Як завантажити відео з TikTok: 3 способи скачати креативи

Як завантажити відео з TikTok: 3 способи скачати креативи

TikTok входить в трійку найпопулярніших джерел трафіку для арбітражників. Модерація кампаній поки що лайтовіша ніж FB, але за рахунок збільшення кількості медіабаєрів у рекламній мережі, гайки поступово закручуються. 

Сьогодні поговоримо про те, як завантажити креативи з TikTok та якими інструментами їх можна адаптувати під залив трафіку. 

3 способи скачати TikTok відео

В TikTok є бібліотека роликів, які використовувалися для рекламних кампаній. В каталог потрапляють переважно відео з гарними показниками залученості аудиторії. Їх можна використовувати в якості орієнтиру або брати контент і нарізати для збірки власних крео.

Взагалі, TikTok Ads Library — джерело цінної інформації для вебів. Наприклад, за запитом «казино» знайшлося практично 300 роликів з показниками переглядів, CTR, рівнем бюджету та іншими метриками.

TikTok Ads Library

На сторінці об’яви можна переглянути кінцевий сайт та іншу корисну статистику. В тому ж FB інформації набагато менше. TT в цьому плані пішов далеко вперед і цілком може замінити SPY-сервіс. 

опис TikTokAds

Скачати відео з TikTok можна кількома способами. Перший — використання розширень для розблокування правої кнопки миші. За замовчуванням контекстне меню по кліку на відео не з’являється, але обмеження можна обійти за допомогою Absolute Enable Right Click & Copy або аналогічних інструментів.

Після розблокування ПКМ залишиться запустити відео та викликати контекстне меню. Далі обрати пункт «Зберегти відео як» і все готово. Можна використати ролик для монтажу свого креативу. 

опис того, як зберігти відео з TikTok

Другий спосіб стане в нагоді, якщо треба скачати TikTok відео зі стрічки, а не TikTok Ads Library. Зазвичай багато роликів зустрічаються з водяними знаками, а він заважатиме під час збірки крео. Щоб скачати TikTok відео без водяного знаку можна скористатися спеціальними сайтами: SSStik, Savefrom.net

Третій спосіб скачати відео з TikTok — використання спеціальних Телеграм-ботів. Вони працюють як і сервіси, але більш зручні за рахунок того, що не потрібно виходити за інтерфейс месенджеру. Більшість таких ботів транслюють російську рекламу, тому можемо порадити лише TikTok Watermark Remove Bot. Враховуйте, що водяний знак з відео видаляється не в усіх випадках. 

Як зібрати ролик для УБТ і рекламних кампаній

Зйомка унікального відео під офер — це ідеальний варіант. Але не в усіх арбітражників є можливість залучити студію або замовляти контент у спеціалістів з креативів. В останньому випадку прайс стартує від $100. 

Більшість вебів роблять крео за допомогою десктопного софту та онлайн-сервісів. Якщо говорити про гемблу, то це вдале поєднання нарізок зі стрімів та інтерфейсу слотів. Створити таке відео можна без навичок монтування. 

На ринку є десятки онлайн-редакторів та спеціалізованих програм для створення роликів. Завдяки вбудованим шаблонам та простому інтерфейсу можна зібрати 3-5 відео за короткий час. 

Добірка корисних інструментів:

Нижче приклад ролику, який ми зібрали нашвидкоруч за кілька хвилин. Якщо приділити завданню більше часу, можна отримати набагато кращий результат. В деяких сервісах є безкоштовний тріал, під час якого дають завантажувати відео без водяних знаків.

Що стосується контенту під УБТ, то з ним ще простіше. Анімація та інші ефекти не потрібні, достатньо нарізати оригінальні відео та зробити більш-менш якісне склеювання. 

https://vm.tiktok.com/ZM23e5w6Y/

Якщо не хочеться витрати час на створення відео, краще віддати роботу професійному креативщику. Тоді отримаєте гарний результат за $10-15 і зможете окупити витрати за допомогою зв’язки з високою конверсією.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0