Секрети ідеальних мобільних додатків у 2024 для гемблінгу

Секрети ідеальних мобільних додатків у 2024 для гемблінгу

Розробка мобільного додатку для гемблінгу у 2024 році стає все більш витонченим процесом, яке вимагає глибокого розуміння технічних особливостей, трендів та потреб аудиторії.

Від оптимізації вбудованого браузера до інтеграції з ШІ – дізнайтеся, які фактори визначають успіх і як уникнути поширених помилок у цій динамічній галузі від нашого Android Developera, Олега.

Які ключові особливості роблять мобільний додаток для гемблінгу “ідеальним” у 2024 році?

Коректна робота WebView, трекінг конверсій, push-сповіщення та “чіпляючий” аудиторію дизайн. Але найголовніше – аби додаток був живий.

приклади застосунків під гемблінг improve team

Які технічні особливості необхідно враховувати? Наприклад, розмір додатка та інші технічні рішення.

Я вважаю розмір додатка другорядною характеристикою, однак намагаюсь робити його якомога легшим (3-10 МБ).

Для довшого життя додатків варто робити їх унікальними, тому використання різних технологій, фреймворків та бібліотек вітається, і чіткі технічні вимоги в нашій сфері зазвичай виставляються тільки до “сірої” частини додатка:

  • Найголовніше – коректна робота вбудованого в додаток браузера, оскільки від цього може залежати робота оферів, на які ми залучаємо користувачів, а аби вони реєструвалися та вносили депозити, офер повинен працювати без нарікань.
  • Критично важлива і відправка подій реєстрацій та депозитів в рекламні кампанії баєрів, аби відбувалася їх оптимізація.
  • Наявність push-сповіщень для повторного залучення неактивних користувачів сильно покращує результативність додатка.

Решту технічних вимог диктує сам Google, наприклад, необхідно своєчасно оновлювати Android API додатка, інакше його не вдасться залити в Google Play.

Чи користуєшся ти Штучним Інтелектом для створення додатків чи делегування деяких задач?

Так, я активно використовую ШІ, він допомагає з рефакторингом коду, знаходити альтернативні рішення та прискорює розробку. В цьому плані, окрім всім відомого ChatGPT, дуже добре себе показали GitHub Copilot та Android Studio Bot – це два дуже потужні інструменти, що вбудовані в середовище розробки та можуть аналізувати написаний вами код, знаходити в ньому недоліки та пропонувати рішення на основі вашого коду.

Це дуже зручно, тому що ШІ розуміє ваш проєкт, і вам не потрібно довго уточнювати всі нюанси в діалозі з ним. Щобільше, GitHub Copilot може зрозуміти, що ви хочете написати, коли ви починаєте друкувати, і запропонувати дописати цей код за вас, зазвичай вкрай влучно!

Іноді створюю деякі медіа, аби не турбувати нашу дизайнерку Олену дрібницями, в цих задачах себе добре проявили DALL-E та Midjourney.

Ось декілька прикладів:

приклади використання ChatGPT improve team
ChatGPT допомагає швидко реалізувати спортивну вікторину
Створення простих ігрових елементів для гри-заглушки за допомогою Midjourney

Які методи клоакінгу використовуються для обходу модерації в Google Play та App Store?

Найбільш ефективним вважаю клоакінг, який пропускає на офер тільки користувачів, які встановили додаток по рекламі баєрів, сумісно з виключенням основних модераторських ГЕО, таких як США.

Які загальні помилки слід уникати під час розробки мобільних додатків для гемблінгу, щоб забезпечити їхню успішність та довговічність на ринку?

Не робити примітивних заглушок, хороші ігри зазвичай викликають у модерації менше питань. Не забувати тестувати свою “сіру” частину, аби вона безвідмовно працювала на різних версіях Android, та прибрати з неї все зайве: чим менше повторюваного коду – тим краще.

Які тренди та перспективи ти бачиш у 2024 році для створення та просування додатків?

Створення мобільних додатків у нашій ніші довго було більше про швидкість, ніж про якість; зараз баланс зсувається в сторону якості. Необхідно адаптуватися так, аби випускати кращі заглушки, не витрачаючи занадто багато часу.

Тримати золоту середину в дизайнах, аби вони притягували користувача, але не модератора.

⚡️ Долучайтесь до телеграм каналу Improve Team! Тут ми публікуємо цінні поради з аффілейт-маркетингу, актуальні вакансії та гарячі партнерські пропозиції.

Профітних запусків,
Android Developer Тапанар Олег, Improve Team

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0