Кейс MOONSTAR: $48 868 профіту на крипті за місяць | Канада

Кейс MOONSTAR: $48 868 профіту на крипті за місяць | Канада

Арбітражний привіт від українського крипто-нетворку Moonstar! Хочемо поділитися з читачами “Палай” кейсом від нашого CEO Дмитра: його команда заробила $48 868 на офері Tesla всього за місяць! Як вдалося досягти такого результату – читай нижче.

ГЕО: Канада
ПП: Moonstar Network
Період зливу: 01.07.2022 – 31.07.2022
Джерело трафіку: Google
Модель оплати: CPA

Профіт: скільки заробили за місяць

Всього ми витратили $39 482 (включно з витратними матеріалами), заробили – $88 350. Отже, чистий прибуток вийшов $48 868 із ROI: 124%.

Оффер та умови

Ми лили оффер Tesla на ГЕО Канада по CPA зі ставкою – $950, всього за липень цього року баєр отримав 93 депозити.
Для багатьох Google перестав бути провідним джерелом трафіку в силу важкого запуску облікових записів. Однак для крипто вертикалі це джерело залишається одним із головних. При грамотному налаштуванні Google стабільно видає хороший CR та низьку вартість ліда.

Робота з аккаунтами: які брали для заливу

У роботі з гуглом ми використовували 21-денний фарм з проходження апілок.
Акаунти живуть довго, видають гарні спенди. З логами/першобілами не працюємо. Також у роботі з криптою обов’язково потрібна клоака, ми використовували Magic Checker.

Коли ви працюєте з Google, важливе значення мають платіжки, які ви використовуєте. Ми використовуємо сервіс AdPay Cards, який дозволяє певну гнучкість у керуванні всередині кабінету та безпечні транзакції.

Лендінг

Ми використовували самописний лендінг.

приклад самописного лендінга з опитуванням

Цей ленд ми зробили самі з початку до кінця. Ми одні з перших, хтось почали використовувати квізові ленди. Суть квізового ленда полягає в тому, що ми підігріваємо інтерес користувача, коли він відповідає на ці запитання.

Креативи

Багато хто використовують у Гуглі півгодинні креативи з довгою історією (найчастіше, до речі, взяті з лендів). Ми не дотримуємося такої політики, пробували використовувати крео різного хронометражу (і по 30 секунд, і по 1.5 хвилини). Крео з великим хронометражем видавали дорогі нам ліди, тому зупинилися на 30-секундному креосі з красивою графікою. Обрали цей крео за рахунок нижчої ціни за лід.

Крео 1

Це креатив, який у нас не надто зайшов.
Він дуже затягнутий, і через довгий хронометраж лід вийшов високий по вартості. Тож ми відійшли від такого варіанту.

Крео 2

А це вже креатив, який добре зайшов. Як і говорив до цього, красива графіка, не затягнута і людина одразу розуміє, який йому потрібно внести депозит і скільки він зароблятиме.

Налаштування та оптимізація кампаній в Google: як отримати більше від запусків

Чомусь багато хто не розуміє, що робота з Гуглом – це довгий процес точного налаштування кампаній, тому що Google не одразу розуміє, яка аудиторія вам потрібна.

Ми починали з наступних налаштувань таргету:

  • цільова аудиторія: чоловіки віком від 33 до 55
  • тільки мобільні пристрої
  • інші налаштування таргету не чіпали. Основна робота полягає в тому, що ми чітко стежимо за плейсментами, де показується реклама, непотрібні нам виключаємо. Виключаємо ті канали, де, на нашу думку, платоспроможної аудиторії немає або дуже мало: ігри, музика, канали не з відповідних гео і таке інше.

Залишили те, що найчастіше дивиться цільова аудиторія (новини, фільми, огляди авто тощо). Виходячи з пролитого бюджету, проводимо аналітику раз на 2-3 дні і постійно дооптимізовуємо кампанії. На нашу думку, це правильний підхід до роботи із джерелом.

Підтримка необхідних об’ємів спенду

Витратити $39 482 за місяць з розумом – не найпростіше завдання, тому доводиться мати багато акаунтів. Після того, як роботу з оптимізацією закінчено, поступово розганяються бюджети, по кілька відсотків, раз на 2-3 дні. Google прекрасно працює на об’ємі за грамотного підходу. Якщо не забувати оплачувати біли, Google буде хоч два місяці поспіль крутити ваші кампанії з адекватною ціною та якістю. Але це за умови, що до цього було проведено грамотну роботу з оптимізацією.

Багато хто не хоче йти від Фейсбуку, але за наявності розуміння, як працювати з сорсом – Google стає незамінним джерелом профіту. Варто лише докласти небагато зусиль, витратити час та нерви на грамотне налаштування кампаній та тести – інше за вас зробить Google.

Цей кейс був підготовлений внутрішнім медіабаїнгом Мунстар, тому для ефективного старту у крипті ви завжди можете звернутись до наших менеджерів: Ірини або Микити, ми постараємося поділитися нашим досвідом роботи з даною вертикаллю і зробити ваш старт найбільш профітним.

0