Pornhub Insights 2022: тренди і статистика за рік

Pornhub Insights 2022: тренди і статистика за рік

Всесвітньо відомий сайт для дорослих опублікував головні інсайди року, засновані на характеристиках та перевагах мільйонів користувачів, які користувались платформою. Якщо ви заливаєте адалтний трафік, ця інфографіка допоможе ще більше поглибитись у тренди та поведінкові фактори цільової аудиторії. 

Зокрема в цьому звіті ви знайдете: як свята впливають на відвідування сайту, якими девайсами користуються юзери, які переваги у кожної вікової категорії, у який час зростає трафік на сайті, в яких країнах більше дивляться 18+ фільми та інші інсайди, які можуть позитивно вплинути на твій залив. 

Читайте, робіть висновки, використовуйте інфу в креативах та вибудовуйте стратегії свої рекламних кампаній так, аби в 2023 отримувати більше профіту.

Які напрямки зростали на Pornhub в 2022 

Категорія “Реальне” зросла на +169% по всьому світу, та на +310% в USA, тож можна зробити висновки, що використовуючи більш нативні креативи зі звичайними жінками, а не з моделями, ви можете мати більший CR.  

На +34% зросла категорія “Theresome” та на +133% – “Orgy”. Отже цілком має сенс протестувати в креативах тексти з закликами приєднатись до “мене та моєї подруги”. 

Також після ковіду на +121% зросла категорія “Outdoor”, що також можно використовувати в креативах, підігріваючи інтерес юзера та збільшуючи шанси на конверсії. Найпопулярнішим пов’язаним пошуковим запитом був «Outdoor sex», за яким йшли «outdoor anal», «outdoor cruising», «outdoor creampie» та «outdoor quickie». Жінки переглядають відео на свіжому повітрі на 11% більше, ніж чоловіки, і це їхня 8-ма категорія за кількістю переглядів. 

Чоловіки-геї на 40% частіше переглядають порно на природі порівняно з відвідувачами, які не є геями, і вони полюбляють «camping» на +549% більше.

Інші категорії досить специфічні, тому по ним висновків зробити не можемо, але ознайомтесь і може вам прийде якась ідея з добування та монетизації саме такого трафіку. 

категорії, що зростали в 2022

Найпопулярніші пошукові запити

Пошуковим запитом Pornhub №1 у світі в 2022 році залишався «hentai», за яким дуже близько йшов «Japanese», що може свідчити про популярність таких офферів, як X-Games. Пошукові запити «MILF» помінялися місцями з «lesbian», а замикає ТОП-5 «pinay» (ред. філіппінська жінка).

Найпопулярніші моделі на Pornhub 2022

Ця інформація навряд принесе багато користі при заливі трафіку, тож просто залишимо цей рейтинг тут. Ми не будемо питати, як ти його використаєш, то вже на твій розсуд. 

Найпопулярніші моделі на Pornhub 2022
Найпопулярніші моделі на Pornhub 2022 (2)

Найпопулярніші пошукові запити Pronhub в USA за 2022

США є лідером по кількості денних візитів та країною з однією з найбільш платіжозданих аудиторій. На інфографіці нижче зведені найпопулярніші пошукові запити. Тож, обираючи дейтинг оффер на USA, зверніть увагу, що популярністю користуються хентай, темношкірі та латиноамериканці, можливо це допоможе знайти профітну зв’язку.

Найпопулярніші пошукові запити Pronhub в USA за 2022

Також зважайте на те, що пошукові запити по США відрізняються за кожним окремим штатом. Якщо вдатись до більш детального таргетингу за штатами, теоретично можно заробити більше профіту. Тож тестуйте і буде вам щастя. 

статистика по штатам США

Країни з найбільшою кількістю відвідувачів Pornhub за 2022

Лідером є США, на другому місці Великобританія та Франція – великі гео з платоспроможною аудиторією, яка готова платити гроші за знайомства та розваги.

