Залив трафіку на real estate офери: обсяги ринку, особливості роботи та де знайти офери

Залив трафіку на real estate офери: обсяги ринку, особливості роботи та де знайти офери

Ринок афілейт-маркетингу варто любити за широкий вибір вертикалей для роботи. Не подобається казино — можна працювати з білою товаркою, інфопродуктами або мобільними іграми. Головне, вміти генерувати профітні зв’язки. 

Сьогодні розказуємо про нестандартну нішу — партнерки з нерухомості. Розберемося з особливостями ринку real estate, проаналізуємо ставки і нюанси взаємодії з бурж партнерками. 

Статистика ринку нерухомості

В медійному просторі постійно з’являються кейси по мейнстримних вертикалях на кшталт гембли, нутри, крипти. А коли мова заходить про нестандартні сегменти, в багатьох вебів вмикається режим скептицизму. Хоча ніша нерухомості досить цікава і не віджата як гембла. 

Ринок real estate відносять до найстабільніших в світі. Нерухомість купують в періоди фінансових криз, пандемій та навіть під час військових конфліктів. Ціни на житло в країнах зі стабільною економікою зростають, що забезпечує привабливість ніші. 

За даними аналітичних досліджень, вартість житла в США за 2023 рік виросла на 0,41% порівняно з показниками 2022 року. Середня ціна складає $429 000, а кількість активних покупців зростає з кожним роком. 

На європейському ринку ситуація відрізняється — в другому кварталі вартість нерухомості знизилася на 1,7% порівняно з 2022 роком. Але дослідники уточнюють, що в деяких країнах ЄС вартість навпаки збільшилася. 

Статистика ринку

Під час аналізу перспективності ніші варто звертати увагу не тільки на динаміку попиту, а й на умови рекламодавців. Наприклад, якщо рекли готові платити 1% від вартості житла, то виплата $4 000 з угоди на $400 000 перекреслює недоліки ніші. 

Особливості оферів та воронка

Рекламодавцями в сфері нерухомості виступають брокерські компанії та інші агенції, які займаються оформленням угод з продажу квартир, будинків чи офісних приміщень. Вони готові ділитися комісійними з постачальником лідів на постійній основі. 

В ніші real estate існує кілька варіантів оплати:

  • за заявку — фіксована сума за верифіковану анкету покупця;
  • за дзвінок — оплата за кожний дзвінок від оператора (Pay Per Call);
  • за угоду — відсоток від комісії брокера. 

Модель PPC виглядає найпростішою, але рекли висувають умови для кожного дзвінка і оцінюють його за переліком критеріїв. Тому не варто розраховувати на велику кількість конверсій та легкі гроші.

Воронки будуються за різними схемами. Найчастіше веби використовують таргетовану та контекстну рекламу, але вартість кліку за даними досліджень стартує від $1-2. Реальні цифри в рамках кампаній можуть відрізнятися в багато разів. 

Приклади крео

Також в пошуковій видачі зустрічаються вітрини з пропозиціями нерухомості. Деякі партнерки пропонують готові скрипти, але під них треба готувати контент. Цей варіант більш складний, але за допомогою нього в теорії можна отримати більш дешеві ліди. 

Приклади афілейт-програм

Серед українських CPA-мереж офери на закордонну нерухомість є тільки в ClickDelaer. Проте інснують й інші іноземні партнерки та афілейт нетворки.

Ми заощадили ваш час і зібрали табличку з даними популярних партнерок та сервісів з програмами для афілейтів. Ознайомтесь та оберіть для себе найпривабливіші варіанти для тестування. 

Назва компаніїКатегоріяСтавкаEPC
ClickDealerУкраїнський CPA-нетворк з лідген оферами на США та країни ЄвропиCPL / SOI (залежить від оферу)
Real Estate AffiliatesПартнерка з нерухомості 25%
Real Estate ExpressКурси для брокерів з нерухомості25%$269
Architectural DesignsДизайн інтер’єру5%$58
CurbioПідготовка будинків до продажу$150 за ліда$53

За необхідності можна знайти додаткові партнерки завдяки каталогам та підбіркам на сайтах про афілійований маркетинг. Будьте готові до того, що для відкриття доступу до оферів доведеться заповнювати багато різних форм та погоджуватися з офертами.

Приклади партнерок

Вхід на ринок real estate виглядає хардкорним, але поки штормить прілки в FB, можна тестувати різні підходи. Якщо вдасться знайти працюючу зв’язку, можна спокійно заливати на біле через FB і не турбуватися про реджекти. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0