Скільки можна заробити на OnlyFans: інтерв’ю з моделлю Sonya Jess

Скільки можна заробити на OnlyFans: інтерв’ю з моделлю Sonya Jess

На OnlyFans багато українців та українок, але не всі мають сміливість говорити про це публічно через осуд в суспільстві та сірість ніші. Напередодні законодавчої легалізації адалт-контенту в Україні ми поговорили з моделлю Онліфанс Сонею, яка за місяць змогла набрати 800 платних фоловерів. 

В бесіді торкнулися особливостей роботі на OnlyFans, поговорили про заробіток та можливості для масштабування, моральну і юридичну сторону, інвестування моделей. Пристібайте паски, буде цікаво. 

Особливості роботи на OnlyFans

Привіт! В першу чергу, дякуємо, що погодилася на інтерв’ю. Розкажи трохи про себе: скільки років, з якого міста України?

Quotes

Привіт! Я Соня, мені 25. Народилася в місті Дрогобич Львівської області, але з 2015 жила в Києві, навчалась там і працювала. Місяць тому переїхала у Варшаву.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Чому обрала цю нішу? Скільки років розвиваєш сторінку на OnlyFans?

Quotes

Я дуже швидко вистрілила — займаюсь ОФ другий місць, почала взагалі зимою, але тоді працювала з агенцією і майже нічого не заробляла. Півтора місяці тому почала розвивати сторінку сама і в мене добре виходить. Я не обирала цю нішу — все якось само сталось. Я працювала маркетологом, робила фоточки в Інсту, мені писало багато агенств і одного разу промайнула думка: «А чому ні?». Спочатку я погодилась на пропозицію, потім ще півроку думала, в фіналі все ж таки погодилась і мені сподобалось. Я почала відчувати свій потенціал.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Станом на серпень 2023, скільки в тебе підписників на Онліку? Яка частка українців серед них?

Quotes

Я, напевно, єдина модель в Україні, яка не боїться української аудиторії. За місяць в мене набралося 850 платних підписників і ≈60% — українці.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
скрін сторінки на Онліфанс Sonya Jess

Як в тебе побудована модель створення контенту? Скільки часу на день чи на тиждень доводиться витрачати?

Quotes

Я щодня створюю контент: відео для TikTok, фото в Instagram, відео на Ютуб + Онлік. Дві години в день витрачаю на TT, Інстаграм веду в процесі щоденних справ, Телеграм-канали також. 2-3 години йде на створення контенту для інших майданчиків. Потім контент обробляю, все не так просто як може здаватись.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Ти знімаєш 18+ відео для заохочення аудиторії. Чому вони завжди соло?

Quotes

Я б не назвала це «заохоченням аудиторії». Знімаю і роблю те, від чого кайфую. Моя сторінка ОФ зараз — місце де можна отримати експіріенс, спілкування, емоції. Чоловіки отримують не просто відео, а по суті віртуальну дівчину.Я особисто переписуюсь, надсилаю фото і відео в реальному часі. Є і ті чоловіки, які хочуть просто купити відео і вони можуть швидко це зробити. Можливо, колись будуть 18+ відео не тільки соло. Навіть так: зовсім скоро будуть не соло відео 🙂

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Можеш розказати, який зараз OnlyFans? Конкуренція постійно зростає, оновлюються правила для моделей. Наскільки складніше новачку стартанути зараз ніж 2-3 роки тому?

Quotes

Я не знаю як було два роки тому, я стартувала в 2023. Звичайно, що складніше, як і стати блогером в Інстаграмі. Але зараз є багато агенцій, курсів. Гадаю, головне — бажання. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Під час підготовки до інтерв’ю ми оплатили підписку на твій Онлік. Робили це вперше, але відчуття приємне. Як вважаєш користувачі платять за доступ до красивих фото або просто хочуть отримати щось приватне?