Країни з найбільшою кількістю відвідувачів Pornhub за 2022

Час проведений на сайті по країнам 

Статистика приведена в сумі по чоловікам і жінкам. Зважаючи на це можно зробити висновки хто є більш зацікавленим та хтивим серед країн.

Час проведений на сайті по країнам 

Та окремо статистика по США, виокремлена за штатами. 

Час проведений на сайті по країнам (2)

В які дні найбільше трафіку на Pornhub 

Найбільше трафіку на сайті для дорослих по неділям, а найменше – по п’ятницям. В будні активність адалтного трафіку зростає з 22:00 до 01:00, що в цілому логічно – люди приходять після робочого дня та знімають напругу. 

А по вихідним – активність зміщується на ранок-день, що також логічно, бо у ці дні люди вдома та мають більше часу вдень, а спати лягають раніше.

В які дні найбільше трафіку на Pornhub 

Найнижчі показники трафіку в будній день у вівторок о 5 ранку, а найвищі – у понеділок після 23:00

Найпопулярніші категорії на Pornhub в 2022

Тренди в адалті цього року дещо змінились, тож нижче на зображенні категорії, якими цікавились найбільше. 

Найпопулярніші категорії на Pornhub в 2022

Також у кожній караїні спостерігались свої топові категорії, тож перед заливом трафіку аналізуйте, чим саме цікавиться ваша цільова аудиторія найбільше саме зараз.

Найпопулярніші категорії по країнам на Pornhub в 2022

А також статистика, як зростали категорії впродовж цього року:

Найпопулярніші категорії на Pornhub в 2022

PornGay Insights: інфа для тих, хто заливає ЛГБТ оффери

Серед чоловіків, які люблять чоловіків, популярними були наступні пошукові запити.

А до найпопулярніших категорій серед геїв увійшли.

Категорії поплуярні серед геїв

Чоловіки проти жінок: хто дивився більше 18+ відео в 2022

Не тільки чоловіки полюбляють фільми для дорослих, близько половини аудиторії найбільшого порносайту – жінки. І ось статистика за їх інтересами на платформі.

Категорії, які популярні у чоловіків і жінок

А якщо вдатись у більш детальну статистику за країнами, то пропорції по відвідувачам чоловічої та жіночої статі виглядають так. Тож бачимо, що у Філіпінах та Колумбії більше жінок переглядають порно, ніж чоловіків. В той час як в США та країнах Европи ситуація абсолютно протилежна – більша кількість чоловіки

Співвідношення чоловіків і жінок

Середній вік відвідувачів

У 2022 році середній вік відвідувачів Pornhub залишився на рівні 37 років, при цьому група від 18 до 24 років зросла на +2 відсотки, а група від 35 до 44 років знизилася на –2% відсоткових пунктів.

Середній вік відвідувачів

Різні покоління віддають перевагу різним типам 18+ фільмів. Відвідувачі покоління Z (оу май, як же гидко звучить це “зет” покоління тепер) віком від 18 до 24 років на +115% частіше дивляться відео утрьох, +72% частіше дивляться косплеї і на +58% більше порно-мульти. Вони також вдвічі частіше переглядають відео віртуальної реальності та дивляться вертикальні порновідео на 51% більше.

Відвідувачі покоління Y віком від 25 до 34 років на +143% більше люблять азіатське порно, на +58% більше – на футфетіш та на +33% частіше переглядають відео з татуйованими жінками. Вони також більше переглядають трансгендерні відео на +37%.

Покоління та їх інтереси

Покоління X віком від 35 до 54 років на +65% більше зацікавлені у відео про Creampie, на +19% більше у Fisting та на +17% більше у перегляді BBW.

Що стосується бумерів віком від 55 років, то вони майже вдвічі частіше дивляться відео про мастурбацію та на 39% більше цікавляться невеликим розміром грудей. 55+ відвідувачі також на 58% більше люблять Old-моделей і дивляться вітажні відео на 39% більше.

