6 резидентів Дія.City серед афілейт-компаній

6 резидентів Дія.City серед афілейт-компаній

Перед Новим роком ми першими розказали про те, що арбітражна команда TRAFFIC Devils стала резидентом Дія.City. Це спеціальний правовий та податковий режим для IT-бізнесу з купою бенефітів. 

Сьогодні зібрали список резидентов Дія.City серед афілейт-компаній та проектів, які опосередковано пов’язані з арбітражним ринком. Деякі з них вже кілька років в реєстрі, але медійно не висвітлювали подію. 

TRAFFIC DEVILS

Рік вступу: 2023

Кількість співробітників: ≈400

TD називають себе безумовними лідерами ринку, які вже 4 роки задають тренди в affiliate-індустрії. В штаті більше чотирьох сотень працівників з офісами в Україні, Польщі та Казахстані. 

В інтерв’ю PR Director TRAFFIC DEVILS Артур Жуков наголошував, що підключення до Дія.City — великий крок вперед і компанія рада знову бути першою в ніші. 

FAVBET Tech

Рік вступу: 2022

Кількість співробітників: ≈800-1 500

Favbet — один з топових гемблінг-брендів на українському ринку. Знаходиться на другому місці за прибутком після «Космолота». Резидентом Дія.City є один з дочірніх підрозділів — FAVBET Tech.

FAVBET Tech займається розробкою програмного забезпечення для казино та бетинг-продуктів. За останніми даними, в Україні над проектами компанії працює 250 спеціалістів. 

Playtini

Рік вступу: 2022

Кількість співробітників: ≈21-80

Playtini — одна з найавторитетніших українських компаній в сфері розробки софту для iGaming. З 2014 року створює програмне забезпечення та активно займається перфоманс-маркетингом. 

Серед активів компанії — арбітражна команда 3XTER з експертизою у гемблінгу більш ніж 8 років. Байєри працюють з Facebook, PPC, UAC. 

TRIONIKA

Рік вступу: 2022

Кількість співробітників: ≈200


Великий холдинг з кількома проектами, серед яких є відома всім арбітражникам конференція SEMPRO. TRIONIKA спеціалізується на EdTech та FinTech. Компанія є основним спонсором та партнером благодійного фонду “Допомогатор”, який забезпечує військових і цивільних біонічними протезами.   

MGID

Рік вступу: 2022

Кількість співробітників: ≈700

Це глобальна рекламна платформа, працює на ринку з 2008 року. В українських та американських офісах налічується понад 700 спеціалістів. Спеціалізується лише на білих оферах та постійно нарощує аудиторію. 

Admitad

Рік втрати резидентства: травень 2022

Відома партнерка з німецьким корінням раніше була резидентством Дія.City, але після повномасштабного вторгнення втратила членство. Бренд досі присутній на російському ринку, проте компанія висловлювала позицію стосовно війни. Як це коментувала для медіа сама компанія:

Щодо представництва компанії Admitad у росії, то юридичні та фінансові зв’язки були припинені ще наприкінці 2022 року. Наразі ще продовжується остаточне розділення сайтів та продуктів, оскільки зробити це швидко достатньо складно з точки зору ІТ-процесів. Утім у компанії Admitad у росії свій локальний власник і відповідно їх діяльність ніяк не пов’язана з Mitgo Group, яка почала працювати у 2023 році.

Феодосій Коваленко, Country Manager Admitad Україна для видання NV.ua

Цікаво, що одна з юросіб “АДМІТАД ДЕВ УКРАЇНА” стала резидентом у вересні 2022 року і досі спокійно заробляє в Україні, судячи з реєстру. За 2023 рік вона отримала 88 млн гривень доходу і 4 млн профіту. 

Дані з реєстру

Ще серед резидентів Дія.City до травня 2023 року був технологічний відділ букмекера Parimatch, але після анулювання ліцензії дочірня компанія теж втратила місце в реєстрі

Поки що серед компаній, які тісно пов’язані з афілейт-маркетингом, небагато резидентів, але найближчими роками їх може побільшати. Дія.City відкриває доступ до прозорого механізму роботи на українському ринку, що однозначно приваблює афілейт-компанії. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0