuslim 99pln (схуднення)
  • Виплата по оферу: $27
  • ГЕО: PL
  • Витрачено: $1331
  • Зароблено: $2457
  • Профіт: $1126
  • ROI: 84%

За час заливу вийшло 362 ліда. З них 179 валідних та 183 пішли в треш. Апрув від валідних лідів склав 50% (або 25% від загальної кількості).  

Як обирався офер?

Вибір було зроблено на користь оферу з ціною на лендингу в 99 pln, оскільки мід-прайси по Східній Європі показують себе найкраще, але, на жаль, і апрув зазвичай тут менший, про що хоч я і знав сам, менеджер також попередив. Хоча зазначу, що 25% у перехресному порівнянні досить непоганий результат. 

Тут важливо вміти прогрівати трафік ще до роботи оператора КЦ, але це вже окрема історія. Також зазначу, що схуднення було обрано не випадково. Заливати я почав наприкінці квітня. Упевнений, колеги в курсі, що це золотий час для цієї тематики. 

Витратні матеріали та промо

Пролив припав на ще більш-менш стабільний час, коли FB не почав закручувати гайки, тому весь профіт був зроблений з 3 авторегів, підв’язаних до одного кінгу. Сетап збирався повністю під USA (зокрема BIN карти теж був американським). Клоачив стандартними фільтрами Кейтаро. 

Креативи брав із бібліотеки Facebook, аналізував за допомогою розширення Ad Library Helper, яке показує кількість показів/відкручування за даним крео, з чого можна зробити висновок, що він цілком робочий. Звісно, всі вони були потім вручну адаптовані й унікалізовані. 

креативи на нутру
приклад креативів

Загалом у роботі крутилося 8 креативів. Спеціально в спліт поставив промо з різним підходом, щоб знайти робоче рішення: 

  • Нативний підхід (з текстом на крео і без);
  • Товарний підхід (показуємо рекламований продукт відразу на крео);
  • Інтерактивний підхід (заклик вибрати свою вагу і дізнатися як її позбутися). 

Забігаючи наперед – спрацював мікс з нативного і товарного підходів. 

Щодо прокла-лендів, оскільки це був лише тест, то я не заморачувався зі своїми проклами, взяв два варіанти з SPY-сервісу для нативних мереж, оскільки те, що працює в нативках, то заходить і в FB. 

Результати спліт-тесту лендів такі: 

Як бачимо, був один явний переможець. Аппрув і CR у LP1 набагато вищі, ніж у LP2. Далі весь трафік був переведений на перший лендінг. 

преленди на нутру

Запуск кампанії та тести зв’язок

На той час ці креативи не реджектилися і добре запускалися, але пізніше деякі з них все ж були забанені. За результатами тестів тільки два креативи давали найкращий результат за CR з ціною ліда в $3. Їх далі масштабував на інші акаунти.

Ось кілька скріншотів з кабінетів першого і другого авторегів:

Налаштування кампаній під час тесту були такими: 

  • Одна кампанія з оптимізацією на адсет – за ліди;
  • Схема 1-1-1 (вийшло 8 адсетів по одному унікальному креативу на кожен); 
  • Таргетинг – на жінок 35+;
  • Бюджет на адсет – $15;
  • Запуск реклами – о 5 ранку.

Після виявлення зв’язки, що конвертить, її було масштабовано на ще два акаунти з тими самими налаштуваннями, що й під час тесту. Оптимізацією не займався. FB сам стабільно давав ліди в районі $3.

Скріншоти з тих самих трьох акаунтів:

статистика заливу нутри з фейсбука в ProfitPay
статистика заливу нутри з фейсбука в ProfitPay
статистика заливу нутри з фейсбука в ProfitPay

Висновки та рекомендації щодо заливу

Завжди треба аналізувати конкурентів і забирати найкраще. Далі залишається тільки тестувати, якщо кампанія “чіпляється” за конверсіями, то далі вже FB сам все зробить за вас. У будь-якому разі навіть зараз, після кількох місяців, ситуація з нутрою не гірша, потрібно просто шукати хороші офери, вчасно переорієнтуватися на тренди і відточувати воронки. 

На цьому все, всім хорошого конверту! Заливайте мідл-прайс у ProfitPay і будуть вам тризначні ROI!

0
Підписуйся