Як наша внутрішня CRM-система робить аналітику в 3 рази швидше

Як наша внутрішня CRM-система робить аналітику в 3 рази швидше

У цій статті розповімо про те, як наша команда Improve Team розробила унікальну CRM-систему, яка допомагає пришвидшити процес аналітики в 3 рази та забезпечує збільшення профіту завдяки глибокій та зручній аналітиці.

скріншот вікна реєстрації CRM системи Improve Team

Чому ми вирішили створити власну CRM-систему?

Створення нашої власної CRM-системи було викликано наступними проблемами:

  • Поверхневий, недостатній аналіз зв’язок (поєднання креативу, додатка, таргету)
  • Недостатня комунікація між усіма баєрами по зв’язкам
  • Аналіз та пошук зв’язок займали багато часу та ресурсів

Ці три проблеми вирішує наша CRM-система. На ринку не виявилося подібних CRM, особливо з необхідними функціями, гнучкістю та зручним імпортом рекламної статистики команди, тому ми вирішили розробити систему власними силами.

Випробування на шляху до створення унікального рішення

Розробка такої CRM стала великим викликом, що вимагало багато сил, часу та ресурсів. Але в процесі нас мотивувало те, наскільки хорошою вона виходить і який потужний функціонал в собі несе.

Перша версія CRM, хоча й залишала бажати кращого, стала стартовим пунктом, що дозволило нам побачити слабкі місця та потенціал для поліпшення. Багато часу витрачалося на її заповнення, тому що доводилося заповнювати всю статистику вручну, а аналіз займав трохи більше часу, ніж очікувалося.

Кожен новий функціонал ретельно тестувався, і ми вчилися на своїх помилках, роблячи CRM все більш ефективною. В результаті після тестів ми доробили функціонал з автоматичним імпортом та вдосконалили аналіз.

мем від Improve Team

Як наша CRM-система спрощує роботу баєрів

Важливою задачею на шляху розробки було забезпечити, щоб наша CRM-система стала зручним інструментом для баєрів, а не зайвим навантаженням. Вона повинна спростити їх роботу, полегшити обов’язки та підвищити ефективність, а не створювати додаткові труднощі.

З цією метою особлива увага приділялася спрощенню процесу імпорту даних. Результатом стало рішення, завдяки якому імпорт тепер займає не більше 10 хвилин, що значно економить час наших баєрів.

Функціональні фільтри:

Наповнення CRM системи від Improve Team

Детальний аналіз для оптимізації рекламних кампаній

Основною метою цієї CRM є детальний аналіз параметрів та метрик рекламних кампаній. Система дозволяє детально розібрати зв’язки за будь-яким параметром (креатив, продавець додатка, додаток, стать, вік тощо) та будь-якою метрикою (спенд, CPI, CTR, CPM, CPA тощо).

Ми розробили зручне рішення для групування та фільтрації зв’язок, яке спрощує аналіз статистики та допомагає визначити, які кампанії працюють найкращим чином і заслуговують на масштабування, а які не виправдовують себе і слід відключити.

Завдяки цьому, можна уникнути зайвих витрат на тести, спрямовуючи ресурси відразу в потрібний додаток, креатив та аудиторію, що в кінцевому результаті призводить до збільшення прибутку.

Як гнучко та зручно можна аналізувати дані. Це зв’язки на одне з тир-2 ГЕО:

розділ статистики в CRM системі від Improve Team

Підвищення ефективності та комунікації в межах команди

Система дозволила нам не тільки оптимізувати процес аналізу зв’язків та скоротити витрати часу на цей процес, але й підвищити ефективність наших рекламних кампаній.

Крім того, ми зробили великий крок вперед у сфері комунікації в межах команди. Тепер кожен баєр може легко отримати доступ до потрібної інформації та обмінюватися знаннями з колегами, оскільки кожен баєр бачить всі зв’язки в системі, що значно підвищує ефективність нашої роботи.

Наша власна CRM-система є прикладом того, як ми використовуємо унікальні та нестандартні рішення для оптимізації нашого бізнесу та збільшення прибутку.

Профітних запусків,

Team Lead Михайло Савенко, Improve Team

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0