Як працює Onlyfans агенція: про бізнес на адалт контенті від власника

Як працює Onlyfans агенція: про бізнес на адалт контенті від власника

Навколо бізнесу на Онліфанс багато міфів, а інформація про розвиток в ніші адалт контенту — закрита і важкодоступна. Ми запросили власника Onlyfans агенції та TG каналу “Щоденник онліфанщика“, котрий в деталях про те, як влаштований бізнес на Onlyfans, які там є посади, скільки заробляють співробітники та власник, а також про інші особливості роботи в ніші адалт контенту.

Вступне слово власника OF агенції

Хлопці, а може бути й дівчата — привіт. Сьогодні ми поговоримо, напевно, про найперспективнішу і найстабільнішу нішу, станом на 2024 рік — Онліфанс. Актуальної інформації мало, ніша закрита, немає входу і виходу звідси, але сьогодні я злегка відкрию завісу і ви зможете оцінити адалт у всій красі по проханню Палай медіа.

Ви часто чули жарти про онлік, а також, суми грошей, які тут робляться, от і дізнаєтесь, як тут все насправді. І найголовніше питання, чому я, взагалі, пишу про це вам?

Нуууу, чим більше людей знає про цю нішу, тим простіше мені знайти співробітників для розширення. Та й з урахуванням мого досвіду на онліку — майже 5-ти років, навряд чи хтось мене зможе наздогнати настільки швидко, що я цього не помічу. Пару тузів завжди в рукаві 😎

Як я став власником Onlyfans агенції: про мене та досвід

Моєю першою роботою був Макдональдс, я там відпрацював 2,5 тижні, зрозумів, що на роботі «на дядька» грошей немає і пішов, сподіваючись знайти щось краще і потрапив я за знайомими в ескорт-агенцію — спочатку менеджером, а потім і овнером.

На носі 2019-й рік, і цей самий знайомий, що привів мене в агенцію, каже мені: “Є нова темка, побічно пов’язана з твоєю роботою, хлопцям потрібні руки, по грошах не густо, але перспективно”, тиждень роздумів, і я пішов з цієї роботи, так як не було ніякого росту.

Прийшов до хлопців в одну з перших агенцій з Онліфанс, загалом, в Україні, і почали робити м’ясо (ні). Це було фіаско. Незрозуміло як влаштована робота, немає організації від слова «зовсім», просто два ходячих гаманця, які це відкрили і все. А це — не те, що зараз, що кожна знає про онлік, тоді ще ніхто про нього навіть не чув, тож було тяжко.

Простирчав трохи більше місяця, трохи підсунувшись, мене підвищують до таргетолога/редітолога, а я, на той момент, навіть не знав, що таке FB Ads, але вже непогано розбирався в Reddit і Twitter, так як користувався ними в особистих цілях, навіть блог свій вів там колись. Це і зіграло ключову роль. Спеців в Україні з Reddit тоді просто не було, і я почав лутати гроші. Дохід зростав активно, і під кінець 2020 року, за майже півтора року роботи в офісі, я наважуюся піти і організувати свою справу, бо ж коронавірус на вулиці, хотілося чогось свого і віддаленого.

За підсумком, я почав збирати свою команду, і ось уже майже 3 роки, у мене свої хлопці-працівники, агенція закритого типу, 12-15 моделей і стабільний дохід, який дає змогу реінвестувати зароблені гроші в нерухомість. Звучить красиво, але, повірте, шлях був не з легких.

Перші $10 000 чистого прибутку я почав отримувати на 11-й місяць роботи в соло, а далі пішло як на дріжджах, коронка + війна — два величезні бусти, дівчатка вже в курсі, з’явився допоміжний софт і, в цілому, працювати стало набагато легше.

Onlyfans як бізнес: як це працює та на чому тут заробляють

Загалом, якщо розглядати Онліфанс як бізнес, це, напевно, найкраще, що зі мною відбувалося і витрачені на нього зусилля вдосталь окупилися.

Онлік — досить незвичний бізнес, який не схожий на жоден інший, при цьому, вкрай схожий на арбітраж, для тих людей, які тільки придивляються до цієї сфери.

Чому бізнес на Онліфанс — це не для всіх?

Ну, давайте так, якщо на залив сюди зайде звичайний арбітражник і буде використовувати класичні методи заливу, то у 99% випадків він піде в мінус, і так абсолютно з усім.

Небезвідомі “Traffic Devils” хлопці, свого часу, ходили до мене на консультацію, так як вони були у мінусах по OF.

А все чому? Тому що Онліфанс — це специфічний напрям, для якого потрібно знати чітку методику підходу, без цього у вас малоймовірно щось вийде, особливо з першого, другого і навіть третього разу.

