6 антидетектів, про які ви могли не знати

6 антидетектів, про які ви могли не знати

Антидетект — ключовий інструмент для арбітражників, які працюють з FB, Google Ads та іншими сорсами, де потрібно маскувати конфігурацію комп’ютера. На ринку достатньо відомих тулзів, але сьогодні ми розкажемо про неочевидні варіанти.

Зібрали 6 антидетект-браузерів, які заслуговують на увагу. Деякі з них варто потестити — вони допоможуть у вирішенні стандартних завдань за невеликі гроші. В списку є цікаві варіанти, які можуть змінити ваші уявлення про антіки. 

AQUM

Платформи профілів: Windows, macOS, Android / iOS
Ключова особливість: мобільні застосунки
Ціна: $20 – $300

Перший український антидетект від арбітражного інфлюенсера Negro. Реліз продукту відбувся приблизно місяць тому, але в ньому вже є базові функції та кілер-фіча у вигляді апок для смартфонів. 

Розробники обіцяють активний розвиток AQUM та вихід на стадію ідеального UI/UX впродовж кількох місяців. Якщо ще не тестували браузер, безсумнівно варто виправити ситуацію. 

AQUM

Vektor T13

Платформи профілів: Windows, macOS
Ключова особливість: антидетект на базі віртуальних машин
Ціна: $90 – $9 500

Антидетект позиціонується як ефективна альтернатива браузерним антікам. Може підміняти ідентифікатори та відбитки на рівні операційної системи, а також апаратному і браузерному рівнях. 

Vektor T13 поставляється у версіях Personal та Premium Edition. Персональна лайфтайм ліцензія коштує від $1 800 до $9 500. Ціна преміум-плану $90 на місяць з доступом на 2 комп’ютери. Для тесту знадобиться система мінімум з 8 ГБ оперативної пам’яті. 

Vektor T13

MoreLogin

Платформи профілів: Windows, macOS, Android / iOS
Ключова особливість: 100% анонімність
Ціна: $9 – $170

Американський продукт, який незаслужено забувають додавати в рейтинги популярних антиків. Позиціонується як універсальний інструмент для електронної комерції, арбітражу, роботи з криптовалютами, etc. В інтерфейсі можна навіть купити проксі в одного з постачальників. 

Тарифна сітка досить демократична: вартість стартує від $9 за 10 профілів до $170 за 1 000 профілів. Також можна протестувати якість продукту на фрі версії з двома профілями. 

MoreLogin

Kameleo

Платформи профілів: Windows, macOS, Android / iOS
Ключова особливість: мобільні профілі
Ціна: $63-212

Kameleo — антидетект-браузер з можливістю додавати необмежену кількістю профілів та підтримкою мобільних ОС. Також софт пропонує велику кількість інтеграцій з системами автоматизації. 

Головна фішка тарифних планів — ∞ профілів для власників будь-якого плану. На бюджетному тарифі немає підтримки Android / iOS та імпорту / експорту cookies. 

Kameleo

X Browser

Платформи профілів: Windows, macOS
Ключова особливість: налаштування в 1 клік
Ціна: безкоштовно

Продукт сервісу оренди проксі Smartproxy. Відрізняється синхронізацією даних на всіх пристроях, унікальним керуванням відбитками, автоматизацією за шаблонами, необмеженою кількістю профілів.

Протестувати інтерфейс антіку можна лише після оплати одного з доступних типів проксі. До цього програма буде заблокована. Вартість IP-адреси стартує від $8.5 на місяць. 

X Browser

Hidemium

Платформи: Windows, macOS, Android
Ключова особливість: шаблони автоматизації
Ціна: $25 – $299

Антидетект-браузер дає можливість точечно налаштувати параметри кожного профіля, створити Android профілі, автоматично заповнювати форми на сайтах. Серед цікавих фішок: керування SSL-відбитками та браузерними плагінами.

У Hidemium досить лайтова тарифна політика: $25 на місяць за 100 профілів і $45 за 1 000. Продукт в’єтнамський, але можна депнути криптовалютою. 

Hidemium

Ринок антидетектів тільки виглядає перенасиченим, але арбітражники в чатах регулярно шукають свіжі продукти. Кращий шлях для вирішення цієї проблеми — самостійне тестування. Зі списку привабливо виглядають AQUM, MoreLogin, Hidemium. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0