Як боротися з реджектами при заливі крипто оферів: розбираємось з медіабаїнгом Pablo Partners

Як боротися з реджектами при заливі крипто оферів: розбираємось з медіабаїнгом Pablo Partners

В Facebook заборонена реклама криптовалют, але це не заважає арбітражникам заливати на крипто офери. Для обходу обмежень використовуються різні підходи: від маскування і асоціацій до подачі апеляцій. 

Сьогодні разом з баїнгом криптопартнерки Pablo Partners розказуємо, як зменшити відсоток відхилених об’яв і отримати шанс на більш-менш стабільний залив. 

Чому летять реджекти?

Модерація в Facebook працює непередбачувано. Іноді відхиляються білі креативи, а схеми апрувляться без проблем. Але, частіше за все, відбілені крео під крипту або реджектяться або погано відкручуються. 

Креативи зазвичай реджектяться з поміткою «нереалістичні результати», «обіцянки збагачення», «шахрайство», «неприпустимі бізнес-моделі». Алгоритми FB та ручна модерація частково справляються з первинним обмеженням таких об’яв.

скрін з рекламного кабінету

Ось розповсюджені причини відхилень:

  • креативи з явним фокусом на швидкому збагаченні;
  • низкий траст акаунту;
  • фокус на статичних крео;
  • палиться блек пейдж.
Приклад крео з FB Ads Library
Приклад крео з FB Ads Library

Статика з чіткою дією на кшталт «Інвестуй $100 через тиждень отримаєш 2 000% профіту» в більшості випадків одразу відлітає у реджект і не завжди потрапляє у аукціон після серії апеляцій. 

З особистого досвіду вебів, які заливають крипту, відео з асоціаціями та відносно лайтовим сторітелінгом, швидше проходять модерацію і менше реджектять. Хоча статика часто генерує дешеві ліди. 

Загалом, реджекти при заливі крипто оферів відбуваються через те, що вони містять заборонені елементи: логотипи криптовалют, фіатні гроші, інформацію про швидке збагачення або згадування інвестування та трейдингу. 

Окрім того, Facebook реджектить, якщо використовуються зображень відомих людей та брендів, що є порушенням авторських прав.

Pablo Partners

Рекомендації Pablo Partners по боротьбі з реджектами

Цього року реджекти почали прилітати без причин. Що робити у такому разі? 

Є чотири основні методи:

  • Відредагувати оголошення. Змінюємо креативи на нейтральне зображення, але релевантне оферу. Якщо заміни нема, залишаємо і відправляємо на повторну модерацію. Тут треба звертати увагу на причину реджекту і працювати з нею.
  • Подати апеляцію. Облікові записи можуть отримати позитивну відповідь і оголошення почне відображатися у користувачів соціальної мережі. 
  • Правильно налаштовуємо клоаку згідно з усіма канонами. 
  • Встановлюємо спочатку нейтральні прев’ю для відео креативів. Коли працюєте з відео контентом, прев’ю необхідне, щоб боти ФБ бачили, що це нейтральний контент. Відмовтеся від будь-яких елементів, що навіть опосередковано можуть порушувати правила FB.

Проблема з реджектами вирішується по-різному, тож можна зустріти багато способів. Команда Pablo Partners вирішує це кількома методами

Перший — використання ПЗРД ФП і заповнення профілю під тематику продукту. Додайте логотип, обкладинку, інтро, контактну інфу: адреса, номер телефону, емейл, оберіть категорію реклами. 

Також треба заповнити інфо про вебсайт, додати посилання на соціальні мережі, опублікувати у ФП 5-10 тематичних постів, обирати ФП з підписниками від 500 до 2000. Завдяки цьому ми отримуємо багато трасту від ФБ.

Ще рекомендуємо використовувати адсет за схемою 1-1-1 і 1-1-4 — в нашій команді це часто працює. Запускайте кампанії, встановивши мінімальний бюджет на групу до $50 і далі підвищуйте кожні 1-2 дні на $50 для кожної групи. Якщо все гаразд, можна встановлювати бажаний бюджет. Якщо акаунт набирає траст протягом двох тижнів, то можна запускати майже все підряд.

У креативі слід використовувати не більше 20% тексту, щоб зайвий раз не тригерити алгоритми Facebook. Обов’язково працюйте з причинами реджекту і оновлюйте креативи для успішної модерації. 

Ми — противники роботи зі спаями та копіюванням у конкурентів, тому що це засвічені крео і вони не конвертять. Ми рідко використовуємо зображення відомих китів типу Маска або Безоса через вказані вище причини.

Весь медіаконтент і ленди з прелендами робимо з нуля. Авжеж, ми так само як і всі працюємо зі стандартними воронками, але завжди їх кастомізуємо: змінюємо кольори, текст, редагуємо блоки та форми. 

Рекомендуємо працювати саме з власними крео та текстами рекламних оголошень на основі ресерча ГЕО, з яким працюєте. Кастомізувати відомі воронки та розробляти й тестувати власні — це ключ до успіху.

І не забувайте моніторити коментарі під рекламними постами. Якщо не чистити їх вчасно, то конверсія може зменшитися через негативні відгуки користувачів. Для цього є спеціалізований софт. 

Коментар зі скаргою
Коментар зі скаргою

Від редакції додамо, що з апілами треба діяти обережно. Якщо просто заповнювати форму кілька разів і паралельно інші крео полетять у реджект, через деякий час акаунт може вилетіти на полісі. 

Головне, не здавайтеся після перших проблем з Фейсбуком. Оновлюйте крео, створюйте нові адсети, кидайте апіли і слідкуйте за поведінкою алгоритмів. І можливо теж зможете побачити такі цифри на трендовому ГЕО.

статистика Facebook
статистика Facebook

Заливайте крипто трафік в Pablo Partners і отримуйте $$$. У партнерки 150+ оферів в більш ніж 100 країнах: Европа, Канада, Австралія, Норди, Британія, Азія. Реєструйтеся і консультуйтеся з сапортом за необхідності.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0