Quotes

По-різному: хтось підписаний на мене в Інстаграмі і щодня бачить моє життя. В таких фоловерів може бути елементарна цікавість — подивитися, а що там? Хтось прагне спілкування, а хтось бажає отримати кастомний контент. Можу сказати, що всі отримують дофамін. Саме так це працює. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Є стеореотип, що українці не платять на OnlyFans і моделі часто кидають країну в блок. Твій досвід доводить зворотне.

Quotes

Майже всі українські агенції та дівчата моделі блокують Україну. Хтось через те, що це нелегально, хтось щоб не побачили друзі і знайомі, а хтось — через упереджену думку нібито в українців немає грошей. Як бачите, в мене інша стратегія. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Ти використовуєш геоблок? Якщо так, поділися скріншотом с заблокованими країнами.

Quotes

Ні, я не використовую його. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

З інтерв’ю інших моделей можна дізнатися, що їм доводиться сидіти на сайті по 8-12 годин щоденно. Виходить, що це як зміни на онлайн-заводі? Можеш стисло описати розклад типового робочого дня?

Quotes

Я працюю 24/7. В мене немає вихідних, я не знаю що це. Щойно приїхала з фестивалю, де планувала на три дні відключитись і то не вийшло. Я створюю контент, спілкуюсь + моє тіло теж потребує багато праці. Типовий день: 1. Прокинулась о 7 ранку. 2. Сніданок: знімаю сторіс, може Ютуб. 3. Публікація сторіс. 4. Пост в Інсту. 5. Знімаю TikTok. 6. Спортзал. 7. Публікація ТікТоків. 8. Дзвінки з командою. 9. Чатінг на ОФ, публікація постів, розсилки та інше.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
профіль на Онліфанс Sonya Jess

Ми написали тобі на Онліфанс і отримали відповідь за 5 хвилин. Скільки таких повідомлень на день ти отримуєш приблизно?

Quotes

Якщо відходжу на годинку, в мене ≈20 непрочитаних повідомлень.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
скрін з чату з Sonya Jess

В тебе є чатер чи відповідаєш на повідомлення самостійно?

Quotes

На приватні повідомлення відповідаю самостійно. Команда допомагає мені оформлювати контент, обробляти відео, робити нарізки. Але те, що можу робити сама — роблю.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Чи багато неадекватних користувачів постійно пінгують тебе в ПП? Вони можуть  відправити скаргу, якщо образяться на твій ігнор? Це ризик для тебе чи ні?

Quotes

Ніколи не було з цим проблем. В мене найкраща аудиторія.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
Іноді кількість заблокованих користувачів дуже велика
Іноді кількість заблокованих користувачів дуже велика

Як ти ставишся до агенцій? Чули, що вони беруть десь від 20% прибутку моделей. Ще 20% забирає Онліфанс. Наскільки це вигідно? Плануєш в майбутньому користуватися їх послугами?

Quotes

Насправді, агенції беруть 70-80% від чистого профіту, 20-30% отримує модель. Повірте, це виправдано, адже над сторінкою працює велика команда. З агенцією працювати легше — команда робить всю роботу, а модель займається лише контентом 2 години на день. Вони навіть кажуть, що знімати і як, тобі лише потрібно швиденько це зняти. Знайти гарну агенцію дуже складно. Багато агенцій не знають як просувати моделей, обіцяють золоті гори і не виконують обіцянки. Вони не можуть відкрити потенціал моделей, не бачать їх сильні сторони, а це найважливіше. На місці дівчат, які хочуть почати кар’єру на Онліку, я б запитувала контакти агенцій в успішних моделей або просила якусь модель допомогти на старті.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
приклад доходів моделей Онліфанс
Приклад з пабліку, який демонструє зростання профіту після початку роботи з агенцією

Розкажи, будь-ласка про свою модель переливу трафіку на Онлік. В тебе є тільки Інстаграм та YouTube чи ще якісь джерела?

