7 сервісів для створення whitepage 

7 сервісів для створення whitepage 

Вайтпейдж — це біла сторінка, яку створюють для ботів та модераторів при заливі на заборонені в рекламних мережах ніші. Якщо арбітражник не працює з прілками, йому, скоріше за все, потрібні вайти. 

В статті розкажемо про сервіси, які дозволяють автоматизувати створення посадкових сторінок. Але пам’ятайте, що деякі деталі все одно доведеться допрацьовувати руками. 

Дисклеймер! На жаль, багато сервісів пов’язані з сусідньою «404 країною». Ми не можемо встановити резидентство овнера кожного інструменту, тому якщо хтось з болот — пишіть в коментарях. Ми швидко виправимо цю помилку. І не забувайте підтримувати українські сервіси!

Ads Approved

Сорси: Facebook, Google, TikTok, Bing

Ціна: $20-50

Український сервіс, який пропонує вайти з вбудованою клоакою, хостінгом та кастомним доменом. Простий вайт на HTML коштує $20, з хостингом і доменом — $25, варіант з AI-клоакою — $50. 

Соло-вебам з великими об’ємами та командам Ads Approved надає знижки в межах пакетних замовлень. За $350 можна купити пак з 10 вайтами, а за $1 000 — 50 whitepage зі всіми смаколиками. 

Промокод PALAI2023 дає знижку 10% на будь-який тарифний план. Скиньте його в чат менеджеру і отримаєте послугу за найкращою ціною. 

Приклади «білих» сторінок стандартні, а відгуків щодо якості фільтрації трафіку за допомогою сервісу не вдалося знайти. Якщо не хочеться створювати вайти руками, можна протестувати якість whitepage на своїх зв’язках. Окремо хочеться виділити, що посадкові сторінки створюються по ТЗ кожного клієнта. 

приклад whitepage
whitepage

Veilowhite

Сорси: Facebook, Google, TikTok, Bing

Ціна: $5-160

Сервіс від українського розробника. Veilowhite пропонує створення вайтів на базі HTML та WordPress. Сайти багатосторінкові і продумані до дрібниць — є політика конфіденційності / відшкодування, обробка cookies та інші важливі для рекламних сорсів розділи. 

Вайти виглядають непогано, візуальних претензій до них немає. Враховуючи вартість, протестувати сервіс може кожний арбітражник, який не хоче робити сторінки вручну і фокусується на заливі.

whitepage

Whitegen

Сорси: Facebook, Google, TikTok

Ціна: $5-15

приклад whitepage

Розробники обіцяють користувачам швидку генерацію сторінок. В середньому 

вайти генерують за кілька годин, але можуть бути затримки через велику чергу або високу складність ТЗ. 

Whitegen пропонує 3 варіанти роботи:

  • швидкий — мінімальні налаштування та генерація в кілька кліків;
  • експертний — можна замовити багатосторінкові сайти;
  • розширений — доступна генерація складних ресурсів, на кшталт вітрин.
приклад whitepage

Приклади доволі стандартні, тому щось окремо виділити не вдасться. В цілому, для базових завдань сервісу більш ніж достатньо. Для тім є командні функції: поповнення балансу, моніторинг транзакцій, etc.

приклад whitepage

ChatGPT

Сорси: будь-які

Ціна: безкоштовно
Нейромережа допомагає автоматизувати багато завдань. Звісно, вона не створить сайт на рівні з прогером, але з якісним запитом базово вирішити проблему цілком реально. Скелет можна трохи допрацювати і додати у воронку. 

chatgpt

ChatGPT може створити лише HTML-код. CSS та зображення доведеться інтегрувати самостійно, а це може бути складно для вебів без технічних знань. 

chatgpt

AI-генератори

Після релізу ChatGPT на ринку з’явилися десятки сервісів, які створюють сайти в автоматичному режимі на основі нейромережі. Більшість з них видають приблизно однаковий результат, тому немає сенсу довго перебирати варіанти. 

Серед прикладів, які ми протестували в ході створення статті, можна виділити: Durable, 10web.io, Landingsite. Перша платформа зі списку згенерувала доволі якісну посадкову сторінку. За необхідності її можна завантажити за допомогою комбінації CTRL+S. 

приклад whitepage
приклад whitepage

Звісно, якщо є можливість, слід замінити тулзи на верстальника, який хоча б трохи шарить в ніші. Він впорається з роботою набагато краще і заощадить ваш час. Середня вартість створення вайту — $10+.

Вайтпейдж — важливий компонент для роботи з FB, Google та іншими джерелами. На них необов’язково витрачати 3-5 годин, але вони повинні бути більш-менш якісними для успішного проходження модерації. 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0