Тотальна українізація арбітражу: 45+ сервісів на заміну російському софту

Тотальна українізація арбітражу: 45+ сервісів на заміну російському софту

Повномасштабне вторгнення росії без перебільшення торкнулося кожного арбітражника та команди з України. Згодом афілейти адаптувалися під жорсткі умови воєнного часу і почали перебудовувати бізнес-процеси, щоб продовжувати працювати, розвиватись та наповнювати державний бюджет. 

Багато хто відмовився від російських тулзів, але в деяких категоріях складно знайти альтернативу. Тому ми створили добірку з українських та бурж замінників. Зберігайте список собі та знайдіть сили, щоб назавжди позбутися від сервісів з ворожої країни.

Чому важливо відмовитися від ru сервісів

За роки існування афілейт-ніші російські розробники планомірно насичували ринок своїми продуктами. Їх рекламували в медіа, на онлайн-конференціях та пропонували користувачам усілякі плюшки. Оцінити частку ru сервісів серед відомих тулзів не складно — вона складає більше 50%, а в деяких категоріях усі 90%. 

Після 24.02 соло-арбітражники та команди почали замислюватися про те, щоб відмовитися від російського «Дєльфіна» та інших мейнстрімних інструментів. Але зіткнулися з тим, що нормальних аналогів іноді просто немає. Наприклад, платіжки та проксі легко замінити, а антіки з автозаливами — набагато складніше. 

Компанії з російським корінням сплачують податки в бюджет країни-терориста, а потім з нього ж фінансується виготовлення зброї, виплачуються зарплати військовим формуванням, проплачуються інформаційні кампанії про українців. І навіть якщо умовний розробник софту з ru не сплачує податки, він витрачає гроші всередині так званої країни і також наповнює бюджет. 

Перелаштувати процеси заливу трафіку може бути складно, але це важливий крок. Чим більше афілейтів відмовляться від російських тулзів, тим менше українських грошей осяде в бюджеті росії. 

Українські та закордонні аналоги арбітражних сервісів: чим замінити російський софт

Ми намагались знайти аналоги в різних категоріях арбітражного софту. Деякі альтернативи не на 100% компенсують можливості, але вони стабільно розвиваються і точно можуть закрити частину потреб більшості афіліатів. 

Важливо! Після лютого 2022 року російські розробники повідкривали юрособи в інших країнах та ховають ru слід. А деякі просто прибрали реквізити з сайту та додали кілька мовних версій, щоб було складно ідентифікувати їх географічну прив’язку. Якщо ви знайшли компанії, що дотичні до росіян в списку — напишіть нам з пруфами, ми оперативно внесемо зміни. 

Наша команда перевірила по відкритим джерелам інформацію про компанії та підготувала для вас перелік альтернативного софту. 

Антидетект

Більшість популярних продуктів на афілейт-ринку мають російське коріння. Можливі альтернативи, що не сплачують податки та, на перший погляд, не мають відношення до росії: 

Автозалив

На жаль, практично всі існуючі на ринку автозаливи з російським корінням. Але є свіжий 🇺🇦 продукт – Nooklz, який вийшов в паблік на початку 2023 року. Наразі він вже слав гідну конкуренцію російським автозаливам, а ща деякими показниками навіть перевершив їх.

Клоака

Ситуація з клоаками більш стабільна. На ринку є більше продуктів, що надають якісний клоакінг-сервіс та не мають прив’язки до оподаткування в росії:

Трекери

Альтернатив по трекерам ще більше:

CRM системи для арбітражу трафіку

CRM для соло і медіабаїнгових компаній:

  • MNBTN 🇺🇦 (-15% на першу оплату за промокодом Palai15)

SPY-сервіси

Спай-сервіси допомагають швидко оцінити конкуренцію по оферах в різних рекламних сітках. Вбудовані інструменти в соцмережах на кшталт Facebook Ad Library частково закривають завдання, але сторонні інструменти дають більше корисних можливостей. 

Проксі

Декілька проксі-сервісів, не пов’язаних з країною 404:

Платіжні системи

Сервіси з віртуальними картками:

  • Trustee Plus 🇺🇦
  • Spendge (промокод PALAICARDS = 1 безкоштовна картка на тест) 🇺🇦
  • AdPay Cards 🇺🇦
  • Kartex 🇺🇦
  • Ezzocard 🇺🇸
  • Bankera 🇱🇹
  • Xpensee 🇺🇦 (промокод PALAIRUSNYA = 10 безкоштовних карток + 0% комісія на 7 днів)

Оренда застосунків

Найбільш трастові та відомі сервіси оренди мобільних застосунків:

Чат-боти

Конструктори чат-ботів та боти, що полегшують роботу з трафіком:

  • конструктор чат-ботів Onebot.tech 🇺🇦

Мультитули

Інструменти, що поєднують в собі кілька функцій і можуть закривать різні задачі афілейта. Наразі він тільки один і закриває задачі в створенні лендів, оренди мобільних застосунків, :

Унікалізатори креативів

Завантажуйте креативи та унікалізуйте їх перед заливом рекламних кампаній:

Маркетплейси з розхідними матеріалами для роботи з трафіком

Відповідальність за остаточну сепарацію українського афілейт-ринку від російських продуктів лежить на кожному з нас. Деякі інструменти дійсно складно замінити, але немає нічого неможливого. Закликаємо відмовлятись від російського софту та переходити на українські та закордонні аналоги.

Залишайтесь на зв’язку, скоро на ринок чекають нові продукти від українських компаній: CRM-система, антидетект браузер, автозалив, оренда мобільних застосунків. Ми будемо оновлювати матеріал в цій статті по мірі релізів. 

Якщо ви помітили серед переліку компанію, яка має відношення до росії та маєте пруфи – напишіть нам в телеграм або на [email protected].

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0