Як заливають мікрокредити на Південну Корею

Як заливають мікрокредити на Південну Корею

Південна Корея — країна у Східній Азії, яка офіційно називається Республіка Корея. Вона рідко висвітлюється в арбітражних медіапроєктах, але деякі веби успішно заливають на це ГЕО. 

Сьогодні підготували огляд ринку мікрокредитних оферів Південної Кореї. Розкажемо про особливості ГЕО, складнощі при заливі та покажемо креативи зі спай-сервісів. 

Особливості ринку МФО

Південна Корея — індустріальна країна, що розвивається швидкими темпами. За останні роки вона наблизилася до держав з високим рівнем доходу. В країні оперують такі техногіганти як Samsung, SK Hynix Inc, LG Electronics.

Банківський сектор Південної Кореї доволі розвинений: на ринку є національні, регіональні та цифрові банки, а також представництва закордонних фінансових брендів. Хвиля діджиталізації в країні подарувала мешканцям онлайн-банкінг, швидкі платежі та криптовалюти.

Цікаво, що великі технологічні бренди видають свої картки. Samsung і Hyundai випускають платіжні засоби і, судячи з гілок на Reddit, вони користуються великим попитом у місцевих та туристів.

Hyundai Card ZERO Edition

Актуальна статистика показує, що в країні активно використовуються електронні платіжні засоби під час онлайн-покупок. 54% клієнтів юзають картки, ще 30% — альтернативні інструменти, а частка кешу не перевищує 2%. 

Мікрофінансові організації в Кореї працюють вже не один десяток років. Ще в 2010 році виходило інтерв’ю представника Комісії з фінансових послуг, який заявляв про найбільшу в світі програму мікрофінансування. 

Дані Statista говорять про 53 мікрофінансові організації, які видають P2P-кредити населенню. За останні роки кількість таких компаній виросла і прогнози на наступні періоди позитивні. 

Станом на квітень 2024 року, загальний об’єм P2P-кредитів склав $8,5 млн. За рік показник зріс на 18%. Серед відомих компаній можна виділити LENDIT, 8percent, Honest Fund. 

Порог входу на ринок KR

У медіапросторі та на конференціях майже не говорять про Південну Корею. Це ГЕО просякнуте міфами про безперспективність і складнощі. Насправді ж, однозначно є сенс розглядати його в якості одного з робочих напрямків. 

Звісно, що менталітет у місцевого населення відрізняється від Європи. Також є мовний бар’єр, який часто стає головною перепоною на шляху до тестів ГЕО. Але не все так погано, як може здаватися. 

Згідно з офіційними даними, англійська — обов’язковий предмет у Кореї з початкової до середньої школи з 1997 року. Учні на базовому рівні знають мову і можна таргетувати креативи не тільки на корейській. 

Допомога кваліфікованого перекладача з корейської не завадить під час планування зв’язки та підготовки промоматеріалів. Знайти його можна через Upwork чи локальні сервіси: Freelancer Korea, Korea Worker, Kmong. 

Аналіз крео із SPY-сервісів

Креативи можна шукати за допомогою будь-яких сервісів, але, скоріше за все, знадобиться оплачений тариф. Ключі треба використовувати корейською та англійською, але можна трошки полегшити собі життя за допомогою фільтрів за національним доменом .kr та re.kr.

Приклади креативів треба аналізувати з Facebook Ads, TikTok Ads та інших сорсів. Зазвичай краще працюють відеокрео, тому їм варто приділити особливу увагу. І за допомогою публічної статистики оцінювати ефективність різних підходів. 

Приклади крео під TT зручно шукати через PiPiADS. В інтерфейсі є фільтри за ГЕО, кейвордами, доменами та іншими параметрами. За кейвордом «кредит» знаходиться небагато відео, але їх достатньо для розуміння підходу до створення промо.

Приклади текстів крео:

  • Вирішіть свої проблеми в безпечній та надійній офіційній компанії  #Позика для офісних працівників #Позика для студентів.
  • Перехід на кредити під низькі відсотки для працівників.
  • ✅🇰🇷 Позики по безробіттю 🇰🇷✅
  • Позика без особистих зустрічей 24 години без відвідування Сеул.
  • Цілодобова позика на суму до 10 млн вон.

У Facebook відео більше і є корисні CTA: зменшення відсоткових ставок, цілодобова позика, порівняння кредитних ставок у різних МФО, консолідація боргів. Їх можна використовувати у своїх креативах. 

Базові кеї:

  • 대출 — кредит;
  • 원 — корейська вона;
  • 채무통합 — консолідація боргу;
  • 이자 낮추세요! — зниження відсоткової ставки.
Приклад ленда
Приклад ленда

З прикладів легко зрозуміти, що треба додавати локальні елементи: валюта, люди, назви компаній та інше. Статика у видачі спай-сервісів зустрічається, але ставку роблять на відео. 

Ринок Південної Кореї перспективний і однозначно буде гарно бустити найближчими роками. Успішний вхід на це хард ГЕО цілком реальний, але слід підготуватися до активної щоденної роботи.

На KR активно заливають трафік з вертикалі пошукового арбітражу. ГЕО поки не таке конкурентне, як tier 1-2 країни, тому можно проводити тести і в цьому напрямку.

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0
Підписуйся