Яким повинен бути менеджер гемблової партнерки, щоб веб їздив на «Панамері»

Яким повинен бути менеджер гемблової партнерки, щоб веб їздив на «Панамері»

Арбітражники звикли сприймати менеджерів як належне, але уявлення про модель поведінки співробітника партнерки часто спотворені через різноманітні стереотипи. Роль афілейт-менеджерів часом недооцінюють і цей недолік вже давно треба виправити!

Сьогодні разом з CPA-мережею Need For Leads розбираємося, яким повинен бути менеджер і як арбітражнику будувати з ним комунікацію для ефективної співпраці. 

З яким менеджером веб буде заробляти

Афілейт-менеджер — це посередник між CPA-мережею та вебом. Він забезпечує комфортні умови роботи для партнерів та несе відповідальність перед керівництвом.

В арбітражному комьюніті чомусь сформувалися стереотипи про те, що менеджери зацікавлені лише у власному доході, тому вони із затримкою вирішують проблеми та і взагалі, роблять це через силу. Хоча насправді ситуація прямо протилежна. 

Ефективність менеджера безпосередньо залежить від комунікації з вебами та якості сервісу в цілому. Якщо він відповідає раз на день та не може закрити базові потреби, відтік афілейтів буде нескінченним. Це страшний сон афілейт-менеджера. 

Ось так виглядає портрет ефективного менеджера:

  1. Стратегічно мислить. 
  2. Фокусується на профіті. 
  3. Розуміє ринок.
  4. Швидко адаптується.
  5. Якісно комунікує. 

Таким чином, менеджер — це не просто технічний працівник, який швидко отримує потрібну інформацію, а фахівець з комплексними скілами. Він може дати пораду по зв’язкам, проаналізувати крео і залучити додаткових спеціалістів. 

Багатозадачність

Відповідь через хвилину

Вебам подобається, коли партнерка швидко реагує на запити і допомагає вирішити нагальні питання. Але іноді менеджер може не відповідати за 2 хвилини і це не привід для пошуку іншої сітки. 

Зараз арбітражники часто фокусуються на цілодобової підтримці, але по факту вона потрібна лише в деяких випадках. Очевидно, що меми в 02:00 не потребують швидкої реакції менеджера. А ось коли відвалився офер і трафік зливається в молоко, оперативність важлива. 

На жаль, в деяких випадках очікувати доводиться довго і це дратує арбітражників. Хоча швидкість — базовий критерій якості партнерки, який важливий для афілейтів не менше ніж вибір оферів, ставки та зручність інтеграції продуктів. 

All-inclusive розслабляє?

Конкуренція серед партнерських мереж постійно зростає, і їм доводиться знаходити нові плюшки для заохочення партнерів. Зараз вже нікого не дивує наявність лендів або крео, тому партнерки фокусуються на комплексному підході. 

Під all-inclusive мається на увазі:

  • крео під замовлення;
  • кастомні ленди;
  • готові зв’язки;
  • поради на основі статистики;
  • збільшення кап та бампи.

Формат роботи «Все включено» може розслабляти, але все залежить від підходу арбітражника. Якщо він розраховує на кнопку бабло, то навіть за умови повного забезпечення, може піти в мінус. 

Гроші

Афілейт-менеджер: друг чи партнер?

Менеджери можуть кидати в чат мемчики та жартувати про маленьку капу, та це партнери, а не друзі. Межа між доброзичливістю та «сидінням на шиї» може бути примарною, але її треба окреслити. 

Класно, що з роками більшість менеджерів відмовилися від рафінованої моделі комунікації і перейшли до friendly-формату, але потрібно чітко розділяти взаємодію в рамках заливу трафіку та інші сфери. 

Афілейт-менеджер може стати другом в неробочий час, коли захочеться разом пограти в Counter Strike и розкурити кальян. А змішування роботи та особистого, як показує історія, зазвичай негативно впливає на робочий простір. 

Кіберспорт

Q&A з Need For Leads

Розкажіть про свою команду менеджерів. Яка у них експертиза та сильні сторони?

