Сила медіа! Або як команді повернути втрачені гроші

Сила медіа! Або як команді повернути втрачені гроші

На цьому місці був кейс, як CPA-мережа намагалась зрізати трафік та кинути команду на більш ніж €8000, але, завдяки медійному розголосу ситуації, цього не сталось. Представники нетворку вийшли на зв’язок та погодились на виплату задля врегулювання ситуації. Тож за узгодженням сторін ми видалили цей антикейс. 

Задача медіа – допомагати вирішувати конфліктні ситуації та надавати розголосу моментам, коли одна із сторін намагаються ухилитись від зобов’язань та не виплачувати гроші. Це може статись по різним причинам: халатність рядових працівників, технічні проблеми або щось інше. Постраждалим може бути як арбітражник або команда, так і CPA-мережа або партнерська програма. 

Палай медіа стоїть на варті чесності та екологічності в роботі. Як бачите, при масовому розголосі такі кейси вирішуються, і гроші знаходять свого власника. Тож якщо у вас є гучні антикейси де хтось із affiliate-ніші намагається кинути на гроші – пишіть нам, якщо у вас є:

  • скріншоти з підтвердженням переписки та ухилення від зобов’язань
  • скріншоти статистики по трафіку в підтвердження своїх слів
  • інші скріншоти, які можуть довести вашу правоту 

Ми не публікуємо прості образи без підтверджень, тому для медійної підтримки одразу готуйте вагомі докази. Команда Палай медіа щиро радіє, що цей антикейс помножився на нуль і бажає всім профітних заливів!

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0