Quotes

Є інші джерела, але я не буду відкривати усі таємниці. Якщо модель хоче гарно заробляти, треба будувати власну стратегію просування. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Трафік з TikTok ти почала переливати нещодавно? В тебе невеличка аудиторія там. 

Quotes

TikTok дуже суворо відноситься до адалт-контенту — на 15к підписників мені стабільно прилітає блок. В мене було багато сторінок, зараз на новій більше 1 000 фоловерів. Ризикований сексі контент гарно залітає, але сторінку швидше блочать. Тому я намагаюся знімати лайтові відео.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
TikTok Sonya Jess

Згодна з тим, що аудиторія з Інстаграму більш забезпечена, а з TikTok приходять переважно любителі халяви?

Quotes

Це міф. Я ніколи не чула такого і не можу підтвердити з власного досвіду.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Деякі моделі переливають трафік з безкоштовної сторінки на Онліку. Чому не робиш так само?

Quotes

А хто сказав, що не роблю? У мене свої методи, про які не хочу розповідати. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Під час підготовки до в’ю ми проаналізували багато матеріалів по Онліфанс і помітили, що є чіткий тренд на нестандартність: найвища модель, модель з AI чат-ботом, модель-боксер. Ти плануєш створювати якісь інфоприводи навколо себе?

Quotes

Я вважаю себе унікальною — до мене приходять, бо я не просто красива картинка. Я жива, показую як вдосконалююсь, як живу, підпускаю аудиторію дуже близько. Гадаю, що моя унікальність у відвертості. Думала про те, щоб додати якусь родзинку, але поки що нічого не вигадала. Можливо,  скоро накачаю собі 🍑 жопку як горіх і тоді це буде моєю візитівкою. А може ще щось придумаю, не знаю.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Зараз на платформу активно заходять чоловіки. В пабліку є статистика, згідно з якою їх вже майже 30% і цифра зростає. Як відносишся до гендерного протистояння? Не вважаєш, що чоловіки заберуть частку доходу у жінок?

Quotes

Частку доходу точно ні. На все є свій покупець і в чоловіків зовсім інша цільова аудиторія. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
скрін моделей чоловіків на Онліфансі
У топових моделей-чоловіків мільйони лайків

Скільки заробляють на Онліфансі?

Всіх цікавлять цифри профіту, тому переходимо до головного: скільки ти заробляєш на Онліку? 

Quotes

Я не люблю говорити про цифри, скажу так: більше $10 000 на місяць.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Проводиш стріми для збору чайових?

Quotes

Наразі ні. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
лайв ефіри на Онліфансі

Чи пропонували тобі колись заливати трафік на сторінку за відсоток від доходу? Якщо запропонують, погодишся?

Quotes

Звичайно пропонують — це ефективна модель взаємодії моделей та вебмайстрів, яку можуть переливати трафік з Фейсбуку та інших соцмереж. Наразі в мене немає партнерів з таким форматом роботи. Я б погодилась на нього, якщо вдасться знайти людину з гарним досвідом та успішними кейсами просування моделей.Багато хто пропонує залив трафіку за відсоток, але по факту всі відпадають і не можуть видати якісний результат через нестачу знань. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

В тебе був досвід роботи на Fansly та інших клонах Онліка? Чому дохід однакових моделей так сильно відрізняється?

Quotes

Я колись паралельно вела сторінки на Фенслі та Онліфанс, але Фенслі приносив набагато менше профіту через велику різницю у об’ємі авдиторії. Тому я вирішила сконцентруватися на Онліку. Щоб моделям заробляти на Фенслі, їм потрібно шукати нову аудиторію і мотивувати клієнтів реєструватися на платформі, тому що в багатьох немає там профілів. Це дуже складне завдання, тому я не бачу сенсу в Fansly, коли є OnlyFans.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
порівняння Onlyfans та Fansly

Тобі вдається закривати всі свої потреби за рахунок доходу з Онліка?

