Де брати натхнення для заливу нутри у 2024?

Де брати натхнення для заливу нутри у 2024?

Арбітражникам буває складно успішно стартувати в новій ніші або побудувати стабільну зв’язку після першого ефективного проливу. На кінцевий результат сильно впливає мотивація, але іноді її не вистачає. 

Сьогодні спільно з CPA-мережою по нутрі iMonetizeIt розбираємося, де байєрам шукати натхнення для заливу нутри. Експерт партнерки розказав про трендові і стабільні ГЕО, ціни на ленди і дав корисні поради. 

Чому залив нутри — win у 2024?

В українському медіапросторі регулярно з’являється інформація про те, скільки грошей принесло оподаткування казино і як заливати гемблові офери під певне ГЕО. Але справжній кеш💪 заробляється в нутрі, просто про це мало хто говорить. 

Згідно останніх звітів глобальний ринок нутрицевтиків оцінюється в $488 млрд в 2024 році і до 2029 буде зростати в середньому на 5% щороку. Прогнозований об’єм через 5 років складе $626 млрд.

Обсяг ринку

Аналітики впевнені в стабільному зростанні попиту, адже прослідковується зміна моделі харчування, люди стають більш обізнаними в питаннях збереження здоров’я, активно розвивається електронна комерція, а ще змінюються глобальні економічні тенденції. 

Здається, що пандемія коронавірусу відступила, але експерти сходяться в думці, що в найближчі роки можуть з’явитися нові виклики в цій сфері. Відповідно, треба задуматися про укріплення імунітету. 

Нутру вигідно заливати, тому що в ніші практично немає сезонних товарів, попит стрімко зростає, виробники регулярно випускають на ринок нові продукти. При цьому можна заливатися і на класичні товари, які вже не потребують сильного прогріву. 

Де шукати мотивацію байєру: Q&A з експертом

Мотивації для активного заливу часом не вистачає не тільки новачкам, а й вебам з досвідом роботи в ніші. Постійні трабли з Facebook, низький апрув, погана робота КЦ та банально відсутність знань для масштабування — все це психологічно знижує бажання заливатися. 

Також соло-байєрам може не вистачати контактів для обміну практикою. Буває так, що афілейт стабільно заливає на $3-5k профіту в місяць, але не може стрибнути вище своєї планки. З часом його може потроху заїдати рутина і результативність знизиться. 

Деякі проблеми як от рівень апруву та якісь послуг КЦ можна вирішити за допомогою надійної партнерки, але все одно треба знайти джерело мотивації. Це можуть бути різні інструменти, головне, щоб вони працювали. 

Звідки брати натхнення:

  1. Зарубіжні майданчики. Західні веби часто діляться результатами, порадами та іншою цінною інформацією. Тому варто читати кілька ресурсів, де є контент по нутрі. Це AffiliateFix, BHW та інші сайти. 
  2. Локальні комьюніті. Сторінки і чати по нутрі та афілейтці загалом допомагають закрити потребу в спілкуванні та обміні нішевим досвідом. 
  3. Публічні кейси. Звісно, що копіювати зв’язку з кейсу немає сенсу, але success story підтверджують актуальність ніші. 
  4. SPY-сервіси. За умови правильного використання Adheart + FB Library можна знайти багато креативних прикладів крео для натхнення. 
Приклади креативів

Найкраще байєра мотивують гарні цифри зі статою, але пам’ятайте, що важливо бачити ситуацію комплексно. Це всього лише ревенью, а чистий дохід може бути мінімальним. 

Скрін профіту

Що точно повинно надихати новачків, так це можливість отримувати ліди з Facebook за гарними цінами навіть в tier-2. На скріншоті нижче результат проливу на одне всім відоме ГЕО. Стартувати в нутрі можна і з $300-500, поступово збільшуючи бюджети. 

Вартість лідів

Q&A з експертом

Як себе зараз почуває ринок нутри? Які висновки можна зробити по 2023 року?

Quotes

Нутра була, є і буде однією з найстабільніших та зростаючих ніш в афіліат маркетингу. Тому що:

1. Популярність зростає завдяки збільшенню уваги до здорового способу життя та профілактичної медицини. Люди завжди будуть купувати БАДи та завжди шукати «магічну пігулку».

2. На відміну від інших ніш, нутра — фізичні продукти. Тобто людина дійсно отримує сертифікований продукт, що здається більш трастовим для споживачів.

3. Ринок медіабайєрів, рекламодавців у нутрі стрімко зростає, кожен день з’являються нові продукти, нові країни, продається сотні тисяч баночок на день.

Іван Гусєв
Іван Гусєв
BizDev iMonetizeIt

Які сегменти ринку зараз профітні? Може, з’явилися якісь ніші/продукти або вистрілило щось старе?

Quotes

З топом сегментів нутра-ринку для заливу все очевидно. Схуднення, препарати для омолодження, суглоби, потенція та інше. У вертикалі мало товарів з яскраво вираженою сезонністю. Тому офери можна крутити стабільно цілий рік, все залежить тільки від роботи з трафіком.

Іван Гусєв
Іван Гусєв
BizDev iMonetizeIt

Які є трендові та стабільні ГЕО? Чули, що гарно конвертить Бангладеш і непогано бустить Африка. 

Quotes

До трендових країн можна віднести ГЕО з низькою конкуренцією, де невелика ціна за лід через відсутність конкуренції та відносно вільний аукціон.

До стабільних належать більш заможні регіони, наприклад, Сполучені Штати чи Європа. Але досвідчені вебмайстри знають, що тренд та стабільність періодично можуть збігатися.

Зараз у топі Європа та Африка, а саме Балкани та Албанія. У Африці по топовим показникам обсягів та стабільності лідирує Туніс та Кот-д’Івуар.

Іван Гусєв
Іван Гусєв
BizDev iMonetizeIt

Кажуть, що в Європі останніми місяцями сформувався тренд на half/low price на ленди. Який профіт це дає?

Quotes

В EU незамінним трендом останніх місяців є зниження цін на ленди (half/low price), що дозволяє зменшити вартість ліда та вийти на великі обсяги, не ризикуючи розтягнути бюджет. Тобто, вартість кінцевого користувача замість умовних $40, стає $20.

Іван Гусєв
Іван Гусєв
BizDev iMonetizeIt

Де байєру шукати мотивацію на залив нутри? Що читати, за ким слідкувати?

Quotes

Мотивацію варто шукати в плюсовій статі, подивіться скріни нашого баінгу 🙂Завжди приємно взяти хороший офер, запустити його та отримати 50% апрува та високі ROI. Кращої мотивації не знайти!

Іван Гусєв
Іван Гусєв
BizDev iMonetizeIt

Слідкуйте за нашими каналами, на найближчий час в iMonetizeIt заплановано багато чого цікавенького: нові кейси від наших партнерів, подкаст на ютубі, де ви почуєте про секретні фішки заливу, Телеграм-канал з корисними туторіалами та лайфхаками. Тож підписуйтесь на нас та надихайтеся на гарні результати!

Якщо ви не лили на Європу чи Африку з якихось причин, зараз саме час розпочати роботу з цими ГЕО. З гарантом на наші європейські LOW price офери зробити це стало ще простіше! За додатковою інформацією про офери, пишіть своєму менеджеру. 

Telegram

Телеграм-канал по нутрі

Читайте та поширюйте українське! Підписуйтесь на Telegram та Instagram “Палай” медіа!

0