Пристрої та технології

У 2022 році мобільні пристрої становили 97% усього трафіку Pornhub, а смартфони – 84%. З 2021 по 2022 рік частка трафіку на планшетах зменшилась на –34%, що становить лише 3% трафіку Pornhub. Використання комп’ютерів знизилось ще на –6%.

Пристрої та технології по користувачам

У деяких країнах використання мобільних складає абсолютну більшість. 94% трафіку з Філіппін надходять зі смартфонів, 92% – з Мексики та 91% – з Єгипту. З 20 найпопулярніших країн використання планшетів перевищує 20% у Канаді, Німеччині, Нідерландах, Швеції та Бельгії.

Інфографіка по пристроям і країнам

Операційні системи та браузери

ОС Android продовжує займати найбільшу частку в мобайлі – 51,5%. В цьому році частка андроїдів скоротилась на –5% з 2021 року, тоді як iOS від Apple зросла на +6,2%.

На Windows припадає 65% трафіку настільних комп’ютерів, а Mac OS збільшилася на +4,1%. Chrome OS також зросла, внаслідок чого частка користувачів Linux скоротилася.

Операційні системи

На веб-браузер Google Chrome припадає 48% мобільного трафіку та 53% настільного трафіку. Це трохи менше в порівнянні з 2021 року, оскільки частка користувачів Safari зросла на +4% на мобільних пристроях і на +3% на комп’ютерах. Частка трафіку Opera Mini на мобільних пристроях скоротилася на 89%, тоді як браузер Opera на комп’ютері зріс на 32%.

Веб-браузери, якими користуються

На PlayStation припадає майже 3/4 чверті відвідувань з ігрових консолей, частка збільшилася на +20,6% з 2021 року. 

На Xbox припадає трохи більше 1/4 відвідувань консолей, що означає зменшення частки на –30,6% за останній рік. Відвідувачі Pornhub зі старих ігрових систем, таких як PS Vita, WiiU та 3DS, продовжували скорочуватися, кожна з яких становить менше одного відсотка консольного трафіку.

Інфографіка по консолям

Пародії на фільми та персонажі

Велику роль у порно відіграє фентезі. Люди не просто шукають 18+ фільми, їх цікавлять сценарії, які призводять до полового акту. Популярними залишаються кінопародії та відео з косплеями на відомі фільми.

Улюблені персонажі Marvel по порядку: Чорна Вдова, Чудо-Жінка, Месники та Вартові Галактики. Улюблені персонажі DC – Бетмен, Людина-павук і Дедпул.

Косплеї серед фільмів для дорослих

Відеоігри та персонажі

Гра Fortnite залишається найбільш цікавою для аудиторії на Pornhub, а Overwatch і Genshin Impact випереджають Minecraft і Pokemon і замикають ТОП-5 пошукових запитів щодо відеоігор. Рейтинг Cyberpunk зріс на +12 позицій, Summertime Sage на +18 і Valorante на +21. Ігри, популярність яких знизилась: Roblox на –2, Among Us на –10 і Final Fantasy на –2. Популярність Call of Duty зросла на +6 завдяки перевипуску гри у 2022 році.

Відеоігри серед відео для дорослих

Трафік у свята та події

Вічна дилема: чи заливати трафік у свята, або ставити кампанії на стоп. Можливо інфографіка від Pornhub допоможе прийняти рішення відносно адалтного трафіку.

​​

А ось як вплинув на користувачів Чемпіонат Світу з футолу, який нещодавно закінчився в Катарі.

Трафік на Порнхаб в період ЧМ 22

ТОП-20 країн з трендами по кожній із них

1-3 країни
4-6 країни
7-9 країни
10-12 країни
13-15 країни
16-18 країни
19-20 країни

Використовуйте інсайди від таких гігантів, як Pornhub, для створення портретів цільової аудиторії для адалтного трафіку та збільшуйте свій ROI.


Читайте українське! Підписуйтесь на наш Telegram та Instagram!

0