Quotes

Мої потреби ростуть дуже швидко — межі немає. Якщо базові, то вдається. А якщо йдеться про будинок в Лос-Анджелесі і AUDI SQ8, то до таких цифр ще не доросла.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
Audi RSQ8
Вартість автівки стартує від $120 000

Багато хто думає, що для заробітку на Онліфанс не потрібно витрачати кошти. Достатньо регулярно робити гарячі фотки та гроші будуть падати з неба. Можеш поділитися, скільки ти витрачаєш кожного місяця на підтримання образу, фотки та інше?

Quotes

Насправді, багато. Майже весь дохід йде на реінвест, тому що моя зовнішність — теж інвестиція. Всі процедури, одяг, білизна — внесок в зовнішність. Крім цього є ще зйомки, закупка реклами, зарплата команді та інші статті витрат.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Інвестуєш у платну рекламу? Читали, що багато хто використовує так звані промо. Можеш стисло розказати, які можливості просування є у моделей в межах OnlyFans? 

Quotes

Так, можна закупити рекламу в інших моделей, все як в Інсті. Якщо хочеш стати блогером — купуєш рекламу в інфлюенсерів, переганяєш аудиторію з TikTok чи вкладаєш в таргет, щоб збільшити потік трафіку. На Онліфанс все аналогично, але ще можна робити СФС (ред. взаємний постинг) з іншими моделями.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
приклад цін на ОФ

GG — це ж ціна за 1 000 підписників? Тобто за 1 000 фанів треба заплатити $800? Йдеться про користувачів, які оплатить підписку чи простих фоловерів?

Quotes

В кожної моделі своя ціна і умови. Але підписники на Онліфанс дорогі.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

В тебе є знайомі моделі, які заробляють умовні $20-30k на місяць або більше? Скільки років вони на платформі?

Quotes

Ми не знайомі вживу, але я знаю моделей, які генерують $100-200k. І це не найбільша сума яку можна заробити за місяць на Онліфансі.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
фото моделі Sonya Jess

В тебе є Телеграм-бот, де можна купити доступ до приватних фото. Чому ціна там втричі дорожче, ніж на OnlyFans? Як рекламуєш бота? З Онліка ж не можна на нього лити трафік?

Quotes

Тому що контент відрізняється. Я не зацікавлена в сильній розкрутці Телеграму. Мій акцент — Онлік, а ТГ — додатковий майданчик. Я майже не рекламую бота.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
бот Sonya Jess

Моральна та юридична сторона

В 2023 році Онліфанс заплатив $620 000 податків в український бюджет і при цьому є нелегальним в країні. Як це можливо?

Quotes

Я знаю мінімум 50 українських Онліфанс агенцій, де в середньому по 15 моделей. Не складно прикинути, скільки вони заробляють. При цьому в кожної моделі по три чатери, асистенти, маркетологи. Всі вони отримують зарплати і гроші йдуть повз бюджету через нелегальність. А скільки красивих українських дівчат виїжджають за кордон? В майбутньому вони будуть народжувати, що для країни взагалі дуже важливо. Я про це багато можу говорити….

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

В українському суспільстві наразі синдром «колективного розщеплення». Прогресивні люди спокійно відносяться до заробітку на Онліфанс, а інші хочуть запроторити всіх моделей за грати або хоча б здерти з них штраф. Наша країна ще не готова до переосмислення відношення до індустрії адалт-контенту?

Quotes

Впевнена, що країна давно готова до переосмислення відношення до ніші адалт-контенту. Завжди будуть ті, для кого це не ок, але Україна багато втрачає.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
Коментарі в одному з чатів до новини про декриміналізацію порно
Коментарі в одному з чатів до новини про декриміналізацію порно

Після початку повномасштабного вторгнення моделі створили «Теронліфанс», де розповсюджують хтивки за донати на армію. Це вже позитивно вплинуло на зміну відношення українців до галузі?

Quotes

Не можу відповідати за всіх українців. Я не проводила опитування на цю тему.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Як вважаєш, чому більшість дивиться порно, але засуджує учасників таких роликів?)