Тому що, загалом, адалт-ніша перебуває осторонь, і те, що працює “в інших”, у нас просто неактуально.

Оскільки цей бізнес ще є досить закритим, “нарити” просто інформацію в інтернеті, особливо актуальну, вкрай складно. Є кілька хороших статей із Заходу, але їхня методика ведення просто неактуальна для успішного ведення. Інформація може застарівати за місяць-другий, а статтям в інтернеті вже по 2-3 роки.

Як влаштований бізнес на Onlyfans: базова структура

Одразу скажу, Онліфанс — це не просто «темка на раз-два», це — повноцінний бізнес, який ні на що не схожий, має свої особливості, підводні камені, а також, потребує індивідуального підходу до роботи, приносить великі обороти і заробітки, і, водночас, є відносно легальною справою, у всякому разі, в ЄС і США. 

Хто каже “Та цей бізнес — ізі, зараз все замутимо і полетимо” — біжіть від цих людей, вони вас залишать без нитки))))

Загалом, принцип роботи такий:

  1. Знаходимо дівчинку.
  2. Створюємо їй акаунти скрізь, де потрібно, зокрема, й на платіжній системі.
  3. Проходимо верифікацію, щоб ми могли викладати 18+ контент.
  4. Відправляємо ТЗ на контент і чекаємо від неї фото/відео.
  5. Прогріваємо сторінку.
  6. Наганяємо трафік.
  7. Закриваємо чуваків у діалогах.
  8. Отримуємо наші бакси.
  9. Виводимо свої вічнозелені $$$$.

Принцип роботи не складний, але в кожному аспекті є багато своїх нюансів і свої “але” — як завжди, як і в будь-якій справі, тут повно технічних особливостей, які не дають змоги всім охочим просто взяти й почати робити великі бабки.

Звідки гроші в Onlyfans і чому так їх тут багато.

Якщо починати з далеку, то порно було, є і буде… Дана ніша адалту, і не тільки Онліфанс, будуть жити, поки живе людина. Адже порно і секс — це базова фізична потреба, яке необхідна всім.

Тому, отримую два найчастіших запитання:

1. Скільки тут грошей?

Грошей тут багато й обмеження тут тільки у вашій голові і ваших моральних та фізичних ресурсах.

Як приклад, моя агенція, на місяць, показує обороту від 150$ до 250к$ у найприбутковіші місяці. З цих грошей, чистими, після всіх витрат, зарплат людям і тд, в середньому маю від 25% до 35% — тут як домовитися з персоналом і дівчинкою.

2. Звідки стільки грошей?

А це питання вже цікавіше, оскільки більшість людей думають так: “Навіщо мені платити за порно, якщо воно є в інтернеті безкоштовно”. І тут ваші думки не зовсім вірні. Бо найчастіші клієнти — це, звісно, дрочуни, які схиблені на всьому, і купують разово на 20-30$, але є ще й чималий пласт людей — чоловіки 30-40 років, у кого немає дружини/дітей, вони самотні, або хочуть мати коханку, але фізично бояться зраджувати, або не мають на це можливості.

Структура Онліфанс агенції: яка команда потрібна для роботи

Тут є різні вакансії, які ми зараз розберемо, але ви маєте розуміти, що найбільше тут забирає грошей овнер (власник агенції), трафери тут також добре отримують, але це зовсім не ті цифри, що власники агенцій.

Вакансії, які ви можете побачити:

  • чатер/секстер;
  • менеджер / рекрутер;
  • таргетолог / арбітражник;
  • модель;
  • продюсер / овнер.

Розберемо кожну вакансію по черзі:

Хто такий секстер або чатер в Onlyfans агенції?

Якщо простими словами, то це — людина, яка сидить на анкеті дівчини і від її імені спілкується з чоловіками, які їй пишуть та продає їм фото/відео, які підготовлені попередньо.

Ця робота є найбазовішою і, також, найменш прибутковою. В 100% випадків буде повна зайнятість, денна або нічна зміна. Робота може бути як віддаленою, так і фізичною. Платять, найчастіше, ставку, або % від зміни.

Таргетологи та арбітражники в Onlyfans агенції

Ці люди — важливі кадри в будь якій агенції, адже від трафіку залежить кількість лідів, які зайдуть на анкету на ОФ.

Вони добувають трафік в величезних обʼємах. Працюють зачасту на фул-віддаленому режимі і сидять на відсотку, але я, також, зустрічав тих, кому платять фіксу за кожен лід (як роблю я). Загалом, робота зрозуміла, але їбати мозок за поганий залив будуть знатно і часто, як і в класичному трафіку/арбітражу. Чим більша відповідальність — тим більше грошей.