Команда менеджерів NFL — топи індустрії, вихідці із топових партнерок, які були «китами» ринку довгий час. Тому, не дивлячись на те, що NFL поки не дуже довго на ринку, всі наші менеджери мають глибокі знання в індустрії, експертизу у будь-яких питаннях трафіку, зможуть спрогнозувати ситуацію на ринку і допомоги у будь-чому.

А найголовніше — зацікавлені у вашому профіті не менше ніж ви, бо ми будуємо тільки довгострокові партнерства. 

  • Johnny — наш тімлід, більше 3-х років у сфері афілейт маркетингу в криптовертикалі, любить кидати меми, гострі жарти, професійно підбирає офери під запити реклів та дружить зі всіма на конфах. 
  • Валерія — рік у сфері, до того заливала пуші і мала щастя, але NFL вміє переконувати, тому Валерія з нами і домовиться з вами, навіть якщо у вас алергія на СРА.
  • Юлія — бусінка команди, тендітний здобувач трафіку з будь-якого оферу і гео. Юля була в топі спеціалістів ще задовго до тріумфу «Девілзів».

Кожен наш менеджер — справжнє надбання команди, скарби, які нам вдалось знайти і забрати, всі круті і кожен спеціаліст у своїй галузі. Майже як супергерої Марвел, тільки краще.

Які у вас є ексклюзивні фішки. Чому вебам треба заливати трафік в NFL?

Як ми вже сказали, ми вибудовуємо довготривалі стосунки з партнерами і зацікавлені в ваших профітах, тому від себе ми робимо все, щоб кожен наш партнер залишився задоволеним. 

Для вас NFL підготували:

  • Ексклюзивні пропозиції: пропонуємо вигідні умови співпраці з нашими партнерами, включаючи високі ставки, бонуси за супер топ трафік, розіграші, подарунки та інші привабливі умови.
  • Персональний підхід: наша команда завжди готова надати персональну підтримку та консультації для веб-мастерів щодо оптимізації їхнього трафіку та максимізації прибутку. Бо маючи власний баїнг, ми як ніхто інший знаємо як це важливо. 
  • Технічна підтримка: забезпечуємо надійну технічну підтримку 24/7, щоб допомогти вирішити будь-які питання чи проблеми, з якими можуть зіткнутися наші партнери.
  • Аналітика та звіти: надаємо детальні звіти та аналітику щодо трафіку, конверсій та прибутку, щоб всі могли ефективно відстежувати та оптимізувати свою діяльність.

За скільки часу в середньому ви реагуєте на запити?

Ми намагаємося моментально відповідати на всі запити, для цього у нас є «чергові», які завжди на варті вашого трафіку. Але від запиту до тестового проливу може пройти певний час, адже потрібно узгодити офер з усіх сторін. Це такий трішки індивідуальний момент, але ми завжди намагаємося пришвидшити процес.  

Розберемо ситуації:

  • Якщо запит приходить з 10:00 до 19:00, менеджер має відповісти моментально (протягом 5 хвилин максимум), суть розмови з уточненням всіх умов може тривати до 2-х годин, в залежності як швидко буде відповідати друга сторона. Якщо все ок, всі умови підходять і є вільна капа, то робимо інтеграцію і починаємо співпрацювати. 
  • Якщо запит приходить після 19:00, менеджер може відповісти протягом 20 хвилин, а далі все як в попередньому кейсі, тільки вільна капа обговорюється вже зранку.
  • Якщо десь глибоко в ночі, приблизно о 03:00, то відповідь отримають вже на ранок, бо наші менеджери теж люди і іноді люблять поспати) (у випадку якщо немає тривоги і «ранкового обстрілу», які часи такі і жарти :)))

Яким повинен бути менеджер партнерки, щоб веб їздив на Панамері?)

Насамперед менеджер повинен розуміти запит обох сторін, щоб якомога якісніше купити та продати трафік. Бути на одній хвилі, відчувати вайб у спілкуванні з партнерами, вміти знаходити компроміси та укладати угоди, які принесуть прибуток партнерам з двох сторін.

Вивчати ринок, вміти дати пораду, що краще зараз використовувати у роботі. Звісно ж не забувати про позитив!

Висновок простий: сприймайте менеджера як партнера у своїх бізнес-процесах. Тоді ви зможете з часом заробити на «Панамеру», хай навіть і іграшковий варіант. Це теж результат.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0