Quotes

Ох, це моє улюблене. Не знаю — на це питання я поки не знайшла відповіді. Наприклад, поціновувачі алкоголю не розказують виробникам, що краще не виготовляти міцні напої.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Не можемо не запитати: як твої батьки та близькі відносяться до ведення Онліфансу?

Quotes

Не дуже позитивно, я завжди була «хорошою дівчинкою». Вірю, що наші стосунки зможуть стати міцними як раніше.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Чи були випадки, коли знайомі знаходили твої оголені фотки і починали цькувати за це?

Quotes

Та ні, такого не було.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Моделям часто пропонують зйомки в порно. За яких умов ти погодилася б на роботу в студійних умовах?

Quotes

Погоджуся, тільки якщо мені подобається студія, ідея відео та лише зі своїм партнером. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Тебе не лякає кримінальна відповідальність? В СМІ ми бачили багато випадків, коли правоохоронці купують підписки на Онліку, а потім приходять до моделей з обшуками.

Quotes

Зараз я не живу в Україні. В поточній країні це легально. Також законодавчі органи України збираються фактично декриміналізувати Онлік.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Ред. Депутати готують законопроект про декриміналізацію розповсюдження адалт-контенту. Його допомогали готувати і представники «Теронліфанс».

теронліфанс кількість донатів

А коли легалізують порно, плануєш повернутися в Україну, відкрити ФОП? Чи залишишся за кордоном?

Quotes

Я переїхала не тільки через нелегальний статус Онліфансу, були ще причини для переїзду. Поки що планую залишитись за кордоном, а як вийде далі — не знаю. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Як ставишся до фетишистів на платформі? Вони купують білизну, шкарпетки та навіть воду з вани. 

Quotes

Це правда, такі люди готові багато платити.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model
Модель Бель Дельфін продавала воду зі своєї ванни
Модель Бель Дельфін продавала воду зі своєї ванни

Чи доводилося тобі стикатися зі сталкерінгом? 

Quotes

Ні, на щастя не стикалася. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Куди інвестують гроші онліфанщіци?

В суспільстві є стереотип, що моделі заробляють легкі гроші і так само швидко їх витрачають на розваги. Давай знищимо цей міф? Ти інвестуєш в криптовалюти, цінні папери, бізнес чи нерухомість?

Quotes

Поки що ні, тому що я не так давно почала багато заробляти. В мене в планах є перша інвестиція в себе і в те, що буде приносити більше грошей. Також в планах є інший бізнес та інвестиції.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Які в тебе планки по доходу на майбутні 1-2 роки?

Quotes

Плани амбітні: $100 000 на місяць.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Можеш сказати, що OnlyFans — це системний бізнес, а не просто розвага?

Quotes

100%, це повноцінна робота, як і інші соцмережі, які монетизуються. 

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Скільки років плануєш займатися Онліфансом? Може в тебе є певна сума коштів, після накопичення якої зможеш знайти себе в іншій галузі?

Quotes

Я не даю собі чітких обмежень за часом — хочу жити в задоволення. Я тільки місяць займаюсь Онліком, ще не думала коли піду на «пенсію».

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Чи є у моделі вікова межа, коли вона може стати нецікавою аудиторії? Ти знаєш успішних old-моделей?

Quotes

Знаю, що моделі 40-56 років добре заробляють. Але не знаю їх імен, бо мене це не дуже цікавить. Важко назвати вікову межу. Гадаю, кожна жінка має свою.

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Опиши Онліфанс трьома словами

Quotes

Емоції, спілкування, контент

Sonya Jess
Sonya Jess
OnlyFans model

Редакція «Палай» дякує Соні за змістовні відповіді на питання та сміливість відкрити завісу таємничості щодо кар’єри українок на цьому майданчику. Знайти OnlyFans-модель, яка б погодилася на інтерв’ю було складно, але разом ми впоралися!

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0