Модель в структурі Onlyfans агенції

Модель — це не співробітник, це партнер по бізнесу, її треба сприймати адекватно і без усіляких гордовитих моментів. Моделлю може бути як дівчина, так і хлопець, трансгендер, і, загалом, будь-яка персона.

Від моделей завжди потрібен вчасно контент, у належному обсязі, а також, зйомка кастомів на замовлення в найкоротші терміни. Ну і проходження верифікацій там, де це потрібно.

Продюсер або Овнер в Onlyfans агенції

І власне, сам продюсер — це Я. Ця людина може бути двох видів — перший, який пройшов раніше всі кола пекла (секстера, менеджера і таргетолога) і потім відкрив свою справу (як я). Або ж, другий — просто бізнесмен, у якого є гроші і він може виступати, як у ролі інвестора, або ж повністю керівною ланкою. Це — найбільш прибутковіша і, в той же час, найвідповідальніша роль.

Тут головне — вміти брати на себе відповідальність та розуміти, як працюють певні технічні процеси.

Загалом, ця ніша досить різноманітна і гнучка для кожної людини, що є великим позитивним аспектом. Досить багато агенцій мають «власні» посади — я вам розповів про найпопулярніші та найбазовіші, які є в кожній агенції.

Де добувати трафік для Onlyfans: основні проблеми трафік сорсів

Є думка, що можна просто залитися з Facebook або Google на OF і будеш лутати свої вічнозелені. Одразу скажу — ідея так собі, майже гарантовано це злив бюджету та незадоволеного інвестора, бо виконати його замовлення ви не зможете.

Чому заливати з FB або Google — не панацея?

Зв’язки з фб працюють тільки у вузький проміжок часу, і підхід заливу до OF зовсім інший, ніж на білий, або сірий трафік.

На жаль, якщо арбітражник/таргетолог без досвіду в адалт ніші візьметься за роботу, він не зможе залитися, тому що в нас, в адалт-ніші, є певні робочі зв’язки, які дають ікси набагато вищі, ніж класична заливка.

Якщо думаєш заходити сюди з боку звичайного трафера — не рекомендую, ти отримаєш лише мінуса, на жаль.

Чому в Onlyfans не вигоряють зв’язки?

Скажу коротко — дієві звʼязки тут не вигорають, і можна хоч постійно їх крутити, а дохідність з них вища. Найчастіше запитання від арбітражників і таргетологів, чому тут не вимирають зв’язки? Все дуже просто — ніша така.

Адалт — ніша, сама по собі, вкрай стабільна, і це стосується, зокрема, і зв’язок із трафіку — є золотий стандарт, який тобі дасть $10k на анкеті без особливого напруження, але, якщо хочеш більше, тут ти вже під’єднуєш свої тести і дивишся, що і як краще конвертує і, водночас, тут не потрібні надто великі витрати, як в арбітражі.

Які джерела трафіку не вигоряють при заливі на Onlyfans?

Наприклад, зв’язка з Reddit — їй уже 5 років. Вимре вона? Ні. Оскільки цій платформі вже понад 15 років, а Онліфансу вже 7 років. І, за цей період, зростання прибутку й окупність тільки зростає, якщо робити все правильно і в трендах. 

У якому арбітражі зв’язка працює по 5 років?) Ось тобі й відповідь. 18+ контент завжди було потрібним і буде, тому вигоряння зв’язок тут неможливе.

дохід з онліфанс моделей

Прикріплюю результати по охопленням з цієї зв’язки — з такої кількості якраз і виходить на анкетах $10-20-30k.

приклад анкети на онліфанс

Акаунти також гарно розкачуються і використовуються — вище декілька прикладів. Тут навіть на платформах не настільки важлива кількість підписок, як те, скільки підписників зайде на профіль Онліфанс.

Скільки заробляють на бізнесі в Онліфанс: окупність по платному трафіку

Якщо взяти платний трафік і його окупність, у середньому, тут усе просто, хороша окупність в адалті — х5, усе, що вище — аху*нно, усе, що нижче — не дуже.

Гроші та перспективи

А тепер поговоримо про реальні цифри на початку шляху, реінвестиції, а також, масштабування. Візьмемо відрізок часу — рік, та людину, яка раніше не працювала на OF.

На який дохід можна вийти власнику агенції працюючи з Онліфанс за перший рік?

За цей час, можна вийти на чистий дохід з 1 моделі на $3000-5000 на місяць. Це — середні показники, якщо на анкету заходить $10 000-15 000 за місяць. Більше дівчаток — більше грошей. Якщо постаратись, то за рік можна зробити невелику повноцінну команду з 3-5 моделями. Це я говорю середні цифри з практики і з повного нуля, а так, може бути і більше.

Для прикладу, візьмемо середній акаунт дівчини — $10 000, з них ви заберете собі 30% чистими — $3 000.

