Оренда акаунтів Facebook: Нестандартна схема пошуку орендних акаунтів

Оренда акаунтів Facebook: Нестандартна схема пошуку орендних акаунтів

Знайти якісні орендні акаунти Фейсбука складно. Селлери рідко дають гарантію працездатності профілів, а коли з ними виникають проблеми, проблема може залишатися невирішеною кілька тижнів. Тому веби все частіше шукають альтернативні джерела оренди. 

Команда Rocket Traffic розповіла про нестандартну схему отримання орендних акаунтів без посередників. Доведеться витратити час на рутину, але відпаде необхідність витягувати з селлерів дані для відновлення доступу до профілів. 

Воронка пошуку оренди Фейсбук акаунтів

Новачки часто не розуміють, чому оренда користується таким попитом у арбітражників, що вони готові переплачувати за неї та забивати на фарми. Відповідь проста — у орендних профілів зазвичай багато трасту завдяки високій активності власників. Вебам вдається отримати гарний ліміт, швидку модерацію, відсутність фризів та чеків. 

На ринку багато пропозицій з продажу орендних акаунтів, але знайти якісні товари надзвичайно важко. Зазвичай селлери викупають профілі пачками і передають їх покупцям без жодних гарантій. Арбітражники починають заливати трафік і в них починаються проблеми із завантаженням селфі або 2FA. 

Rocket Traffic рекомендують не переплачувати селлерам за Фейсбук в оренду, а брати акаунти безпосередньо у власників. Для цього знадобиться невеличкий бюджет на рекламу, кілька профілів для запуску кампаній та час на спілкування з користувачами. 

Базова схема виглядає так:

  1. Створення сторінки в Інстаграмі. Треба зробити 5-6 постів з детальним описом схеми оренди: для чого потрібні акаунти, скільки можна заробити, чи законно це, які дані потрібні для передачі доступу. 
приклад оформлення інстаграм акаунту для пошуку оренди
  1. Розробка скриптів. Спілкування з людьми, які не шарять в арбітражі, сильно втомлює. Тому краще підготувати відповіді заздалегідь, можна навіть налаштувати чат-бота на відправку шаблонів за тригерами 
  2. Запуск реклами. Кампанію в FB краще налаштовувати на ціль «Залученість + повідомлення в дірект». 
  3. Перевірка якості акаунтів. В кожного свої параметрі якості, але можна взяти такі за основу: більше року з моменту реєстрації, активність в FB вхід хоча б раз на 2-3 дні, дії поза ФБ, лайки та репости.
  4. Оплата користувачам. Після перевірки якості та передачі доступу до профілю, залишається перевести кошти та спокійно користуватися орендованим Фейсбук акаунтом.

На спілкування з потенційними орендодавцями може піти багато часу, тому варто заздалегідь попрацювати над закриттям заперечень. 

Відповіді на популярні запитання:

  • Нічого протизаконного на акаунті рекламуватися не буде. 
  • Друзі не побачать рекламу.
  • У власника залишиться доступ до акаунту.
  • 2FA встановлюється для безпеки. Після завершення роботи його можна видалити за бажанням. 
  • Під час роботи краще не змінювати активний пристрій. Власник може сидіти з телефону, а в орендаря буде сесія з комп’ютеру. 
приклади сторіс для оренди фейсбук

Також краще завчасно повідомити користувачу, що перед здачею акаунту в оренду можливо доведеться зробити селфі та пройти чек-поінти. Відмови від завантаження документів — це нормально і в таких випадках краще згорнути діалог. 

Завдяки цій схемі Rocket Traffic отримує 10-12 орендних акаунтів щодня. Ліміт в Facebook — $50 на добу, вартість діалогу коливається від $0,4 до $2. Загальні витрати на один профіль складають $3-5 на тиждень без урахування реклами — команда платить 150-250 грн власнику в залежності від якості акаунту. 

скрін стати з рекламного кабінету

Порахувати економію легко: купівля 10 орендних акаунтів у селлера обійдеться в $150-200 на тиждень. При цьому в арбітражника не буде контактів власників профілів і доведеться постійно очікувати, доки продавець вирішить чергову проблему. 

Rocket Traffic відмічає, що 70% акаунтів не підходять для оренди. Або їх вже віджали інші арбітражники, або активність в Facebook мінімальна і краще взяти ручний фарм. 

Враховуйте, що траст профілю при заливі на гемблу в середньому зникає через 3-4 тижні. Якщо потрібно заливати великі об’єми, слід заздалегідь забезпечити себе пачкою якісних акаунтів. 

Масштабування схеми

За бажанням схему можна поставити на потік. Наприклад, крім сторінки в Інстаграмі часто створюють Телеграм-канали. Практика показує, що в месенджері аудиторія більш підготовлена і витрати часу набагато менші. 

приклад телеграм каналу для оренди фейсбук

Якщо немає бюджету на запуск реклами або вартість цільової дії надто висока, можна працювати за допомогою ресерчу. Спочатку треба знайти спільноти студентів в соцмережах, далі прогріти кілька потенційних лідів, а потім мотивувати їх на залучення одногрупників. За додаткові акаунти можна платити 100-150 грн. 

приклад оголошення в фейсбук


У Рокетів був випадок, коли студент віддав під здав в оренду свій акаунт, а потім обійшов гуртожиток і привів ще багато додаткових профілів. Студенти дуже активні в соцмережах, тому запасів трасту їх профілів достатньо для гарного заливу.

Коли людина бачить, що її не кинули на гроші, вона стає лояльною і може залучити брата, сестру, мати та знайомих. Це сильно знижує вартість орендного акаунту. 

приклад переписки по оренді акаунтів в фейсбук

Схема отримання орендованих акаунтів Фейсбука робоча і навряд чи застаріє. Але конкуренція в ніші висока — селлери не проти заробляти $20 при витратах в $1-2. Якщо виділити час на створення воронки залучення користувачів FB, можна стабільно отримувати якісні профілі без посередників. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся