Чому треба заливати на свіпстейки просто зараз | досвід iMonetizeIt

Чому треба заливати на свіпстейки просто зараз | досвід iMonetizeIt

В українському арбітражному медіапросторі майже немає кейсів по заливу на свіпстейки. Ми постійно читаємо історії тестів з гембли, нутри або товарки, а свіпи чомусь незаслужено відсувають на задній план. 

Сьогодні частково виправимо цю ситуацію — зруйнуємо розповсюджені міфи про вертикаль та розглянемо переваги свіпстейків порівняно з іншими сегментами афілейт-ринку. 

Руйнування міфів про вертикаль

Свіпстейки — вертикаль розіграшів, яка включає більше 5 окремих сегментів. У вебів вона часто асоціюється тільки з опитуваннями, але насправді ринок набагато глибший і має свої особливості. 

Міфи в афілейт-маркетитнгу — стандартна ситуація, але важливо чітко розуміти, де закінчується межа стереотипів і починається реальність. Саме через непорозуміння деякі веби відмовляються від тестування нових зв’язок.

МіфРеальність
Свіпстейки — це «скам-опитування»Фейкові опитування не стосуються свіпстейків.
В CPA-мережах є сірі продукти, але рекомендуємо звертати увагу на білі. Це продукти від різних рекламодавців з ліцензією на проведення розіграшів. Білі свіпи проходять модерацію у TikTok та Facebook.
Вертикаль має обмежену кількість продуктівАвторитетні CPA-мережі пропонують велику кількість різних продуктів: опитування, лотереї, freebies, промокоди.
Оплата йде тільки за прив’язку карткиВ ніші свіпстейків існує більше 5 різних моделей оплати:
SOI: заповнення форми на лендінгу рекла;DOI: заповнення форми + підтвердження по емейлу або телефону;СС-Submit: прив’язка банківської картки;Pin-Submit: підтвердження підписки за допомогою SMS-коду
Складна воронкаВ ніші простий user flow — отримати ліди набагато простіше ніж в тій же гемблі. 
Якщо проаналізувати промо зі SPY-сервісів, то від форми користувача відділяє лише один лендінг.

Аргументи за перехід на свіпи

Одна з головних переваг свіпстейків — стабільність за рахунок меншої кількості штормів. Зараз ринок гемблінгу накрила потужна хвиля боротьби з мобільними застосунками, які Google планомірно видаляє з каталогу, а свіпи спокійно заливаються. 

Заливати на свіпстейки можна з Facebook, TikTok, Bigo, email, push-сіток. Під вертикаль реально адаптувати практично будь-який сорс. Головне, не жалкувати часу на побудову зв’язки під один чи кілька оферів. 

Рекомендації для вебів по роботі з трафіком:

  1. При заливі на свіпи в соцнетворках доведеться використовувати клоаку, навчитися обходити бани та боротися з мікроспендами в FB. Якщо вдасться перемогти алгоритми, можна вийти на стабільний профіт.
  2. Для email-розсилок потрібна напрацьована база з цільовою аудиторією. Вона допоможе підвищити відсоток доставлених листів, Open Rate та інші важливі метрики.
  3. Попандери та натівки непогано конвертять і можуть використовуватися, як універсальний інструмент для просування продуктів на десктопі і мобайлі. 
  4. Гарно качають push-розсилки. Вони привертають увагу користувачів і адаптовані під різні пристрої. 
  5. Використання смартлінки дозволяє по максимуму монетизувати трафік та підвищувати ROI. В неї вшито багато якісних оферів з високим CR. 

Розіграші, опитування та лотереї користуються попитом в країнах tier-1 з високою платоспроможністю аудиторії. А це автоматично знищує ще один міф, що ставка по свіпах складає всього кілька доларів.

В партнерці iMonetizeIt є підбірка оферів зі ставками $19-22 під Італію, Францію, Бельгію, Канаду та інші топові ГЕО з флоу CC-Submit, а під SOI офери рекомендуємо затестити Німеччину, США, Британію та Канаду зі ставками 1.5-3.36€. 

  • 18167  WEB WAP Win 1K Walmart Black Friday Gift Card SOI / US [Yoursweeps] ! – 2.64$
  • 18166  WEB WAP Win 1K CashApp Black Friday SOI / US [Yoursweeps] !  – 2.64$
  • 16578 WEB WAP Blank Page Prefill available/FB pixel CC submit/ FR [GoldenHour] – 25.6 euro
  • 16579 WEB WAP Shein Gift Card 800 Prefill available/FB pixel CC submit/ FR [GoldenHour] – 25.6 euro
  • 17817 WEB WAP Blank Page Offer CC/ IT [GiftWorld] ! – 24 euro
  • 17911 WEB WAP Blank Page Offer CC/ UK [AllDaysGift] ! – 15.2 euro
Quotes

У технічному плані, флоу по СС не стоїть на місці, і ми можемо запропонувати декілька фіч, які зроблять воронку максимально унікальною, а саме:

1. СС-офери — бланк, по суті сторінка оплати (платіжка), але шляхом передачі картинки та назви товару можна зробити воронку максимально нативною, тим самим підвищити конверт.

2. Prefill — передача даних із преленду афілейту безпосередньо на офер шляхом автозаповнення полів, тобто користувачу не потрібно заповнювати ті самі дані на преленді та офері.

Денис
Senior Sales Manager, експерт із Свіпстейк вертикалі у iMonetizeIt

У команди «Аймонетайзу» велика експертиза в ніші свіпстейків, партнерка надає виплати до 3-х раз на тиждень, промо і преленди, готує унікальні матеріали по індивідуальним техзавданням. В каталозі є унікальні офери, також можлива розробка продуктів з нуля за запитом. 

З 1 листопада стартувала акція з бонусом до $5 000 для арбітражників, які заливають на свіпстейк офери. Щоб доєднатися, потрібно зареєструватися в партнерці і заливати трафік на продукти з каталогу. 

iMonetizeIt

Останній, але не менш важливий аргумент — бюджетні креативи. В свіпах використовується переважна статика, а відео, якщо і додають в кампанію, то лайтові: без спецефектів та складного монтажу. Відповідно, можно заощаджувати кошти на промо і витрачати більше на залив, підвищуючи ROI. 

Quotes

Рекомендації щодо кращого крео:
В центрі уваги креативу завжди має бути відгуки реальних людей, у яких вони кажуть, що виграли приз. А також акцент уваги на обмеженості пропозиції, що створює почуття унікального шансу.

Денис
Senior Sales Manager, експерт із Свіпстейк вертикалі у iMonetizeIt
приклади креативів
приклади креативів

Якщо давно шукали вертикаль, щоб диверсифікувати ризики, саме час протестувати свіпстейки, а команда iMonetizeIt завжди готова допомогти у цьому питанні. Не проґавте свій шанс, пишіть менеджеру і заливайте з профітом вже в ці Black Friday та «Кіберпонеділок». 

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0