Тобто, чим більше у вас буде дівчаток, тим більшим буде ваш прибуток. На прикладі, йде ось так:

  • ви маєте 2 дівчинки — то ваш чистий прибуток має бути $6000-10 000 чистими;
  • коли 3 дівчинки — то чистий прибуток вже $9000-15 000 чистими;
  • і так далі.
В результаті, можна прийти до таких цифр прибутку

Скільки потрібно для цього вкладень?

Дуже часто чую це питання і не все так просто. Варіант “Що більше — то краще”, тут, у сфері Онліфансу, не працює. Тут важливий підхід, інформація і закриття базових витратних матеріалів.

Вам вистачить $400-800 для перших вкладень, щоб отримати свій перший прибуток у діапазоні $2000-2500 далі ви масштабуєте це все і маєте стабільні х5-7 від вкладень.

власник OF агенції та автор каналу “Щоденник онліфанщика”

Чому саме такі суми для вкладень?

Тому що половина трафіку який йде на OF — УБТ. Друга частина це накрутки, апвоти та інше. Facebook тут не грає ключову роль у трафіку. А ціна трафіку на OF досить низька, тому і маємо такі цифри.

Наведу приклад свого учня, який з нуля в перший місяць вклав всього лише ~310$ і зробив касу на анкеті в $4326.

Він їбашив так, що вперше в житті бачив таке бажання заробити грошей, виконував усі завдання, слухав кожне моє слово, продумував свої моменти, впровадив кілька своїх же крутих фішечок, знайшов собі модель і продумав план просування, який я підкоригував, і він пішов його виконувати, він приділяв першому робочому місяцю, рази в півтора більше часу, і отримав такі ебейші результати.

Чи реально це? Так. Чи складно? Звісно, але результат того вартий

власник OF агенції та автор каналу “Щоденник онліфанщика”

А що з масштабами?

У другий місяць ви можете вже вкласти не $500$, а $2000, і ваш прибуток від цього буде кратно зростати. Знову ж таки, це — реальні цифри в реальних умовах. Те, що було у мене на початку, і у моїх учнів. А потім, нові бюджети брати просто на реінвестиції із зароблених. І вірними кроками йти вгору по доходу.

власник OF агенції та автор каналу “Щоденник онліфанщика”

Як працює у мене?

На анкету зайшло $30 000, з яких я беру $3 000 на наступний місяць рекламного бюджету. Тобто, я навіть свої гроші сюди, за підсумком, не вкладаю, крім старту.

власник OF агенції та автор каналу “Щоденник онліфанщика”

Що ж щодо особистого часу?

Чим більше, тим краще — знову ж таки, неправильний варіант.

В день достатньо приділяти 3-4 години на 1 модель, щоб отримати ті результати, про які я писав вище. Що більше буде моделей, то більшою буде зайнятість.

Але цей момент можна нівелювати наймом співробітників, а також, додаткової команди, яка розвантажить твій особистий час.

власник OF агенції та автор каналу “Щоденник онліфанщика”

І, за підсумком, що ми отримуємо?

Свій бізнес. Зі своїми співробітниками, а також, з вашим особистим, стабільним і дуже приємним доходом.

власник OF агенції та автор каналу “Щоденник онліфанщика”

Підсумок всього

Робота, хоч і не надто складна, але вимагає певних зусиль та знань на старті. Спочатку, вкладаєш свою енергію і час у цю роботу, але згодом, вона починає працювати на тебе, приносячи свої плоди у вигляді гарного заробітку, високого рівня життя, а також, розуміння, що на звичайній роботі грошей немає.

Важливою складовою є правильна підготовка і грамотне об’єднання всіх компонентів, які стають одним із ключових факторів успіху. Практика має критичне значення. Якщо вам надають лише теоретичні знання, ви не зможете досягти успіху. Я ж дотримуюся практичного підходу. Овнери, повинні володіти всіма нюансами та деталями щоб, в разі чого, не попасти на великі гроші, щоб бути захищеними від можливих шахрайських схем. Коли повністю розумієш весь процес — неможливо бути обдуреним.

А так, звісно, онліфанс це лише продаж фото, та нічого більше. Якщо ти дочитав до кінця — тобі ця тема точно цікава)

Пропоную підписатись на мій телеграм-канал “Щоденник Онліфанщика 🇺🇦” в якому я розповідаю набагато більше секретів і актуальної інформації на тему онліфанс. Переходь та підписуйся — чекаю на тебе 🤝

🔥 Підписатись на закритий Telegram-канал “Щоденник онліфанщика”

канал щоденник онліфанщика

P.S. Канал закритий, тому ніяк в нього не потрапиш крім цього посилання, формую тільки активне ком’юніті.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0