Типи акаунтів Google Ads та робота з ними: розбираємось з тимлідом

Типи акаунтів Google Ads та робота з ними: розбираємось з тимлідом

Привіт! На зв’язку Google Ads Team Lead команди Space Profit. Як ви знаєте багато новачків стикаються з проблемою вибору акаунту Google для заливу через те, що є велика різноманітність типів облікових записів. Тому сьогодні ми розберемо найактуальніші пропозиції на ринку та які краще обрати вам для роботи.

google ads

Види акаунтів:

  1. Автореги
  2. Фарм-самореги
  3. Акаунти реальних людей Gmail
  4. Агентські

Автореги

Автореги – це акаунти, які створюються спеціальним програмним забезпеченням, що дозволяє реєструвати велику кількість облікових записів за короткий проміжок часу.

мем про автореги

Плюс таких акаунтів, що їх можна легко знайти і є вони майже в необмеженій кількості. Беззаперечний мінус таких акаунтів, що з ними потрібно провести багато роботи та “прогрівати”, тобто робити дії як і звичайний користувач, щоб гугл не зрозумів що цей акаунт був створений софтом.

До цього ж такі акаунти не дуже довго живуть і часто відлітають в бан. Тому досвідчені спеціалісти зазвичай не використовують їх, а надають перевагу іншим, які представлені на ринку. Ми можемо рекомендувати такі облікові записи для фарм-відділу, щоб покращити якість і ефективність роботи.

Фарм-самореги

Фарм-самореги – це акаунти, які створені реальною людиною і профармлені з повного 0.

менеджер фармить ак

Такі акаунти вважаються золотою серединою між якістю і ціною, їх можна придбати в шопах або у приватних постачальників. Також якщо ви новачок або у вас є купа вільного часу ви можете самі реєструвати такі акаунти, витрати на них мінімальні це лише СМС-сервіси. 

Каталог SMS-сервісів можна знайти у цьому розділі сайту.

Саме такі облікові записи широко використовуються усіма медіа-спеціалістами, їх відносно легко дістати і Google довіряє таким акаунтам набагато більше, ніж авторегам. Тому ми з чистою совістю можемо рекомендувати ці акаунти для заливу.

Акаунти реальних людей

Акаунти реальних людей – це акаунти живих реальних людей, які раніше користувались всіма сервісами Google.

акаунти реальних людей

Ці облікові записи відрізняються тим, що гугл їм довіряє більше, ніж авторегам та саморегам, але їх також потрібно трішки прогріти, щоб не зловити бан. Мінуси цих акаунтів в тому, що їх важко знайти і вони можуть розлогінитись.

Принцип роботи з такими акаунтами дуже схожий, як і з фарм-саморегами. Якщо ви десь відкопали такий обліковий запис, то вважайте, що знайшли справжній скарб. Новачкам є креативна порада – можна брати облікові записи своїх родичів, друзів та знайомих за чисто символічні 200 гривень в місяць.

Агентські

Агентський акаунт – це акаунт, який підключається до основного MCC, яке зареєстровано як рекламне агенство.

агентські акаунти гугл

Google найбільше довіряє цим акаунтам і з них можна запускати майже будь-яку рекламу. Проблема таких акаунтів в тому, що важко знайти перевіреного постачальника і вони достатньо дорогі для новачків, але досвідчені веб-майстри надають перевагу саме таким обліковим записам.

Звичайно такий акаунт можна створити і самому, але це надзвичайно важко, тому всі надають перевагу саме приватним постачальникам. Цей вид акаунтів вважається “слоном” серед всіх, але працювати з ними треба вміти, тому саме для новачків ми не можемо рекомендувати, але справжні агенти 007 можуть давати неперевершений результат за допомогою таких облікових записів.

Висновок

В Google Ads є купа різних акаунтів, які можливо використовувати в різних цілях. Ми описали вам найкращі варіанти, якими користується наша команда. Для новачків хочемо виділити саме фарм-самореги та акаунти реальних людей.

Такі облікові записи найкраще використовувати коли ви тільки починаєте і у вас невеликий бюджет, вам не буде прикро втратити такий акаунт якщо він відлетить в бан після невдалого тесту, також їх можна дістати порівняно дешево і легко на відміну від агентських акаунтів.

Усім вдалих заливів і успіхів, на зв’язку була команда Space Profit Team.

space profit team

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0